Arkadaşlar merhaba, normalde ekiplarımı kendimce elimden geldiğince temizliyorum. Ama böyle bir ürüne denk geldim, hiç aklımda yokken üstelik. Acaba kullanan var mı? Alınır mı?
VICHYIE 20'si 1 Arada
PSU
Fiyat az bir miktar düşmüş, bir süredir takip ettiğim bir ürün. Bazı kartlarda 5e çıkıyor taksit imkanı, fikirlerinizi alabilir miyim? Ürün alınır mı? Şu an fark ettim mağazalardaymış ürün. Neyse takipte kalmaya devam edeyim ben ne olur ne olmaz.
Merhaba. Genay bilgisayarda R9 9900X3D fiyatı 11020,21TL görünüyor. Bu fiyat doğrumudur? Yada 2. El mi acaba? Yada genay bilgisayar güvenilir bir yer mi? Alınır mı?
LİNK
Merhaba. Sistemi alalı 1 ay kadar oluyor, ha bugün ha yarın derken test yapmayı atlıyordum hep.
Bugün hadi dedim teste sokayım sistemimi furmark ve aida64 programlarını aynı anda açtım furmark ta sorun olmadı ama aida64 başlıktaki bir uyarı verip kendi kendine testi durdurdu.
İnternetten...
Merhaba. Daha önce açmış olduğum konu burada.
i7 14700KF için undervolt yapmayı düşünüyorum ve böyle bir Video buldum.
Videodaki gibi yapmayı düşünüyorum ama yine de sizlere danışmak istedim, ne dersiniz yapmalı mıyım? Video doğru anlatıma sahip mi?
Veya başka bir öneriniz var mıdır?
Fikir ve...
Merhaba, soru başlıkta arkadaşlar. Sistemin resmi bu şekilde sadece soğutma arctic ilave olarak aldım.
En ufak bir şeyde tam yüke giriyor soğutma, bir anda tam yükte çalışmaya başlıyor.
Mesela chrome açıyorum veya edge yani sadece tıklıyorum ek bir sayfa vs. açmıyorum bile direkt yüke giriyor...
Merhaba. Arctic liquid freezer ııı pro 360mm sıvı soğutucu montaj yapmaya çalışıyorum. Anakart msı mag z790 tomahawk wifi. Hangi kabloyu nereye takmam gerekiyor? Yardımcı olurmusunuz?
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Merhaba. Evimi taşıdığım yerde şuan vdsl mevcut 6 ay sonra fiber gelecekmiş. 6 ay sonra tekrar modem değiştirmek istemiyorum bu yüzden iki alt yapı destekleyen modem lazım, yardımlarınızı bekliyorum.
Bütçe: 4k mümkünse sorunsuz bir modem olsun.
İyi akşamlar. Hazır sistemle vatan dan gelecek ram ler resimlerde. İnce hesaptaki ram lerden alıp yükseltmeyi düşünüyorum sorun olur mu? Doğru çalışırlarmı?
Soru başlıkta arkadaşlar, bu fiyata bu klavye alınır mı?
Tam boy mekanik klavye arıyordum bu denk geldi, nasıldır bu fiyata daha iyileri varmı dır?
Yardımlarınızı bekliyorum.
LiNK
Samsung s24 fe siparişi verdim, fakat kutu içeriğinde adaptör yokmuş.
Spigen 30W USB-C Uygun olur mu?
25W yazıyor telefon özelliklerinde ama.
Yada hangi adaptörü almayım öneride bulunur musunuz?
Merhaba. Günlük 1-2 saat oyun oynuyorum, dc kullanıyorum.
Kamera çözünürlüğü çok iyi olmasına gerek yok ama kötüde olmasın.
İnst. Facebook aktif kullanıyorum.
Telefon önerisi yapabilir seniz çok sevinirim.
Peder beyin işletme kartı ile taksitli almayı düşünüyorum.
Selamlar, ara ara oyun oynayabileceğim ama çoğunlukla matriks programı için laptop önerisinde bulunur musunuz?
Beni uzun yıllar götürsün. Bütçemi biraz daha aşabilirim.
Merhaba. Hali hazırda kullanmış olduğum 240GB. Ssd mi yetmediğinden dolayı yükseltmek istiyorum.
Sistem.
i3 9100f
msı h310m pro-vdh plus
Gtx 1050ti
500W psu
Uzun ömürlü düzgün bir ssd önerir misiniz?
Merhabalar.
X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok.
Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım.
Lütfen yardım.