Monitörümdeki ışık sızması normal mi?

tolgab3

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba Asus VP249QGR aldım. İlk resmi pro modda çektim farklı açılardan bakınca azalıp artıyor en fazla böyle gözüküyor.
İkinci resim ise doğrudan çekildi. Sizce iade etmeli miyim?

Ekler

• IMG_20230406_133020.jpg
    IMG_20230406_133020.jpg
    1.6 MB · Hit: 69
  • IMG_20230406_132940.jpg
    IMG_20230406_132940.jpg
    2.6 MB · Hit: 70
ışık sızması normal her monitör telefon televizyonda var genelde fotoğraflarda çok fazla gözükür sizin canlı gözünüzle baktığınızda bu kadar yüksek değildir iade edebilirsin ama bir sonraki alacağın monitörde biraz daha az veya biraz daha fazla olacaktır daha önce çok monitör geçti elimden işim gereği yani kusursuz nerdeyse yok gibi bişey diyim

Normal hocam, IPS paneller ışık sızmaları ile meşhurdur. Hemen kendisini göstermese bile bir süre sonradan ortaya çıkabiliyor. Sizi sadece siyah boş ekranda rahatsız eder normal kullanımda bir zararı yoktur.

ışık sızması normal her monitör telefon televizyonda var genelde fotoğraflarda çok fazla gözükür sizin canlı gözünüzle baktığınızda bu kadar yüksek değildir iade edebilirsin ama bir sonraki alacağın monitörde biraz daha az veya biraz daha fazla olacaktır daha önce çok monitör geçti elimden işim gereği yani kusursuz nerdeyse yok gibi bişey diyim
Anladım hocam birde uzaklaşıp yandan bakınca özellikle siyah renk griye kaçıyor o normal midir peki.

Anladım hocam birde uzaklaşıp yandan bakınca özellikle siyah renk griye kaçıyor o normal midir peki.
normal evet rahatsız ediyorsa iade edebilirsiniz ama yukarda söylediğim gibi yeni monitörde alsanız biraz daha az veya biraz daha fazla sızma olacaktır hep ölü piksel vs varmı ona bakın monitör iyi mi? ona bakın beğeniyorsanız kullanın derim

normal evet rahatsız ediyorsa iade edebilirsiniz ama yukarda söylediğim gibi yeni monitörde alsanız biraz daha az veya biraz daha fazla sızma olacaktır hep ölü piksel vs varmı ona bakın monitör iyi mi? ona bakın beğeniyorsanız kullanın derim
Teşekkür ederim yenisini alıp ölü piksel riskine girmeden böyle kullanacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,853
Üyeler
194,703
Son üye
maceonn
Geri