Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG27AQML1A Işık Sızması

quelx

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba

7 Haziran'da Amazon'dan sipariş verdiğim ASUS VG27AQML1A monitör bugün elime ulaştı. Yapılması gereken bir kaç ayarı yaptım sabah kullanırken sıkıntı yoktu ama akşam karanlıkta ışık sızması var mı diye test etmek için fotoğraf çektim. Çektiğim fotoğraflarda bana ips glowdan ziyade ışık sızması var gibi geldi ama sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce değişim talep etmeli miyim yoksa normal bir ips glow mu var karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayarlarım şu şekilde ;

Parlaklık: 80
Kontrast: 85
Renk Sıcaklığı : Normal
Renk Doygunluğu : 60
Mod: RTS/RPG Modu
1.webp
2.webp
3.webp

Bana bu fazla geldi açıkçası. Sanki IPS Glow değil de ışık sızması bu. Bence bi değişim talep edin derim. Ayrıca tam olarak anlaşılması için siyah ekranda bir kaç foto daha koyabilir misin?

Merhaba

7 Haziran'da Amazon'dan sipariş verdiğim ASUS VG27AQML1A monitör bugün elime ulaştı. Yapılması gereken bir kaç ayarı yaptım sabah kullanırken sıkıntı yoktu ama akşam karanlıkta ışık sızması var mı diye test etmek için fotoğraf çektim. Çektiğim fotoğraflarda bana ips glowdan ziyade ışık sızması var gibi geldi ama sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce değişim talep etmeli miyim yoksa normal bir ips glow mu var karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayarlarım şu şekilde ;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok fazla iade et ugrasma

Telefonla çektiğiniz fotoğraflarda ışık sızması her zaman fazla çıkar. Siz kendi gözünüzle baktığınızda rahatsız oluyorsanız değişim talebi edebilirsiniz. Fakat markalar her zaman ışık sızmasından kaynaklı sorunları ciddiye almayabiliyorlar.

Bana bu fazla geldi açıkçası. Sanki IPS Glow değil de ışık sızması bu. Bence bi değişim talep edin derim. Ayrıca tam olarak anlaşılması için siyah ekranda bir kaç foto daha koyabilir misin?
Bana da normal gelmedi ama emin olmak için başkalarının da fikrini almak istiyorum.

Ekler

• 4.webp
    4.webp
    325.9 KB · Hit: 28
  • 5.webp
    5.webp
    349.9 KB · Hit: 31
  • 6.webp
    6.webp
    280.9 KB · Hit: 29
  • 7.webp
    7.webp
    174.8 KB · Hit: 26
  • 8.webp
    8.webp
    383.5 KB · Hit: 28
Bence fazla iade et.

Telefonla çektiğiniz fotoğraflarda ışık sızması her zaman fazla çıkar. Siz kendi gözünüzle baktığınızda rahatsız oluyorsanız değişim talebi edebilirsiniz. Fakat markalar her zaman ışık sızmasından kaynaklı sorunları ciddiye almayabiliyorlar.
Kendi gözümle baktığımda fotoğrafta çıkan kadar olmasada yine de fazla derecede belli oluyor. Direkt olarak karşıdan bakarken daha az ama sağdan soldan veya üstten vs baktığımda ekran siyahtan beyaza dönüyor resmen

Merhaba

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aynı monitör bende de var
böyle bir sorun gram yok

iade et üstat

Teşekkürler fikirleriniz için iade talebi oluşturdum.

Geri