Arama sonuçları: *

1. Mr. Ahmet sez

Max Seviye Am4 Mü Min Seviye Am5 mi

Ddr5 Ram fiyatları bu durumdayken anakart maliyetini de hesaba katarsak elinde 5600x am4 sistem olan bir vatandaş için am5 e geçip 7500f sisteme geçmek mantıklı mı bu dönemde ? vereceği fiyata karşılık performans artışı görür mü ? Bu konuyu '' haddinden fazla '' sırf am5 olduğu için 7500f...
  2. Mr. Ahmet sez

En sevip / sevmediğiniz AC oyunu

Assasin Creed Unity '' yeni oyun motoru '' nin altında ezilip giden ve benim için underrated olan bir oyun. Öncelikle en sevdiğim ve hikayesini beğendiğim oyun Assassin's Creed Rogue. Evet neden rogue kardeşim milyon tane oyun varken Black Flag çakması oyunu mu seçiyorsunuzu duyar gibiyim. Fakat...
  3. Mr. Ahmet sez

Mantıklı Bir Düşünce İçerisinde Miyim ?

Arkadaşlar Hayırlı günler öncelikle. Elimde Gainward Ghost 4060 oc var. Evga FTW3 3070 e geçmeyi düşünüyorum 2. elden bir adamla konuştum sizce mantıklı bir girişim içerisinde miyim ? Elimdeki karttan memnunum ama ham performans istiyorum biraz. Yaz ayında faceit ve valhalla oynayacağım İşlemcim...
  4. Mr. Ahmet sez

Şarkıcı Rıza Tamer Hayatını Kaybetti.

Ya o kadar kötü bir hafta ki, yemin ediyorum tiksiniyorum şu Nisan ayı bi bitse de kurtulsak. Okul saldırıları ardından pırıl pırıl olan gençler ve Değerli öğretmenimiz toprağa verildikten sonra böyle değerli insanların hayatının kaybetmesi inanılmaz canımı yakıyor. Ne diyeceğimi gerçekten...
  5. Mr. Ahmet sez

Mahalle Berberlerine Gitmeyin!

4 gün sonra abimin yakının düğünü var. Saçların yanını bi toplayalım dedik gitmez olaydım. Aşşağıda tanıdık bir berber var gittim saçıma resmen katliam yaptı. 3 defa üst üste abi üstlere dokunayalım lütfen dedim şimdi 1 parmak üstten bırakmış yanlarda leş gibi. Traştan sonra dışarı çıkacaktım...
  6. Mr. Ahmet sez

Sistem beni kaç yıl götürür ?

Hayırlı pazartesiler 4060 oc + 5 5600 kombosu beni kaç yıl götürür ? Sınavdan sonra cs2 bide ac vallhalla yapacağım. Bu yaz işe girmeyi planlamıyorum kafamı dinlemek istiyorum. Ünide garsonluk cart curt bir yere ek iş olarak girersem biriktirip am5 e geçmeyi planlıyorum. Sizce geçmeli miyim ? 8...
  7. Mr. Ahmet sez

Kilerde duran sistemi ne yapayım ?

Arkadaşlar öncelikle selamlar, Kilerde eski bilgisayardan kalma DDR3 anakart: GIGABYTE-970A-DS3 DDR3 RAM: Kingston 4+2 1333 mhz ram (tam 1800 olabilir) Fan: Bir adet Dandirik amd fx işlemci fanı İşlemci: Fx 6100 işlemci ( İşlemcinin üzerindeki hafif çizikler var ama en son çalışıyordu) Kilerde...
  8. Mr. Ahmet sez

Next Gaming Alpha Neon Nasıldır ?

Arkadaşlar selamlar deepcool un dijital göstergeli ch510 kasası elimde mevcut aslında temperli camı kırılmasa yukarıdaki kasayı almayı düşünmüyordum fakat canıma tak etti gerçekten. Akvaryum kasa almak istiyorum daha önce bir camcıya gittim fakat milimetrik ölçüler yüzünden hava kaçırdı. Dahada...
  9. Mr. Ahmet sez

Forumda görsel yüklenmiyor

Arkadaşlar selamlar 1 haftaya kadar önce görsel yükleyebiliyordum fakat bakımdan sonra hiçbir şekilde görsel yükleyemiyorum.
  10. Mr. Ahmet sez

AYT mat bittikten sonra ne çözülmeli?

