Arama sonuçları: *

1. I

Burun estetiği "Burun Ucu" Düşmesi

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım burun ameliyatı geçirdim ve benim en cok korktugum şey burnumun kemerli ve ucu düşme olayını yaşamak.Burun ucu düşmemesi için darbe almak dışında en cok nelere dikkat etmem gerekiyor arkadaşlar konuşurken,gülerken veya yatarken burun ucu düşebilir mi? Bilgi sahibi...
  2. I

Çözüldü✓ 25-30K DDR 5 HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar Bu fiyat bandında güzel bir sistem önerebilir misiniz?
  3. I

STEAM PUBG FPS SABİTLEME KALDIRMA?

Arkadaşlar Steam PUBG'de FPS kısıtlama veya V-Sync açık olmamasına rağmen FPS'im 165 sabit bu sabitlemeyi nasıl kaldırabilirim?
  4. I

FORMATTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER?

Arkadaşlar hayatımda ilk defa format attım formattan sonra neleri yapmalıyım söyleyebilirmisiniz acaba? neleri güncellemem gerekiyor tam olarak
  5. I

FPS Değerleri sizce normal mi?

Arkadaşlar merhaba bir pc aldım 0 olarak yaklaşık 2ay falan oldu ve ben aldığım fps değerlerinden pek memnun değilim düşük veriyor gibi düşünüyorum sizce normalmi Valorantta düşük ayarlarda 1080p 200-250 arası Steam Pubgde düşük ayarlarda 1080p 100-150 arası Isı değerleri ise işlemcinin ısı...
  6. I

Çözüldü✓ PC ANİDEN DONUYOR FAKAT MOUSE HAREKET EDİYOR

Arladaşlar pcyi yeni aldım sayılır 1.5-2ay oldu ve yeni bir sorunla karşılaştım bazen valorant oynarken alt tab yapıp dcde birşeyle uğraştığımda biranda pc donuyor sadece mouseyi hareket ettirebiliyorum yani pc eski olsa dicem ki eski ondan dolayı olabilir fakat yeni almama rağmen bu kadar erken...
  7. I

MSI AFTERBURNER FPS ARTTIRIYO

Arkadaşlar başlıktanda görceğiniz üzere benim bilgisayarda anlamadıgım bir sorun var yani valorant oynarken 220-280 300 arası fps alıyorum msı afterburnerr kapalı afterburnerı açınca fpsim anlamadıgım bir şekilde bu da oyun içi değerler ve msı afterburner hangi ayardan dolayı fpsim artıyor...
  8. I

5 5600 İDEAL UNDERVOLT Ayarı?

Arkadaşlar işlemcim cok ısınıyor ve bi süreliğine stok fanla idare ediyorum ve bu cok canımı sıkmaya başladı video izlerken 70-73 derecelere gidip geliyor valorantı açtıgımda ise 80-85 derecelerde takılıyor bana performansı cok fazla düşürmüyücek ideal güzel ayar söyler misiniz yapanlar varsa...
  9. I

PC Anlamsız olan fps farkı

Arkadaşlar valorant oynarken bir şey fpsim cok düşüktü acaba herhangi bir sıkıntımı var diye afterburnerden kontrol etmeye karar verdim sonra afterburneri açıp bakınca fps değerlerim yerine geliyor bu neyden kaynaklı acaba videolarda daha net anlamak için ct basedeki fpslerden anlayabilirsiniz...
  10. I

MSI AFTERBURNERDE DAHA FAZLA PERFORMANS

Arkadaşlar valorant oynarken aldıgım fpsden şikayetciydim düşük ayarlarda 230-320 fps arası falan değiken gösteriyor 250lerde falan takılıyordum sistem videolarına bakıyorum 350 400 arası ortalama yüksek ayarda merak edip msı afterburner indirdim acaba az mı kullanıyor diye aynı yerde 250 300...
  11. I

AMD Chipset Güncellemeli miyim?

