Exemshop Güvenilir Midir ?

Evet güvenilirdir.
Ambilight ve anakart argb kablo için kılıf almıştım.
1 ayı buldu ama gelmesi
Trendyol ve Hepsiburada üzerindedende satış yapıyorlarmış fakat normal olarak fiyatlar siteye göre yüksek ve evet birkaç kişi geç geldiğini söylemiş siparişe göremi ürün üretiyorlar acaba ? birde aldığınız ürünlerin kalitesini beğendiniz mi fotoğraf yükleme şansınız varmı ?

Trendyol ve Hepsiburada üzerindedende satış yapıyorlarmış fakat normal olarak fiyatlar siteye göre yüksek ve evet birkaç kişi geç geldiğini söylemiş siparişe göremi ürün üretiyorlar acaba ? birde aldığınız ürünlerin kalitesini beğendiniz mi fotoğraf yükleme şansınız varmı ?
Ürünleri yurtdisindan getirtiyor.
27" ips monitörüm için almıştım ambilightı. Skydimo diye bir marka. Yazılımı da gayet güzeldi. Ekran senkronizasyonu ile çok güzel renk cümbüşü oluyordu. 1 hafta kullandım. Sonra philips oled aldım kendi ambilight i olduğu için kullanma gereksinimi kalmadı.
İnstagram da gördüğün videolarda ne görüyorsan o.
Hatta şöyle bisey soyleyeyim.
Anakart rgb strimer in aynisini 200 tl daha ucuza tr de bir sitede gördüm. Aradaki farki iade etmişti.

Ürünleri yurtdisindan getirtiyor.
27" ips monitörüm için almıştım ambilightı. Skydimo diye bir marka. Yazılımı da gayet güzeldi. Ekran senkronizasyonu ile çok güzel renk cümbüşü oluyordu. 1 hafta kullandım. Sonra philips oled aldım kendi ambilight i olduğu için kullanma gereksinimi kalmadı.
İnstagram da gördüğün videolarda ne görüyorsan o.
Hatta şöyle bisey soyleyeyim.
Anakart rgb strimer in aynisini 200 tl daha ucuza tr de bir sitede gördüm. Aradaki farki iade etmişti.
teşekkürler hocam fotoğraflar için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki sizce sitesindemi almalıyım yoksa aradaki fiyat farkını göze alıp hepsiburada üzerindenmi almalıyım?

teşekkürler hocam fotoğraflar için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki sizce sitesindemi almalıyım yoksa aradaki fiyat farkını göze alıp hepsiburada üzerindenmi almalıyım?
Sitesinden al daha ucuzsa. Ben sitesinden aldim.
Paketleme duzgundu

hocam monitör arkası ambilight aldım bende ancak ekranda ki görüntüyo yansıtması okadarda başarılı değil. Sadece tek renk arkada ışık olsun ortama hava katsın istiyosan olur gayet güzel ama ambiyans performansı çok kötü bence

Geri