Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Yardım Hyperx Orbit S Mikrofon Sesini Geri Veriyie

Windows üzerindeki ayar kapalı ama mikeafon hayla dış sesi bana veriyor birde baya övüyorlardı ama ses kalitesi hiç iyi gelmedi basslar yok düz ses kötü neler yapabilirim birde sürekli dip ses veriyor şşşş diye
  2. GökTürkHan

Sizce Hangi Kasa Daha İyi Dururdu

Beyler bende h500p vardı o duruyor yine ama lian li O11 mini v2'ye geçtim h500p dahamı iyiydi sanki bilemedim sizce? Ekran kartı çok sırıtıyo Birde lcd gecen inxehesapta indirime girdi 3.6k'ya kaptım ama o paraya fanmı daha mantıklıydı lcd'mi bilemedim sizce? Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi...
  3. GökTürkHan

Öneri Razer Blackshark V3 Pro Alınır mı

2.elde temiz 2026 3.ayda alınmış kfg tam 10k fiyat var sizce değer mi kulaklığı deneyen oldumu hiç
  4. GökTürkHan

Microlles.Com Güvenilir mi?

Bilgisayar kasa alcam güvenilir mi vergiler gümrük vs ek fiyat çıkar mı durum nedir
  5. GökTürkHan

Razer Vs Hyperx Sizce Hangisi

Hikayeli oyunlar fps oyunları derken detaya ve basslara ses kalitesine cidden önem veririm ama arada kaldım sizce could 3S alıp geçeyimi yoksa razer kraken v3'mü yoksa could alpha s2 mi yoksa blackshark v3 pro mu sizce hangisi veya v2 pro 2023 mü kronik sorunlarla pek uğraşmak istemiyom ama...
  6. GökTürkHan

🔥İndirim North Bayou Nb A5c 1999tl Siyah/Beyaz

Bana fiyatı uygun geldi https://amzn.eu/d/0gF7JhMA
  7. GökTürkHan

Oyuncu Kulaklık Karşılaştırması Öneri?

Genel amaç oyun ara sıra müzikte dinleyebilirim basslar iyi.olursa güzel olur ses çok düz pek hoşuma gitmiyor önerileriniz nedir razer blackshark v2 pro Steelseries arctis nova 7 gen 2 Hyperx could 3 wirelles
  8. GökTürkHan

Estetik Ameliyatlar Yüzü Ne Kadar Değiştirebilir

İçinizde hiç yüzü tam olarak estetiğe sokmuş olan var mı ne kadar değişim yaşadınız memnun musunuz
  9. GökTürkHan

Öneri 10k Bütçe Kulaklık Karşılaştırmaları Öneri

Sizce hangisi amacım genel olarak oyun müzikte dinlerim basslar doygun tizler dengeli ses kalitesi falan iyi olursa sevinirim veya rakip göstebileceğiniz kulaklık var mı Razer blackshark v2 pro Corsair hs80max wirelles Corsair void v2 wirelles Hyperx could 3 wirelles
  10. GökTürkHan

Öneri 6k'ya Gaming Kulaklık Önerisi

Mecburen creative ea5 plus ses kartını satmam gerekti 5400'e sattım şimdi bana bassları doygun iyi ses kaliteside iyi bi kulaklık lazım genel amaç oyun ama müzik dinlemeyide severim yani dengeli bir kulaklık olsun 7.1'i iyi falan önerileriniz nedir 6k bütçem var belki 7k hatta 10'kya kadar...
  11. GökTürkHan

Kahrolası Amd Siyah Ekran Sorunları

Battlefield 2042 oynarken birden donuyor sistem yanıtı komple kesiyor kapat aç yapmak zorunda kalıyorum tarayıcıya girince siyah ekran veriyo git gel yapıyor ses kartı biraz sorunlar yapabiliyordu onu söktüm driverlar komple temizledim hatta amd'nin driver'ı 3 defa tekrar kurdum expo kapanaç...
  12. GökTürkHan

Sapphire Rx9070xt Nitro Test Sonuçları

2 Elden buldum esenlere kadar gittim aldım canavar gibi kart sonuçlarıda paylaşmak istedim sizce nasıl? 32k'ya aldım 2025.11.ayında alınmış ama bir sorun vardırki sorunlar sorunu COİL WHİTE VAR :D gitmeye eriniyom tekrar esenlere
  13. GökTürkHan

Premium cdkeys aldığım anahtar gecersiz ne yapmalıyım?

Premiumcdkeys sitesinden 5 dolara oyun anahtarı aldım Türkiyede kulkanılabilir ibaresi olmasına rağmen anahtar Türkiyede gecersiz kendilerine 2-3 defa yazdım 2 haftadır bir dönüş olmadı ne yapabilirim?
  14. GökTürkHan

Sistemim 2.elde ne kadar eder?

Ryzen 7 7800x3D kfg var Msı pro x670-P Wifi kfg var Sapphire pulse rx7900xt kfg var Artic freezer 2 360mm argb kfg var Kingston klev 16x2 6000mhz cl30 kfg var Samsung 990 pro 2TB kfg var Samsung 980 pro 1tb kfg var Samsung 970 evo plus 1tb kfg var 3.senesi 1TB HDD kfg yok Creative ea5 plus kfg...
  15. GökTürkHan

Yüz Hatlarımı İyi Bulmiyorum Ne Yapabilirim

Yüz Hatlarımı Pek Sevmiyorum Bunun İçin Neler Yapabilirim Tıpta Hangi Alana Yönelebilirim Bunun İçin
  16. GökTürkHan

Öneri X670'Den X870'e Geçilir Mi?

Msı pro x670-p wifi anakartım.var 7800x3D rx7900xt'li 990-80-970 pro/evo ssd'ler mevcut ea5 plus ses kartı var sistem ne zamanki iyice zora gidiyor ekran falan donuyor gidiyor ve ses kartını tanımıyor uzun aralıklı yeniden başlatma boot'da ses kartını tanımama gibi sorunu olmuyor ama kısa sürede...
  17. GökTürkHan

Öneri Oyun için kulaklık önerisi

Creative e5-olus ses kartım var razer blackshark v2x ile kullanıyorum ama yine tam istediğim performansı alamadım audio m30x aldım gemini ile olan araştırmam üzerine ama sesler çok kötüydü bass sıfırdı bana kısık veya ortalama seste detay konusunda zengin basslarıda vurgulu bir kulaklık lazım...
  18. GökTürkHan

Steam sesli sohbet bağlanılıyor sorunu

Bağlanılıyorda kalıyor 5dk önce sorun yoktu pc yeniden başlattım modemide internette düzgün aynı kaldı önbelleğide temizledim
  19. GökTürkHan

Öneri 3k'ya Webcam önerisi

Görüntülü konuşma için lazım pc'ye takıcam poco f6 var ama ön kamera arka kamera berbat 3k'ya renkleri iyi gösteren yüzü net olduğu gibi gösteren alnı yüzü telefondaki gibi uzatıp genişletmeyen bi webcam önerisi lazım rapo c500af 4k ve logitech brio 100 hd var aklımda
  20. GökTürkHan

Öneri Steam Kapatılabilir Tepki Gösterilmeli‼️

Steam Kapatıldı Arkadaşlar Artık Sosyal Medya Üzerinden Vermiş Olduğumuz Tepkiler Hiçe Sayılıyor Cehaletin Beni Yönetmesini Ve Kısıtlamasına Artık Tahammülüm Kalmadı Bizler Sustukça Onlar Yasaklarla Baskılamaya Devam Edicekler Benim 160 Bin Liralık Sistemim Boşa Düştü Steam Hesaplarımı...
Geri