Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Aylık PC Kiralar Mısınız?

Dostlar bugün bir sistem çıksa aylık pc kiralar mıydınız? Örneğin sistem R7 7700 (4 Çekirdek) paylaşımlı 16gb ddr5 ram 512gb m.2 1tb hdd Rx6700xt ekran kartı 100mb internet hızı Sizce böylesi bir sistemi aylık kiralamada fiyat ne olurdu?
  2. GökTürkHan

Vücut Ölçüleriniz Neler Bakalım

Beyler Yaşınız Boyunuz Omuz Ölçünüz Nasıl Bilek Kemiği Çevresi Ve Kilonuz Falan Ve Kendinizi Nasıl Görüyorsunuz
  3. GökTürkHan

Yabancı Dillerin Artık Şartmış Gibi Gündeme Sunulması

Herhangi Bir İş Arayışı Olsun Oyunlar Sosyal Platformlar Programlar Uygulamalar Elektrik Elektronik Cihazlar Gıda,Tıp,Sanayi,otomasyon Sektörü Olsun İngilizce Her Alana Yayılmış Durumda Ve Artık Görüyorum'ki İnsanlarımız Sosyal Medyada Olsun Gündelik Hayatlarında Olsun İngilizce Terimleri Ve...
  4. GökTürkHan

Ordu'nun İnsanları Sizce Nasıl?

Dostlar sizce ordulular nasıl? İnsanları kültürleri bağlılıkları değerleri aile yapıları falan yani nasıl insanlar nelere değer verir nelere değer vermezler konuşmaları falan nasıldır huyları tavırları falan Ordulu bir kız seviyorum yanında veya yakınları yanında bilgisiz kalmayım istiyorum
  5. GökTürkHan

Öneri İps Vs OLED Asus ve Samsung

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 vs Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) Beyler soldaki masaüstü klasörleride olan asus sağdaki ise samsung işse ekte aradaki farklar
  6. GökTürkHan

Yardım OLED ile İps Farkı Hissedemiyorum

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 modelinden Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF'ya geçtim ama cidden herhangi bir fark göremedim renkler hafif bi daha canlı gibi sanki o kadar bendemi sorun ekran mı oledmi abartıldığı kadar değil anlamadım
  7. GökTürkHan

Yardım OLED Monitör Aldım Ne Yapmam Gerek?

Beyler bayanlar Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) modelini 17500'e aldım temiz kutuda sadece bir köpük yoktu 2 sene daha garantili aa şimdi amd kullanıyom neler yapmam gerke benim ips'den geçtim ama fark hissetmedim yani abartılan kadsr değildi gibi ne ayarlar yapmam gerek nelere dikkat...
  8. GökTürkHan

Öneri 30 Bin TL Bütçe ile OLED Monitör Geçmeye Değer mi?

Beyler elimde Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 var sizce 30k'ya oled bir monitöre geçmeye değer mi? Sistemim Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi Sapphire nitro plus rx9070xt Asus.prime lc360mm argb Kingston klev 16x2 6000mhz cl30 Samsung 990 pro 2TB Samsung 980 pro 1tb Samsung 970 evo plus 1tb...
  9. GökTürkHan

Genetikleri Kabullenmek

1 senedir araştırma yapıyorum ve toplamış olduğum bilgiler ile şunu anlıyorumki tipsiz olan birisi hiçbir zaman yakışıklı olamaz en iyi estetik cerrahları plastik cerrahları bir arayada gelse malesefki beyler genetir kaderden kaçamıyoruz bugünün tanrıları benim için bilim adı altında toplanıpta...
  10. GökTürkHan

Yardım Hyperx Orbit S Mikrofon Sesini Geri Veriyie

Windows üzerindeki ayar kapalı ama mikeafon hayla dış sesi bana veriyor birde baya övüyorlardı ama ses kalitesi hiç iyi gelmedi basslar yok düz ses kötü neler yapabilirim birde sürekli dip ses veriyor şşşş diye
  11. GökTürkHan

Sizce Hangi Kasa Daha İyi Dururdu

Beyler bende h500p vardı o duruyor yine ama lian li O11 mini v2'ye geçtim h500p dahamı iyiydi sanki bilemedim sizce? Ekran kartı çok sırıtıyo Birde lcd gecen inxehesapta indirime girdi 3.6k'ya kaptım ama o paraya fanmı daha mantıklıydı lcd'mi bilemedim sizce? Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi...
  12. GökTürkHan

Öneri Razer Blackshark V3 Pro Alınır mı

2.elde temiz 2026 3.ayda alınmış kfg tam 10k fiyat var sizce değer mi kulaklığı deneyen oldumu hiç
  13. GökTürkHan

Microlles.Com Güvenilir mi?

Bilgisayar kasa alcam güvenilir mi vergiler gümrük vs ek fiyat çıkar mı durum nedir
  14. GökTürkHan

Razer Vs Hyperx Sizce Hangisi

Hikayeli oyunlar fps oyunları derken detaya ve basslara ses kalitesine cidden önem veririm ama arada kaldım sizce could 3S alıp geçeyimi yoksa razer kraken v3'mü yoksa could alpha s2 mi yoksa blackshark v3 pro mu sizce hangisi veya v2 pro 2023 mü kronik sorunlarla pek uğraşmak istemiyom ama...
  15. GökTürkHan

🔥İndirim North Bayou Nb A5c 1999tl Siyah/Beyaz

Bana fiyatı uygun geldi https://amzn.eu/d/0gF7JhMA
  16. GökTürkHan

Oyuncu Kulaklık Karşılaştırması Öneri?

Genel amaç oyun ara sıra müzikte dinleyebilirim basslar iyi.olursa güzel olur ses çok düz pek hoşuma gitmiyor önerileriniz nedir razer blackshark v2 pro Steelseries arctis nova 7 gen 2 Hyperx could 3 wirelles
  17. GökTürkHan

Estetik Ameliyatlar Yüzü Ne Kadar Değiştirebilir

İçinizde hiç yüzü tam olarak estetiğe sokmuş olan var mı ne kadar değişim yaşadınız memnun musunuz
  18. GökTürkHan

Öneri 10k Bütçe Kulaklık Karşılaştırmaları Öneri

Sizce hangisi amacım genel olarak oyun müzikte dinlerim basslar doygun tizler dengeli ses kalitesi falan iyi olursa sevinirim veya rakip göstebileceğiniz kulaklık var mı Razer blackshark v2 pro Corsair hs80max wirelles Corsair void v2 wirelles Hyperx could 3 wirelles
  19. GökTürkHan

Öneri 6k'ya Gaming Kulaklık Önerisi

Mecburen creative ea5 plus ses kartını satmam gerekti 5400'e sattım şimdi bana bassları doygun iyi ses kaliteside iyi bi kulaklık lazım genel amaç oyun ama müzik dinlemeyide severim yani dengeli bir kulaklık olsun 7.1'i iyi falan önerileriniz nedir 6k bütçem var belki 7k hatta 10'kya kadar...
  20. GökTürkHan

Kahrolası Amd Siyah Ekran Sorunları

Battlefield 2042 oynarken birden donuyor sistem yanıtı komple kesiyor kapat aç yapmak zorunda kalıyorum tarayıcıya girince siyah ekran veriyo git gel yapıyor ses kartı biraz sorunlar yapabiliyordu onu söktüm driverlar komple temizledim hatta amd'nin driver'ı 3 defa tekrar kurdum expo kapanaç...
Geri