Arama sonuçları: *

• Users: tolgab3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Ethernet portunun çalıştığını nasıl anlarım?

Dün yıldırım düşmesi sonucu modemim yandı. Bu esnada kapalı olan bilgisayarıma bağlıydı. Bilgisayar çalışıyor aygıt yöneticisinde vs. Realtek ethernet çalışıyor gözüküyor. Başka modemde deneme şansım yok şuan. Ethernet portunun zarar görüp görmediğini nasıl anlarım?
  2. T

Ekran kartımın coil whine sesi arttı.

Normalde 1500mhz'den sonra ses yapmaya başlayan 6700XT kartım son bir haftadır 700-800mhz'lerde çalışırken bile ses yapmaya başladı. Çok araştırdım ancak böyle birşeyle karşılaşanı bile göremedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
  3. T

Kasadan gelen çınlama sesi.

Kasadan çınlamaya benzer tiz bir ses duyuyorum nereden geldiğini bir türlü çözemedim eskiden duyulmuyordu. Videoda gelen hafif coil whine sesini kastetmiyorum. Bir kasa fanı ve bir işlemci fanı çalışıyor sadece. Parçaları tek tek deneme imkanım yok. Bilen varsa çok sevinirim.
  4. T

6700 XT Core clock değeri normal mi?

6700 xt internetten baktığımda core clock değeri 2321 mhz gözüküyor msi afterburner'da 2634 mhz yazıyor otomatik gelen ayarın böyle olması normal mi? Ayrıca bunu azaltırsam coil whine sesi azalır mı?
  5. T

AMD Ekran kartı fanları sürekli çalışıyor.

6700xt kartım var. 35 derecede bile %40 hızla çalışıyor fanlar. Bunu kendim nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca valorantta %70 ekran kartı kullanımı oluyor 1080p orta ayarlarda ama kartın çektiği watt 50 civarı. Bu kadar çok kullanım normal midir? Yardımlar için teşekkürler.
  6. T

Ekran kartı güç kablosunu bağlamadan PC'yi açarsak bir şey olur mu?

Bugün yeni sistemimde ekran kartına kabloyu bağlamadan çalıştırdım ve kartta kırmızı ışık yandı, sizce kart zarar görmüş müdür?
  7. T

Monitörümdeki ışık sızması normal mi?

Merhaba Asus VP249QGR aldım. İlk resmi pro modda çektim farklı açılardan bakınca azalıp artıyor en fazla böyle gözüküyor. İkinci resim ise doğrudan çekildi. Sizce iade etmeli miyim?
  8. T

15 bin TL hazır sistem

1080p monitörde kullanacağım. Şu sistem nasıldır? https://www.gaming.gen.tr/urun/160366/holmes-minato-intel-i3-12100f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
Geri