Arama sonuçları: *

• Users: Dustares
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dustares

Anakart İçin SSD Vida Setini Nereden Ucuza Temin Edebilirim ?

Merhabalar Asus anakartımda ssd için vida sıkılacak bir delik yok sadece eklediğim fotoğraftaki plastik var onu söktüm ssdyi soğutucu ile takacağım için. Chatgptye sordum m.2 standoff gibi bir şey dedi baktım googleden 300-400e falan satılıyor nereden ucuza alabilirim ? bilgisayarcılarda aynı...
  2. Dustares

Ram Alan Kişiler Baksın Lütfen

Arkadaşlar merhaba dün gece bir ram bombardımanı olmuş. İlk kez erken uyudum olan şeye bak. 1 aydır ram arıyorum ikinci el sitelerinde dün gece 6-7k dan 32 ram alanlar tekini bana aldığı fiyata yani 3k ya satabilir mi ?
  3. Dustares

Exemshop Güvenilir Midir ?

Merhabalar Instagram reklamında karşıma çıktı ürünleri güzel görünüyor birkaç tane ürün almayı düşünüyorum sizce güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu ? Sayfa linkini vereyim direk: https://www.instagram.com/exemshop?igsh=d2s1Nndwc3FpYzk2
  4. Dustares

Ipad'imin Pil Sağlığındaki Bu Düşüş Normal mi ?

Merhabalar 1 eylül 2025 tarihinde hb üzerinden iPad A16 aldım. Bugün arkadaşımla konuşurken tabletin mevzusu açıldı girip pil sağlığına bakayım dedim gördüğüm değer karşısında baya şaşırdım normal bir kullanıcı olarak yani herhangi bir oyun oynanmadı aktif bir şekilde belki bu 10 ay içinde...
  5. Dustares

Yardım Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim ?

Arkadaşlar merhaba bilgisayar kasası arama aşamasındayım baya bir ürüne baktım. Son olarak 2 seçenek kaldı bunlarında aralarında kaldığım için en iyisi konu açayım dedim şimdi 1. Kasa bu...
  6. Dustares

RTX 3070 Vs 4060 Hangisi Alınır ?

Merhabalar ikinci el - sıfır karışık sistem diziyorum son parçalarım kaldı; ram ve ekran kartı. Önce ekran kartını alayım diyorum ram'i belki vatan yine indirim yaparsa oradan alırım. Gelelim konuya 2k ile işim yok lenovo 25-10 320hz monitör alıp fps oyunlarında takılmayı düşünüyorum çoğunlukla...
  7. Dustares

Kargocunun Yukarı Çıkması Gerekmiyor Mu ?

Merhabalar herkeste böylemi bilmiyorum fakat sizin ürünleri getiren kargocular yukarıya kadar çıkarıyor mu ? Benim yaşadığım olay artık canımı sıkmaya başladı kargocu geliyor arıyor merhaba aşağıda kapının önündeyim diyor mecbur inip alıyorum adam arabadan inmeye bile tenezzül etmiyor elini...
  8. Dustares

4000tl Gen4 SSD Önerisi

Merhabalar bütçem 4000tl gen4 ssd arıyorum ama bulamıyorum ikinci elde 4000 TL'ye 1tb falan var ama güvenemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim ssdler indirime vs girmezmi bu dönemde sıktı artık
  9. Dustares

3000 Tl'ye Power Supply Önerisi ?

Merhabalar bütçem 3000 tl power supply arıyorum şunu al kafan kulağın rahat olsun dediğiniz bir ürün var mı ? 750w tercihimdir. Teşekkürler
  10. Dustares

Yardım Anakartı Hiç Ettim Lütfen Yardım Edin !!!

İkinci el b650m-r aldım ürün geldi biraz macın vardı peçete ile temizliyeyim dedim elim kaydı pin eğildi ne yapacağım ?
  11. Dustares

İşlemcilerdeki çip sayısı farkı nedir ?

İşlemcilerin üst kısmında 6 tane çip olan var ya da 4 tane çip olan var farkı nedir tam olarak performans aynı mı ? ( adını bilmediğim için çip diyorum cahilliğime verin )
  12. Dustares

Gameline Hiper V4 Beyaz Oyuncu Kasası - 1761 ₺

Sepette çıkan 150 TL kuponu aktif edin. 5 Adet rgb fan ile geliyor süper fiyat. https://www.n11.com/urun/gameline-hiper-v4-5x-rgb-fanli-usb-30-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-120121089?magaza=metsabilisim
  13. Dustares

İkinci el 1tb veya 500gb ssd sizce ne kadara alınmalı ?

Merhabalar en düşük 500 max 1tb ssd arıyorum. M.2 ssd fiyatlar baya fazla geldi sizce ne kadar verilmeli ayrı ayrı mesela 500gb 3200/3100 hız ssdler 2000e falan bulunuyor sizce alınır mı ? ve dram o kadar önemli bir mevzu mu ?
  14. Dustares

Yardım Asus Prime B650M-R anakartta Argb girişi var mı ?

Merhabalar başlıktaki anakartta argb girişi varmı ? kule tipi soğutucu fanını bağlamak için ?
  15. Dustares

Kapandı

kapandı
  16. Dustares

Yardım İkinci El Asus Prime B650M-R ne kadara alınmalı ?

Merhabalar başlıktaki ürünü almayı düşünüyorum şuan sıfırı akakçede en düşük 4800 tl ikinci el sitesinde ne kadara alınır yani bu kadara alırsan iyidir dediğiniz fiyat nedir ? kfg li olmasına dikkat ediyorum. Teşekkürler
  17. Dustares

Konu kapandı

teşekkürler
  18. Dustares

DDR4 Sistem Dizmek Mantıklımı?

Merhabalar birtane bilgisayar dizeceğiz ddr5 ram falan pahalıya geliyor ddr4 sistem hala iş görür mü ? mesela r5 5600 + 3060-3060ti Kombosu falan
  19. Dustares

❌İndirim Bitti! DJİ Osmo Mobile 7 Gimbal Gri - 3450 ₺

https://www.n11.com/urun/dji-osmo-mobile-7-gimbal-72692684?magaza=mediamarkt https://www.akakce.com/gimbal/en-ucuz-dji-osmo-mobile-7-fiyati,947310309.html Sepete ekleyince üst kısımda 350 tllik kuponu aktif edin. Böylelikle 4-5 ayın en düşük fiyatına denk geliyor. Ben birtane aldım keyfi bir...
  20. Dustares

🔥İndirim RAMPAGE KL-R40 THRONE SİYAH/KIRMIZI GAMING OYUNCU KOLTUĞU - 7499 TL

https://pckolik.com.tr/urun/rampage-kl-r40-throne-siyahkirmizi-gaming-oyuncu-koltugu:KL-R40-THRONE Son 3 Ayın en düşük fiyatı.
Geri