Arama sonuçları: *

• Users: ShaQLaX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İndirme Hızım Sürekli 0 a düşüyor

Arkadaşlar ethernet kablosu ile bilgisayarıma Steam,,Riot Games gibi yerlerden ne indirirsem indireyim uygulama farketmeksizin indirme hızım 0 a düşüyor eski evime taşındım ve burada eskidende böyle bir problem yaşadığımı hatırlıyorum bi anda 0 a düşüyor kapatıp açtığımda yada biraz bekleyip...
  2. S

Viewsonic VX2780J VS Samsung Odyssey G4

Hocam Çok arada kaldığım bir durum oldu elimde 2 monitör var ve fiyat bandında ikisinide alabiliyorum sorun yok ama 2 sininde farklı özellikleri iyi olduğundan dolayı kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım ? Daha çok fps türü oyunlar oynuyorum ama bu film ve hikayeli oyunlar oynamadığım...
  3. S

Cloud II Vs Cloud III

Hocam son zamanlarda kulaklık almak için baya bir araştırma ve forum gezdim fakat bu ikisinin karşılaştırmasını tr de pek bulamadım Cloud II : 2100TL Cloud III : 2800 TL Aradaki bu 700 TL lik fark değer mi ? bildiğim kadarıyla Cloud 3 ün mikrofonu baya iyi aynı şekil ses kasma ve 7.1 özellikleri...
  4. S

Razer Blackshark v2 X vs HyperX Cloud 2

Hocam Razer Blackshark V2 X 1700 TL HyperX Cloud 2 2079 TL Sizce 1700 TL ye Razer mı alınır yoksa üstüne 400 daha koyup cloud 2 mi alayım anakartımın ses kartı Realtek ALC887 (Gigabyte B450M H) razer blacksharkın ses kartı yok bu yüzden bir tık korkutuyor 7.1 de ve ses kalitesi için ve jak...
  5. S

Razer BlackShark V2 X alınır mı? ?

Hocam Blackshark v2 x ortalama 1800-2000 TL arası sizce blackshark v2 mi almalıyım yoksa üstüne 1k daha koyup HyperX Cloud 2 mi daha mantıklı olur Ve eğer Blackshark derseniz usb versiyonuna 200 tl fazla vermeye değermi ? bu fiyata farklı kulaklık önerileriniz varsa bakabilirim
  6. S

Snowman m-x6 Tam oturmuyor

Yeni bir kule tipi soğutucu aldım fakat amd nin tırnaklarına denk gelmiyor ne yapabilirim şu ana kadar düşündüğüm içerideki soketlerin oynatmak oldu sorun böyle yardımcı olabilirmisiniz ?
  7. S

Amd ryzen 7 5700x için soğutucu

Arkadaşlar ryzen 7 5700x siparişi verdim ama içinde stok fanı çıkmıyor yani bir soğutma almam lazım elimde bütçem yok iyi bir soğutucu satın almak için yaklaşık birkaç ay beklemem gerekebilir bundan dolayı stok fanı satın alsam iş yaparmı yeterli olurmu bir sürelik oyun oynarken ve içerik...
  8. S

Gigabyte A520M H 5000mhz VS Gigabyte B450M H 3600mhz Anakart Hangisi alınır

Toplama bir bilgisayar topluyorum anakart olarak kararsız kaldım bütçem bu ikisine yetmekte bu fiyat bandında daha iyi bir anakart varsa önerebilir misiniz? yada hangisini almalıyım ? İşlemci : Amd Ryzen 7 5700x Ram : Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram Ekran Kartı : MSI GeForce...
  9. S

Toplama bilgisayarımda Anakart ve diğer parçalar uyumlu mu? ?

Hocam bir bilgisayar topladım sizce nasıl ve tüm parçalar birbirine uyumlumudur sormak istedim ? İşlemci : Amd Ryzen 7 5700x Anakart : Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) Ram : Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X 12GB GDDR6 192 Bit LHR SSD...
  10. S

Çözüldü✓ Toplama bilgisayar İçin bu parçalar uyumlumudur ? Öneri

Merhaba Toplama bir bilgisayar topluyorum şu parçaları koydum önerisi olan varmı ve parçaların hepsi birbiri ile uyumlumudur ? Parçalar : İşlemci : Amd Ryzen 5700x Anakart : Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) Ram : Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram Ekran Kartı : MSI GeForce RTX...
  11. S

VENTO VG20AL 750W 80+ Kasası alınır mı? ?

Toplama kasa alacağım ileride upgrade yaparım diye 750w istiyordum diğer 750w kasalar çok pahalı ventoyu bayadır görüyordum hazır sistemlerde vs. güvenilir mi? Psu'su nasıldır AirFlow'u nasıldır Bir sıkıntı çıkarırmı bilgisi olanlar söyleyebilirse sevinirim Kasa bu ve şuan indirimde ...
  12. S

AMD Ryzen 7 5700x vs 5800x

Toplama pc yapacağım bu bilgisayarda daha çok video editörlüğü ve oyun oynamayı düşünüyorum sizce Ryzen 7 5700x mi yoksa 5800x mi almalıyım ? Oyunlarda çok bir fark yok 3-5 fps fark var ama fiyat farkı 1k ya yakın hangisini önerirsiniz ?
  13. S

Laptop'umda Ölü pixel

yakın zamanda Laptop Siparişi verdim bu gün elime ulaştı kurulumunu yaptıktan sonra ölü pixel var mı diye youtubeden bir test açtım Galiba var bu bir ölü pixel midir ? eğer ölü pixel ise ne yapmalıyım bilgi verirsi misiniz ?
  14. S

Hp Omen 17 CM2004NT alınır mı? ?

Hocam bir Laptop almak istiyordum fakat istediğim özellikte laptop çok nadir şu laptop'u düşünüyordum fakat malzeme kalitesi ve sıcaklıkta problem olur mu merak ettim bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Hp omen 17 CM2004NT Modeli Isınmada ve malzeme kalitesinde problem olurmu ...
  15. S

700-750W psu önerisi

Yeni bir bilgisayar topladım ileriye dönük olması amacıyla PowerSupply'ımı yüksek almak istedim Elimde 3 model var hangisini almam daha iyi olur sizce Nzxt nin Psu'su yarı modüler çok fark yaratırmı o kablo çıkarıp takma yoksa olmasada olur diyebilirmiyiz modüler olayı yada öneriniz varsa bu...
  16. S

1000-1200TL bandında kulaklık önerisi

Şuan 1000 tl bandının üstünde Kulaklık bakıyorum fakat ne alacağıma karar veremedim normalde aklımda Hyperx Cloud 2 almak vardı ama onunda fiyatları ortada 2500 TL civarında şuan ne yapacağıma karar veremedim Gamepower mihawk kullanıyordum 1.5 senenin sonunda kablosu kırıldığı için bozuldu...
  17. S

Bu 240hz monitör alınır mı? ?

Hocam Elimde Şöyle bir Monitör var 0 dan bilgisayar diziyorum ve elimde güzel parçalarım olsun istiyorum ve ips bir monitörde ghosting yaşarmıyım her ne kadar gündelik kullanım ve hikayeli oyunlar oynasam da çoğu zaman rekabetçi fps oyunları oynuyorum Monitör iyi midir? yada bu fiyat bandını çok...
Geri