Arama sonuçları: *

• Users: Dustares
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dustares

Ekran Kaydedici Önerisi

Merhabalar eskiden 4060 kartım vardı Nvidia appten direk kayıt alabiliyordum ve baya kaliteliydi. Şimdi arc b580 kartım var hangi uygulama, program ile kayıt almamı önerirsiniz? Çoğunlukla valo cs kliplerimi kaydetmek için kullanacağım. Aklımda obs var onunda kalitesi nasıldır bilmiyorum.
  2. Dustares

Kasamın Alt Tarafına Reverse Fan Almaya Gerek Var mı ?

Merhabalar 1 ay falan önce bir bilgisayar topladım kasamda yanda 2 reverse , arkada 1 düz , üstte 3 düz ( sıvı soğutma ) tane olmak üzere 6 adet fanım var. Kasamın sıcaklık değerleri gayet iyi işlemci boşta 39-41° yükte 50-60° falan oluyor. Ekran kartım boşta 39-40° yükte 55-60° falan oluyor...
  3. Dustares

Yardım 300hz Monitör Önerileri Bekliyorum

Merhabalar 1080p 300hz ve üzeri monitör bakıyorum bütçem max 7000₺. Bu bütçede en iyisi Lenovo legion 25-10 biliyorum fakat onu alamıyorum kullandığım karta fazla taksit yok. O yüzden şu 3 ürün arasında kaldım sizce hangisini alıp yoluma bakayım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. 1...
  4. Dustares

Yardım Klavyeden Cızırtı Sesi Gelmesi İade Sebebi Midir ?

Arkadaşlar selam ben İnchesap Hepsiburada üzerinden Gamepower Zoom adlı klavyeyi sipariş etmiştim ürün 10 gündür falan bende kullanıyorum odam sessizken bir tiz coil whine sesi gibi bir ses duymaya başladım başta bilgisayardan geliyor zannettim sonra klavye tarafından geldiğini anlayınca kafamı...
  5. Dustares

Yardım LG Ultragear G5 25g550b-B 25" 1 Ms Full Hd Pivot Ips 300 Hz Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. 300+ Hz monitör bakıyorum. Başta Lenovo 25-10 modelini alacaktım taksit imkanı 2 olduğu için beni zorlar. O yüzden bunu buldum. Sizce alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-g5-25g550b-b-25-1-ms-full-hd-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1615892930.html...
  6. Dustares

Yardım MSI Mag 255pxf Alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba bu monitör alınır mı? ? Lenovo 320hz olanı alacaktım taksit imkanı yok diye alamıyorum. Ve böyle bir ürün betaplus satıcısından alınır mı ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DQHXLN6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AZA5KK07ASIQ0&psc=1
  7. Dustares

Asus Armory Crate Düzgün Çalışmıyor Yardımcı Olurmusunuz ?

Merhaba kasadaki ARGB'leri kontrol etmek için başta SignalRGB yükledim renk modlarını değişince ARGB ışıkları akıcı değildi sanki 10FPS gibi kasa kasa akıyor. Baktım olmuyor sildim Armoury Crate yükledim onda da aynı sorun var bu sefer kasayı kapatıyorum tekrar açınca ışıklar bazen yanmıyor...
  8. Dustares

B580 Sisteme Hd mi Yoksa 2k mı Ekran Almalıyım?

Arkadaşlar merhaba monitör arama sürecindeyim sistemim B580 - R5 7500F bu sisteme monitör alacağım benim düşüncem 1080P 300+ Hz monitör almak ama bazı arkadaşlar 2K al diyor siz ne dersiniz nasıl bir karar vermeliyim ? Öneri varsa alırım. Teşekkürler
  9. Dustares

1000-1500₺ Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar bilgisayarda kullanmak için 1-1.5K aralığında kulaklık arıyorum kablosuz birşeyler bakıyorum bu fiyat bandına tek seçenek fuxi h3 gibi görünüyor. Benim bilmediğimde sizlerin bildiği, önerdiğiniz bir kulaklık varmı?
  10. Dustares

Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

Merhabalar hayırlısıyla bu hafta bitmeden bu kartı almayı düşünüyorum bir şeyler ters gitmez ise daha öncesinde birkaç konuda tartışmıştık fakat almadan önce kendi konumu açayım dedim bu kart şu anda incehesapta en ucuz fiyatıyla satılıyor...
  11. Dustares