Arkadaşlar logaritmaya kadar acil ilk kitap + 345 + 3D şeklinde gidiyordum. Şu an türevin ortalarındayım. Diziler ve limit sadece 345 ile bitirdim. Türev ve Integra'li de sadece 345 ten bitirip kalan zamanda 3D kitabından kalan kısımları çözeceğim ondan sonra ne yapmalıyım. Maximum 10 güne biter...
  11. Mr. Ahmet sez

Sizi etkileyen hayatınızın orta noktasına koyduğunuz bir film var mı ?

Arkadaşlar selamlar. Filmler sadece sıkılmamak için yapılan bir aktivite değil aslında bir sanat. Sanat da toplum içinse ve toplum olarak da bizleri varsayarsak o zaman o soruyu size soruyorum. Hiç hayatınızın zor bir dönemimde yada yaşam stilinizde bir filmin izleri var mı ? yada bir film...
  12. Mr. Ahmet sez

Kardeşime Mouse Alacağım Ne Önerirsiniz?

Arkadaşlar geçen hafta atk a9 düz modelini aldım kendime. Kardeşim aşağıdaki bıraktığım linki verdi sizce nasıldır cs2 için kullanacak görünüşünü bende çok beğendim aranızda kullanan arkadaşlar var mı ...
  13. Mr. Ahmet sez

Selam sabah almayan esnaf

Bugün kasamın temperli camı önceden kırıldığı için cam dükkanına gidip temperli cam taktıracaktım tekrardan. Dükkana girdim selamün aleyküm kolaygelsin abi, kasamın kapağı için temperli cam yaptırmak istiyorum dedim. Eliyle 'calm' hareketi yapıp içten içe sesimi kesmemi istedi meğerse telefonla...
  14. Mr. Ahmet sez

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Amacım sohbet muhabbet <3
  15. Mr. Ahmet sez

Ağam Bizimle Eğlenir ( YKS )

Limit'i bitririrken yt de karşıma 50 günde ayt mat 50 günde ayt fen 1 günde tüm sosyal bitir cart curt videoları karşıma çıktı. Gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Birde videonun başlığına bitir yazmış dalga geçer gibi. 50 günde ayt matematik bitirmekmiş :) 50 günde ayt yetiştirmeye...
  16. Mr. Ahmet sez

Throne Raito RefleX Alınır mı ?

Arkadaşlar 1 haftadır mouse arıyorum sağolsun 1-2 kişi yardımcı oldu ama kimse bilgi vermiyor. Kötü bir mouse de almak istemiyorum. PAW 3395 sensör kullanıyor sizce 1300 küsür gibi bir fiyata alınır mı ? atk a9 un tasarımını sevmiyorum ve içime sinmedi sizce ne yapmalıyım
  17. Mr. Ahmet sez

3370 sensör cs2 için yeterli mi ?

Arkadaşlar herkesin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun öncelikle <3 Elimde steelseries rival 100 gibi emektar var ve artık eskidiğini hissediyorum. Fiyat performans olarak Fentech Helios GO XD5 alınır mı ? Daha önce Fentech markası kullanan oldu mu ? 2 gündür foruma bunun ile ilgili başka bir...
  18. Mr. Ahmet sez

1000 tl Fiyat Performans mouse Önerisi

Arkadaşlar selamlar Elimde yaklaşık 5 yıldır kullandığım Steelseries Rival 100 var. mouse beni çok memnun etti hala bir sorunu yok fakat artık yavaştan eskidi gibi. Maximum 1100 tl ye kadar çıkabileceğim. Yks den sonra cs2 ye devam edeceğim. Görünüşü önemli değil, sensörü ve hertzinin iyi olduğu...
  19. Mr. Ahmet sez

Kaliteli Kule Tipi Fan önerisi

Hayırlı forumlar ASROCK B450M-HDV anakartım var ve r5 5600 kullanıyorum. Stok fan ile bir yere kadar idare edebiliyorum, yaz aylarıdna 90 derecelere kadar çıkıyor. Anakart ile uyumlu fiyat performans bir kule tipi öneriniz var mıdır ? Öğrenci olduğum için maksimum 500 tl lere kadar...
  20. Mr. Ahmet sez

İphone Xs Dokunmatik sorunu

Arkadaşlar selamlar uzun zamandır pili değiştirilmiş olarak aldığım telefonum oyun oynarken saçma sapan yerlere tıklıyor kapat aç yapıyorum düzeliyor ve bu olay ara sıra oluyor. İnstagram reels izleyemiyorum çünkü saçma sapan postlar dokunmatik yüzünden çok defa beğendim Wild rift oynuyorum ara...
Geri