Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Öneri X670'Den X870'e Geçilir Mi?

Msı pro x670-p wifi anakartım.var 7800x3D rx7900xt'li 990-80-970 pro/evo ssd'ler mevcut ea5 plus ses kartı var sistem ne zamanki iyice zora gidiyor ekran falan donuyor gidiyor ve ses kartını tanımıyor uzun aralıklı yeniden başlatma boot'da ses kartını tanımama gibi sorunu olmuyor ama kısa sürede...
  2. GökTürkHan

Öneri Oyun için kulaklık önerisi

Creative e5-olus ses kartım var razer blackshark v2x ile kullanıyorum ama yine tam istediğim performansı alamadım audio m30x aldım gemini ile olan araştırmam üzerine ama sesler çok kötüydü bass sıfırdı bana kısık veya ortalama seste detay konusunda zengin basslarıda vurgulu bir kulaklık lazım...
  3. GökTürkHan

Steam sesli sohbet bağlanılıyor sorunu

Bağlanılıyorda kalıyor 5dk önce sorun yoktu pc yeniden başlattım modemide internette düzgün aynı kaldı önbelleğide temizledim
  4. GökTürkHan

Öneri 3k'ya Webcam önerisi

Görüntülü konuşma için lazım pc'ye takıcam poco f6 var ama ön kamera arka kamera berbat 3k'ya renkleri iyi gösteren yüzü net olduğu gibi gösteren alnı yüzü telefondaki gibi uzatıp genişletmeyen bi webcam önerisi lazım rapo c500af 4k ve logitech brio 100 hd var aklımda
  5. GökTürkHan

Öneri Steam Kapatılabilir Tepki Gösterilmeli‼️

Steam Kapatıldı Arkadaşlar Artık Sosyal Medya Üzerinden Vermiş Olduğumuz Tepkiler Hiçe Sayılıyor Cehaletin Beni Yönetmesini Ve Kısıtlamasına Artık Tahammülüm Kalmadı Bizler Sustukça Onlar Yasaklarla Baskılamaya Devam Edicekler Benim 160 Bin Liralık Sistemim Boşa Düştü Steam Hesaplarımı...
  6. GökTürkHan

Nasılsınız Beyler Gün Nasıl Geçiyor

Nasılsınız xD
  7. GökTürkHan

Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim

Kız arkadaşa hediye edicem ama nereden bulabilirim satın alabilirim?
  8. GökTürkHan

Can sıkıntısı ile boş yapma konusu

Dc de aktif olanları trolledim ama başka bir şey kalmadı neler yapıyorsunuz beyler hayat nasıl geçiyor
  9. GökTürkHan

Windows 11 ekran parlaklığı kısıpma sorunu!

Lenovo laptop win11 ekrana kafa atıcam videolara baktım forumlara ama yok bulamadım ikidebi kısıyo parlaklığı en son ben kökten söndüreceğim
  10. GökTürkHan

Yardım Acil! Somer müzik güvenilir mi?

https://www.somermuzik.com/urun/almira-mg917-bk-klasik-gitar-4-4 arkadaşa hediye olarak alıcam ama öncesinde burdan alışveris yapanınız var mı güvenilir mi garanti süreci hizmeti vs nasıl.yoksa 2.8k ya n11'den cekicem
  11. GökTürkHan

Öneri 5000tl oyuncu koltuğu öneri

Boy 1.76 kilo 70 bana rahat ve kaliteli terletmeyecek bir oyuncu koltuğu önerir misiniz? Bütçenin az üstüne çıkan ama hakkını veren ürün varsa onlarıda önerebilirsiniz
  12. GökTürkHan

Öneri 5000tl oyuncu koltuğu öneri

Boy 1.76 kilo 70 bana rahat ve kaliteli terletmeyecek bir oyuncu koltuğu önerir misiniz? Bütçenin az üstüne çıkan ama hakkını veren ürün varsa onlarıda önerebilirsiniz
  13. GökTürkHan

Yardım Lenovo loq serisi çift adaptörle beslenir mi?

Batery drain sorunu var ben hem kendi orjinal adaptörü ile hemde yandaki type-c girişinden 90w şarj aleti ile beslesen sorun olur mu? https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15arp9-ai-amd-ryzen7-7435hs-12gb-512gb-rtx4060-15-6fhd-144hz-freedos-83jc00fjtr-gaming-laptop-p-922704346
  14. GökTürkHan

Yardım Lenovo loq 15arp9 83JC00FJTR Battery Drain Sorunu

Oyunlarda sürekli anlık droplar kasmalar vs yaşıyorum şarj aletinden gelen güçmü yetmiyor anlamadım bu yeni şarj aleti lenovodan nasıl isteyebilirim ne kadar sürede gelir eskisini göndermek zorundamıyım birde yeni batarya gelene kadar laptopun gpu watt değerini daha düşük.bir değerde...
  15. GökTürkHan

Android Universal android debloater nasıl indiririm

Githubdan hiçbirşey anlamadım nasıl indiricem beynimi yaktı poco f6'daki gereksiz uygulamaları silicem nerden indirebilirim bunu
  16. GökTürkHan

Android Oneplus nord 3 VS nothing 3A sizce hangisi?

Uzun ömürlü yazılım güncellemeli performanslı olmalı sizce hangisi daha iyi
  17. GökTürkHan

Yardım Google pixel telefon TR'de nasıl alabilirim

Google pixel telefonları nerede bulabilirim TR garantili kayıtlı şekilde burası güvenilir mi? https://teknomuaz.com/collections/google-pixel/products/google-pixel-9-12-128gb
  18. GökTürkHan

Öneri Saf Android Önerisi Lazım

Poco f6'nın takılması reklamları anlık kasması sıktı saf android olarak google ile uyumlu çalışan telefon önerir misiniz genel.olarsk gündelik kullanım kamera film falan takılıyorum oyun önemli değil batarya performansı gündelik rahatlık kalite önemli önerileriniz neler aklımda nothing 3A var...
  19. GökTürkHan

Öneri Rx7900xt indirime girer mi?

Beyler genelde ne kadar düşüyor incehesap cuma gecesinde falan düşüyor mu 29-30k arasına hangi marka modeller düşüyor ona göre 2.elden 30k ya 3 aylık nitro modeli alcam
  20. GökTürkHan

Öneri Rx9070xt çekmeli.miyim?

Elimde 1 senelik sapphire pulse rx7900xt var ama amd yeni yapay zeka destekli tüm teknolojileri 9000 serisine getiriyor hazır ekran kartlarına zam gelicek 9070xt'ye geçmeli miyim sizce zamlardan sonra benim kartı 2.elde kaça satabilirim sizce? Aklımda 32.5k ya gigabyte gaming o.c modeli var
Geri