❌İndirim Bitti! Thermalright TL-M12w ARGB Beyaz 12 Cm Kasa Fanı | 359₺

https://ty.gl/bcjb3kjxgi9sb https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-thermalright-tl-m12w-argb-beyaz-12-cm-fiyati,901826492.html Son 1 yılın en düşük fiyatı bu fiyata düz ışıksız fanlar satılıyor. Bu arada fan düz, reverse değil. Kargo Bedava !!!
  12. Dustares

Asiahorse Nyota Alınır mı ? Nasıldır ?

Merhabalar Asiahorsenin nyota serisi fanlarından birkaç adet almayı düşünüyorum sizce kalitesi nasıldır alınır mı ? aranızda kullanan varsa fotoğraf yüklerse süper olur. Teşekkürler.
  13. Dustares

Anakart İçin SSD Vida Setini Nereden Ucuza Temin Edebilirim ?

Merhabalar Asus anakartımda ssd için vida sıkılacak bir delik yok sadece eklediğim fotoğraftaki plastik var onu söktüm ssdyi soğutucu ile takacağım için. Chatgptye sordum m.2 standoff gibi bir şey dedi baktım googleden 300-400e falan satılıyor nereden ucuza alabilirim ? bilgisayarcılarda aynı...
  14. Dustares

Ram Alan Kişiler Baksın Lütfen

Arkadaşlar merhaba dün gece bir ram bombardımanı olmuş. İlk kez erken uyudum olan şeye bak. 1 aydır ram arıyorum ikinci el sitelerinde dün gece 6-7k dan 32 ram alanlar tekini bana aldığı fiyata yani 3k ya satabilir mi ?
  15. Dustares

Exemshop Güvenilir Midir ?

Merhabalar Instagram reklamında karşıma çıktı ürünleri güzel görünüyor birkaç tane ürün almayı düşünüyorum sizce güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu ? Sayfa linkini vereyim direk: https://www.instagram.com/exemshop?igsh=d2s1Nndwc3FpYzk2
  16. Dustares

Ipad'imin Pil Sağlığındaki Bu Düşüş Normal mi ?

Merhabalar 1 eylül 2025 tarihinde hb üzerinden iPad A16 aldım. Bugün arkadaşımla konuşurken tabletin mevzusu açıldı girip pil sağlığına bakayım dedim gördüğüm değer karşısında baya şaşırdım normal bir kullanıcı olarak yani herhangi bir oyun oynanmadı aktif bir şekilde belki bu 10 ay içinde...
  17. Dustares

Yardım Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim ?

Arkadaşlar merhaba bilgisayar kasası arama aşamasındayım baya bir ürüne baktım. Son olarak 2 seçenek kaldı bunlarında aralarında kaldığım için en iyisi konu açayım dedim şimdi 1. Kasa bu...
  18. Dustares

RTX 3070 Vs 4060 Hangisi Alınır ?

Merhabalar ikinci el - sıfır karışık sistem diziyorum son parçalarım kaldı; ram ve ekran kartı. Önce ekran kartını alayım diyorum ram'i belki vatan yine indirim yaparsa oradan alırım. Gelelim konuya 2k ile işim yok lenovo 25-10 320hz monitör alıp fps oyunlarında takılmayı düşünüyorum çoğunlukla...
  19. Dustares

Kargocunun Yukarı Çıkması Gerekmiyor Mu ?

Merhabalar herkeste böylemi bilmiyorum fakat sizin ürünleri getiren kargocular yukarıya kadar çıkarıyor mu ? Benim yaşadığım olay artık canımı sıkmaya başladı kargocu geliyor arıyor merhaba aşağıda kapının önündeyim diyor mecbur inip alıyorum adam arabadan inmeye bile tenezzül etmiyor elini...
  20. Dustares

4000tl Gen4 SSD Önerisi

Merhabalar bütçem 4000tl gen4 ssd arıyorum ama bulamıyorum ikinci elde 4000 TL'ye 1tb falan var ama güvenemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim ssdler indirime vs girmezmi bu dönemde sıktı artık
Geri