Arkadaşlar B550 Anakart kullanıyorum bıos sürümüm eski chipsetimde eski chipseti güncellesem biosu güncellemeden herhangi bir sorun olur mu? biosu güncellememe sebebim güncellemesini bilmiyorum performans artışı olmuyor diye ama chipset güncelleyince azda olsa performans artışı yaşanıyormuş
  12. I

AC Brotherhood türkçe yama

Arkadaşlar brotherhood için güncel güvenilir türkçe yama bilen var mı acaba nerden bulabilirim?
  13. I

Bios güncellemeli miyim

Arkadaşlar sistemi yeni aldım 2 haftalık falan ben güncel bios kurdular sanıyordum baktıgımda 2023de çıkan biosu kurup yollamışlar arada 5 güncelleme geçmiş en sonkisi 2024 yılında çıkmış sistemi yollarken bios ayarları yapıp yollamışlar şimdi ben biosdan hiç anlamıyorum ayar yapmasını falan...
  14. I

Kendiliğinden düşen performans sorunu

Arkadaşlar pcyi ilk aldıgımda normal valoda aldıgım fps değerleri 320-350 fps ortalama alıyordum 2 gündür bi performans düşüklüğü var hiçbir ayar yapmama rağmen 250-300 arası gidip geliyor 1920x1080 düşük ayarlarda oynuyorum valorantı Sistem 4060 Ve 5 5600
  15. I

PC Kendi kendine oluşan performans sorunu

Arkadaşlar pcyi ilk aldıgımda normal valoda aldıgım fps değerleri 320-350 fps ortalama alıyordum 2 gündür bi performans düşüklüğü var hiçbir ayar yapmama rağmen 250-300 arası gidip geliyor 1920x1080 düşük ayarlarda oynuyorum valorantı Sistem 4060 Ve 5 5600
  16. I

4060 5 5600 640x480 Kullanmam sıkıntı olur mu

Arkadaşlar oynadıgım oyun cs 1.6 ve oynadıgım modda maks fpsi almam lazım daha iyi hızlanabilmek için eski pcemde çözünürlük düşürürsen fpsin o kadar artarda acaba bu bileşenlerdeki pcde fpsden maks verim alabilmek için düşük çözünürlük mü daha iyi yoksa çözünürlüğü arttırırsam mı daha fazla fps...
  17. I

Çözüldü✓ Monitör yan barlar siyah

Arkadaşlar yeni monitör aldımda monitörüm 1920x1080 ASUS 23.8" TUF GAMING VG249Q3A monitörün yan barlarında 1.5cm ve üsttede aynı şekil 1.5cm siyah bar var bu normal mi yoksa benim monitörde sıkıntı mı var
  18. I

RYZEN 5 5600 MAKS OC SICAKLIK DEĞERİ

Arkadaşlar cpu auto boost şeyini açtım ve son demine kadar kullanıyor ghzyi ryzenin sitesine baktım 4.5 ghzye kadar destekliyor 4450MHZ Kullanıyor oyun ve sıcaklık 77-82 derece arası sizce sorun yaratır mı? İşlemcim 5 5600 normal ghzsi 3.5 bilenler varsa mutlu olurum
  19. I

AYNI İŞLEMCİLER FARKLI FPSLER

Arkadaşlar pcyi yeni aldım pc hocasından 1 gün önce geldi test etmek için valorant falan girip düşük ayarlarda 200-270 fps arası fps alıyorum bir arkadaş daha var karşılaştıralım dedim kendisinin ekipmanları rtx 3060+ryzen 5 5600 benimkisiyse rtx4060+ryzen 5 5600 aynı boşluğa baktıgımızda ben...
  20. I

Furmark ve işlemci testleri kaç saat yapılmalı sağlıklı bilgi almak için?

Arkadaşlar yeni sistem aldım sistem geldiği zaman Furmark ve işlemci testi yapıcağım sağlıklı olması için kaç saatlik yapmalıyım donanım arşivin videosunu izledimde 1 gün cok fazla anlamak için 1 gün mü açık bırakmam lazım ?
Geri