Arama sonuçları: *

• Users: RxCronos27
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RxCronos27

Rdr1 mi Rdr2 mi Oynamalıyım Önce

Arkadaşlar bu yaz inşallah rdr2 ye başlıcamda birkaç sahne gördüm de rdr1 de baya güzel bi oyun Önce hangisinden başlamalı acaba rdr2 yi önce oynayıp sonra rdr1 oynasam rdr1 den spoiler yemiş olurmuyum akış bozulurmu yada
  2. RxCronos27

Metin 2 Banları Affediyor Başvuru Yapan Oyuncular İçin

Öncelikle ben metin2 oynamıyorum ve evet eskide kaldı pek oynayan kalmadı günümüze kıyasla. Oynayan olur olmaz sadece bilgilendirme olsun diye paylaşıyorum lütfen gelipde oynayan kaldımı vs yazmasın.
  3. RxCronos27

Yardım Acil Yardım Sıfır Arabaya Dolu Yağdı 5 6 Göçük Var Kaskom Var Ne Yapmalıyım

İlk defa başımıza geliyor bu durum sigorta firmasında çalışan bi arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer Arkadaşlar 2025 model sıfır Passion x pack paket toyota corolla hibrit 2025 yaz ayında aldık bir ay kadar oluyor bu antepde abartısız ceviz büyüklüğünde dolunun yağdığı bi günde çarşıda...
  4. RxCronos27

Yardım Valorant Oyun Başlama Ekranı Donuyor

Arkadaşlar selamlar dün arkadaşla iddalaştık 2 senedir oyuna girmiyom senden iyi oynarım fln vs atcaz diye gircektik ben bi el ısındirim diye yeni bi mod gelmiş oyun modu 1v1 silah yükseliyor 3 elde bir önce tabanca sonra guardian bulldog silahı en son vandal phantom silahına yükseliyor öyle bi...
  5. RxCronos27

Yardım North Bayou Nb F80 Monitor Stamdı Alınır mı? ve Masama Uygunmudur

Selam arkadaşlar arkadaşım birkaç ay önce North bayou nun bi monitor kolunu aldı başta çok önemsemesim ama baya işlevsel duruyor. Almayı düşünüyorum ama masama uyarmı bilmiyorum çok arafda kaldım Resimleri alta ekledim. Resimdeki gibi 100tl yi yatay katladımmı arada az bişey boşluk kalıyor yani...
  6. RxCronos27

Yardım!!!! Opera Gx Pc ve Videolu İçerik Donma Sorunu

Arkadaşlar merhaba Videoda gözüktüğü gibi Opera gx kullanıyorum tam ekrana geçişlerde ve bazen de tam ekranda iken bile kendiliğinden ekran donuyor. Ekran donduğu anda fare klavye vs işlemiyor mesela F11 e basınca kasma düzeldikden sonra f11 devreye giriyor mesela video donduğunda space tuşuna...
  7. RxCronos27

Valorant ve Duyduğum Yeni Ban Sistemi

1 senedir valorant oynamıyorum internette şuanda hile kullananların cihazı format atana banlı oluyomuş bunun detayı nedir acaba? Gerçekliği doğrumu ve neden formatla çözülürki teknik bilgisi olan birinin format atmadan bunu aşması mümkünmü bide merak ettim
  8. RxCronos27

Modem Soğutucu Fan Tavsiye/Öneri

Görseldeki temsili modemden elimde var türkcell de 1000mhps internet kullanıyorum malum önümüz yaz modeme usb üzeirnden fan takmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba? Elimde Molex girişli kasa fanları var Fanı modemin usb çıkışı ile çalıştırmak istiyorum. Şimdi bazı arkadaşlar gerek yok dicektir...
  9. RxCronos27

Gamepower Kulaklık Pedi Dikiş Sökülmesi ve Garanti Durumu

Arkadaşlar iyi günler Yakşalış 8 Aydır kullandığım Gamepower Aero ultra kulaklığımın geçtiğimiz günlerde kulaklık pedinde iç ve dış yastığın birleştiği yerde bi sökülme tarzı biey yaşanmış yavaş yavaş sökülmüş şu 1 hafta içinde yeni farkettim Kulaklığı alalı 8 dan 1 hafta fazla olmuş Ne yapmam...
  10. RxCronos27

Windows11 Parola kaldırıp Pin ekleme

Arkadaşlar dün bilgisayarıma windows 11 formatı attım bana parola girdirdi kurulumda ama ben pin kullanmak istiyorum elim ona alışık Parolayı değiştirden enter diyip geçtiğimde parola kaldırılmış oluyor ama bilgisayar açılınca oturum aça tıkayarak açılıyor ve bu sebeple pin ekleyemiyorum Pin...
  11. RxCronos27

