Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

❌İndirim Bitti! DJİ Osmo Mobile 7 Gimbal Gri - 3450 ₺

https://www.n11.com/urun/dji-osmo-mobile-7-gimbal-72692684?magaza=mediamarkt https://www.akakce.com/gimbal/en-ucuz-dji-osmo-mobile-7-fiyati,947310309.html Sepete ekleyince üst kısımda 350 tllik kuponu aktif edin. Böylelikle 4-5 ayın en düşük fiyatına denk geliyor. Ben birtane aldım keyfi bir...
  2. Polat Alengir

🔥İndirim RAMPAGE KL-R40 THRONE SİYAH/KIRMIZI GAMING OYUNCU KOLTUĞU - 7499 TL

https://pckolik.com.tr/urun/rampage-kl-r40-throne-siyahkirmizi-gaming-oyuncu-koltugu:KL-R40-THRONE Son 3 Ayın en düşük fiyatı.
  3. Polat Alengir

25.000 ₺ Nasıl Bir Sistem Dizilebilir ?

Merhabalar 25.000 TL'ye nasıl bir sistem dizilebilir. %70 valorant ve cs2 oynanacak onun dışında gta hikayeli oyunlar falan keyfi girilecek. piyasa baya uçmuş bu paraya ddr5 sistem dizilmez ve bulunmaz diye düşünüyorum sizce bu zamanda ddr4 hala mantıklı mı? mesela ryzen5 7500F yanına 3070 falan...
  4. Polat Alengir

Mchose X9 vs Atk N9 Ultra ?

Merhabalar başlıktaki 2 kulaklık arasında kaldım fiyatları aynı ( wraithte ) sizce hangisi alınmalı? x9 şuan stokta var fakat n9 ultra bitmiş gelir bu ay içinde.
  5. Polat Alengir

Yardım 30-40K arası laptop önerisi ( ikinci el sıfır farketmez )

Merhaba arkadaşlar başlıktaki bütçede laptop önerisi lazım ikinci el alabilirim pg ile. Onun dışında bu paraya sıfır varmıdır bilmiyorum. 50xx serisi olursa şahane olur hem güncel olur falan. Lütfen yardım edin bana :((
  6. Polat Alengir

Neden çoğu esporcu/ yayıncı / youtuberler Superlight 2 Kullanıyor ?

Neden abi neden ya o kadar güncel teknolojili mouse varken neden superlightan kopamıyorlar ???
  7. Polat Alengir

❌İndirim Bitti! Logitech Orijinal Notebook Çantası 669₺

Ürün altındaki 20 tl kodu alınca sepette 669 oluyor. Siyah rengi 1000tlden başlıyor. https://ty.gl/8u68cqryg7pkv
  8. Polat Alengir

Yardım Atk Ghost Ultimate alınır mı ?

Merhabalar a9 air alacaktım zamdan sonra arada 1k küsür falan fark oluyor sizce değer mi ? karbonfiber olmasının artısı varmı mesela sağlamlık olarak çokmu sağlam oluyor ? birde sanırım mekanik switch kullanıyormuş optik switch ile farkı nedir ? Mouse fiyatını bilmeyenler için fiyatı 5.000 ₺
  9. Polat Alengir

Yardım Mouse renk seçiminde yardıma ihtiyacım var

Merhabalar geçtiğimiz günlerde atk rs6 air beyaz renk klavye aldım. Bu klavyede baya b turuncu detay var. Bu yüzden turuncu mousepad almayı düşünüyorum. Mousepadide büyük ihtimal atk sky tercih edeceğim. Mouse olarak Atk a9 Air düşünüyorum ama beyaz renk ile turuncusu arasında kaldım bu hafta...
  10. Polat Alengir

Küçük gizli kamera önerisi lazım

merhabalar fazla pahalı olmayan gizli bir kamera önerisi lazım şarjlı vs olursa çok iyi olur binada bir olay var onu çözeceğim
  11. Polat Alengir

WRAİTH uyanıklığı !!!

Bugün saat 21.00da bbl maçı vardı. Bu maça özel bu şekilde bir post paylaşıldı. Bu klavyenin normal fiyatı 2399₺ ve maç sonunda indirim yüzdesi paylaşıldı. %22 indirim. Ve sonra 2399₺ olan ürünün satış sayfasına giriyoruz böyle bir fiyat değişikliği olmuş oluyor .d Pattt! fiyat birden 300 tl...
  12. Polat Alengir

Yardım Sıfır Mchose ace 68 mi ikinci el atk rs6 air mi ?

Merhabalar beyaz bir klavye arıyorum başlıktaki iki ürün arasında kaldım ace68 3100 TL'ye geliyor. Atk rs6 air 3300 diyor satan kişi ( havale ile ) sizce hangisini tercih etmeliyim. Ace 68 yorumları ve incelemeri çok çok olumlu şeklinede bayıldım. Bir yandan rs6 airin kalitesi fena bir şey. Sizce...
  13. Polat Alengir

Wraith Çift Başlıklı Kablo Alınır Mı ?

Güncel olarak 1000 tl fiyatı var laptopta çoğaltıcı yerine kullanmayı düşünüyorum klavye ve mouse donglesi bağlayacağım sizce alınır mı? değer mi ?
  14. Polat Alengir

Yardım Sense iem pro alınır mı ?

Merhabalar tablette telefonda kullanmak için almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?
  15. Polat Alengir

Şirket faturalı bir ürünü satabilir miyim ?

merhabalar 6 ay önce falan şirket üzerine bir tablet almıştımda onu satmak istiyorum öyle bir şansım varmı? faturası var ama normalden farklı bir fatura eğer satarsam alan arkadaş sonra bu fatura ile destek vs alabilir mi ? yoksa faturasız diyemi satmalıyım ?
  16. Polat Alengir

Kapandı

hallettim
  17. Polat Alengir

Çözüldü✓ İkinci el Superlight 2 almaya değer mi ?

Merhabalar deneyimlemek için almayı düşünüyorum birtane buldum sahibindende 3000 diyor pg ile 3200 oluyor sizce değer mi ? fatura kutu garanti hepsi var.
  18. Polat Alengir

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless mi Cloud 3 s wireless mi ?

Merhabalar iyi günler kablosuz kulaklığa geçmeyi düşünüyorum elimde kablolu cloud 3 vardı onu sattım şimdi bir tane kablosuz almayı düşünüyorum aklımda cloud 3 wireless ve cloud 3S wireless var. sıfır fiyatları birazcık tuzlu olduğu için ikinci el bakıyorum ne düşünüyorsunuz sizce hangisi tercih...
  19. Polat Alengir

Kapandı

kapandı
  20. Polat Alengir

Ace Series Glimpse alınır mı ? kullananınız var mı ?

Merhabalar https://wraithesports.com/products/wraith-ace-series-storm-glimpse-edition-poron-mousepad?variant=49573488525505 bu mousepadi ben ve arkadaşım ikimizde almayı düşünüyoruz. Aranızda kullanan var mı ? Parasını hakkediyor mu ? ve gerçekten kaliteli bir mousepad mi ? (50x50 modelini...
Geri