Arama sonuçları: *

• Users: RxCronos27
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RxCronos27

1000mhps internet Fiyatlandırması

Arkadaşlar Türkcellde 2 tane 1000mhps seçeneği var birisi 1000mhps diğeri ise 1000mhps ye kadar diyor ve arada 200tl fark var bunların arasındaki fark nedir tam olarak https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet İnternet sağlayıcı firmada çalışan bi arkadaş varsa çok iyi olur çünkü...
  2. RxCronos27

Öneri İşlemcilerdeki Silikon Kalitesi

İşlemcilerdeki silikon kalitesinin elektrik tüketimi sıcaklık ve oc gibi 3 başlığı doğrudan etkiledini biliyoruz. Benim merak ettiğim şey işlemcimdeki silikonun kalitesi nasıl acaba bunu öğrenmenin bi yolu varmı belli başlı testlerle kıyaslayarak öğrenebilirmiyiz. Hali hazır da bi sistemim...
  3. RxCronos27

Yardım Gamepower Kablosuz kulaklık şarjı ile ilgili bi soru

Selamlar Gamepower Aero ultra aldım 2025 Eylül ayında Kablsuz Wrieless + Bluetooth bi kulaklık 2metre type c şarj kablosu var Bu kulaklığı bilgisayardan şarj etmek batarya ömrüne zarar verirmi sonuçda yavaş şarj ediyor bilgisayarla işim bittiğinde kapatıyorum meslea bilgisayarı Kulaklığıda...
  4. RxCronos27

Rx 7700xt ve Ryzen 5 5600 550W psu yeterli olurmu

Termaltage tr2s 550w 80+ sertifikalı psu r5 5600 kule tipi soğutuculu kullanyorum rx7700xt ye 550w psu yetermi Psu nun sitesinde %86 verimlilik var bu sadece 473w verebileceğinimi gösterir acaba birileri aydınlatabilirse çok sevinirim
  5. RxCronos27

Öneri 4k çözünürlükde oyun için ekran kartı önerisi

Herkese merhabalar öncelikle, Arkadaşlar uzun bi süre 1080p monitorde 6600xt ve 5600 işlemci kullandım ve geçtiğimiz kasımda 4k bi monitor satın aldım Gamepower kaze dual 4k160hz 1080p 320hz veren bi monitor aldım Sınava hazırlanıyorum geçtiğimiz yaz tatilini saymazsak 2 senedir oyun oynamıyorum...
  6. RxCronos27

Çift monitore farklı duvar kağıtları eklenebilirmi ?

Selamlar 2 adet monitorum var biri 4k 160hz diğeri 1080p 165hz Resimde normal duruyor ama dikey olan monitorumda kalite düşük oluyor Sınava çalıtığım için yatay kullanmıyorum monitoru yer kaplamaması için dikey kullanıyorum Size sorum şu Sağdaki monitorun duvar kağıdını değiştirmeden soldaki...
  7. RxCronos27

İnterentten ayakkabı alışverişi

Selamlar ilk defa interntten ayakkabı almayı deneyecem nelere dikkat etmeliyim acaba bide nerden alayım acaba bütcem taş çatlasa 1500tl belki 100 200 oynatabilirim 2000 ler zor fln nerden alayım acaba Herhangi bi kupon veya indirimi olan mağazalar varmı acaba 43 numara alacam erkeğim
  8. RxCronos27

Geçmişe mazi derler.

Şimdi durduk yere aklıma Pandemide bilgisayar parçaları ile ilk defa böyle haşır neşir olduğum zamanlar geldi aklıma babam internet kafeden ederinin üstünde paralara bi pc almış ozamanlar rtx 2000 serisi yeni çıkmıştı babamın aldığı sistemde rx550 8ram i3 3220 vardı O zamanlar işte gider...
  9. RxCronos27

4K GRAFİK RDR2 6600xt ve 5600 işlemci

Selamlar herkese r5 5600 işlemcim ve kule tipi soğutmam 2x8 ram 500gm m2ssd Gigabyte B450 gaming x anakart xfx quick 3 fanlı 6600xt 8gb ekran kartım 550w termaltage psu var Yeni bi monitor aldım Gamepowerdan 4k bi monitor Bu sistemde 4k da rdr2 oynanırmı acaba 4k high yada mediumda veyahut...
  10. RxCronos27

Fiber internet ve Routher hız desteği

Selamun aleyküm arkadaşlar Şuan türktelekomda 50mhps internet alıyorum 600tl ye yakın bi para ödüyorum bakır kablolu alt yapı ile 2ay sonra fiber intertnete geçmeyi düşünüyorum aklıma 1000mhps hız var türktelekomda ilk 6ay 625tl sonraki 12ay 1250tl 18ay tahahütlü vergi ve modem ücreti fiyata...
  11. RxCronos27

Gamepower Kaze Dual 4K 160Hz 1080P 320Hz monitor Görüntü Şikayeti

Gamepower Kaze dual aldım geçen gün 4k 160hz 1080p 320hz diye 4k görüntüsü fln baya güzel memnun kaldım ama 1080p ye çekince görüntü normal bi 1080p monitore göre bile kalitesi düşük kalıyor nedeni nedir acaba aynı monitora sahip olup bu sorunu yaşayan varmı Resimlerde çok belli olmuyor ama en...
  12. RxCronos27

Anneme sessiz elektrik süpürgesi alacağım

Elektrik süpürgesi piyasasına çok hakim değilim ama annem 2 günde bir bi evi süpürüyor uzun yıllar gidecek ve en önemlisi sessiz bi elektrik süpürgesi arıyorum eski tür nesil süpürgeler gibi normal konuşma tonunu bastırmasın istiyorum bütce olarak kafamda çok şey yok ama dyson gibi şarjlı ve...
  13. RxCronos27

Steamdan dolar fiyatlı oyunu iyzico sanal kart ile nasıl satın alırım

Arkadaşlar merhaba resimde görüldüğü battlefield 1 80tl e düşmüş türk lirası kuru ile almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum iyzico kartım var sanal kart fln oluşturdum aktif de kullanıyorum ama steamda dolar kurundaki oyunu nasıl türk lirası bi banka hesabından alacağım bilmiyorum anlık...
  14. RxCronos27

Arkadaşım pc me bağlanuıp oyun oynayabilirmi

Arkadaşlar bi arkadaşım last of us part1 oynamayı çok istiyor ama malesef pc si all in pc i5 11. nesil 500ssd uhd grafik fln Gefore now alacaktım ona haftalık 240 aylık 340tl tuzlu geldi Şimdi eve gel oyna desem hem ev mesafesi fazla hemdekarşı cins den bi arakdaş aile fln sıkıntı çıkar fln...
  15. RxCronos27

Anakart işlemci ram psu alacam nasıl ?

Anakart işlemci ram psu alacam kardeşime şuan athlon 64 x2 işelcmi 4gb ram var kasada 240ssd 250w psu var yeni anakart işelmci ram alacağım alacağım arkadaş psula beraber satıyo 4lü şekil 3 lü vermicekmiş 300w hadron psu verecek bide sıfır sayılır oda Fx 6100 , asus M5a78l anakart , 2x4 ddr3...
Geri