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

NOT: 1. operadaki resimde 41 Megabayte 2. resim olan steamda Megabit cinsinden indirme hızı vardır Arkadaşlar internetiim anlık 900mhps veriyor ama nedense olması gerektiği gibi hızlı değil ilk resimde 41mb diyor buda 350mhps lik indirmeye tekabül ediyor Steamda da indirmeyi megabit cinsinden...
  12. RxCronos27

Çözüldü✓ Taşınabilir Hdd önerisi

Arkadaşlar pc de ki fotoğraflar hem yer kaplıyor hemde anlık bi format atma durumunda usb ye atim desem çok zaman alır ayrıca usb ye de sığmıyor usb ile tak çalıştır yapabileceğim usb bellek gibi kullanabileceğim bi taşınabilir hdd lazım Taşınabilir ssd düşünmüyorum sonuçda hem fotoğraf atıcam...
  13. RxCronos27

Sahte Google Maps İşletmesi Ve Kuzenlerden Aldığım Mesajlar!

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese size danışmak istediğim bi durum var başlıkda da anlıcağınız gibi Anne tarafı kuzenlerimin babası zamanında bizim dükkanımıza yandex maps den telefonunu fln koymuş tu ozamanlar google maps işletmemiz yoktu arsızlığa vurdular sizin faydanıza dükkanagelen olur diye...
  14. RxCronos27

Öneri 1000mhps internet ve 100mhps veren routher sorunu

Anlık bu gün türkcell fiber de 1000mhps ye geçmiş bulunmaktayım çok güzel bi his 50mhps ile geceden açık bırakıp oyun indirdiğim günlere kıyasla huzura erdim. Ama ufak bi sorum var Bundan 2 sene önce Xaomi Mi 4A routher aldım üstünde 1200fln yazıyor diye ilerde fibere geçersem diye aldım bunu...
  15. RxCronos27

Yardım Ücretsiz 3Aylık YOUTUBE PREMİUM Türktelekom ve Silsüpür ile birlikde

Arkadaşlar tahahütümün bitiş tarihine bakmak için türktelekomun uygulamasını indirdim ve ev interneti hesabına girdim en aşağı kaydırdığımda orda silsüpür vardı ayda 1 yapılıyordu tıkladım sil süpürü yaptım 3 Aylık Youtube Premiumu ücretsiz verdi türktelekom kullanan arkadaşlara önerim girin...
  16. RxCronos27

1000mhps internet Fiyatlandırması

Arkadaşlar Türkcellde 2 tane 1000mhps seçeneği var birisi 1000mhps diğeri ise 1000mhps ye kadar diyor ve arada 200tl fark var bunların arasındaki fark nedir tam olarak https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet İnternet sağlayıcı firmada çalışan bi arkadaş varsa çok iyi olur çünkü...
  17. RxCronos27

Öneri İşlemcilerdeki Silikon Kalitesi

İşlemcilerdeki silikon kalitesinin elektrik tüketimi sıcaklık ve oc gibi 3 başlığı doğrudan etkiledini biliyoruz. Benim merak ettiğim şey işlemcimdeki silikonun kalitesi nasıl acaba bunu öğrenmenin bi yolu varmı belli başlı testlerle kıyaslayarak öğrenebilirmiyiz. Hali hazır da bi sistemim...
  18. RxCronos27

Çözüldü✓ Gamepower Kablosuz kulaklık şarjı ile ilgili bi soru

Selamlar Gamepower Aero ultra aldım 2025 Eylül ayında Kablsuz Wrieless + Bluetooth bi kulaklık 2metre type c şarj kablosu var Bu kulaklığı bilgisayardan şarj etmek batarya ömrüne zarar verirmi sonuçda yavaş şarj ediyor bilgisayarla işim bittiğinde kapatıyorum meslea bilgisayarı Kulaklığıda...
  19. RxCronos27

Rx 7700xt ve Ryzen 5 5600 550W psu yeterli olurmu

Termaltage tr2s 550w 80+ sertifikalı psu r5 5600 kule tipi soğutuculu kullanyorum rx7700xt ye 550w psu yetermi Psu nun sitesinde %86 verimlilik var bu sadece 473w verebileceğinimi gösterir acaba birileri aydınlatabilirse çok sevinirim
  20. RxCronos27

Öneri 4k çözünürlükde oyun için ekran kartı önerisi

Herkese merhabalar öncelikle, Arkadaşlar uzun bi süre 1080p monitorde 6600xt ve 5600 işlemci kullandım ve geçtiğimiz kasımda 4k bi monitor satın aldım Gamepower kaze dual 4k160hz 1080p 320hz veren bi monitor aldım Sınava hazırlanıyorum geçtiğimiz yaz tatilini saymazsak 2 senedir oyun oynamıyorum...
Geri