Sizce Full Body Programım Nasıl?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,436
Uzun bi aradan sonra spora bu sefer tam olarak bi başlıyorum ama sizce programım nasıl? Setler falan
Bi ana kas grubu birde hafif izole ekler gibi az set çok tekrar ekledim ilk ay için sizce iyi mi? bide haftada 3-4'mü sizce kaç defa gitmeliyim salona veya planı A/B diye bölsem'mi? Fikirlerinizi alayım 57kg'dan 68'e hedefim 4 ayda

Ekler

• 29491.webp
    29491.webp
    113.6 KB · Hit: 22
Uzun bi aradan sonra spora bu sefer tam olarak bi başlıyorum ama sizce programım nasıl? Setler falan
Bi ana kas grubu birde hafif izole ekler gibi az set çok tekrar ekledim ilk ay için sizce iyi mi? bide haftada 3-4'mü sizce kaç defa gitmeliyim salona veya planı A/B diye bölsem'mi? Fikirlerinizi alayım 57kg'dan 68'e hedefim 4 ayda
Push Pull Leg Off Day Push Pull Off Day yapıyorum ben haftada beş kez , 2 itiş 2 çekiş 1 de bacak yapmış oluyorum.

iyi duruyor ama mutlaka overhead bi triceps hareketi ekle

öğrenmek içi soruyorum 12 14 tekrar fazla değil mi? 8 10 daha iyi olmaz mı

Sen yenimisin hocam yoksa?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düşünüyom ama aynı güne zorlar diyede çekiniyom
Programı bir tane yarışcı abiden almıştık.

Hem yeni başlayan biri haftada 5 gün spora gitmez bence

Aynen öyle ağır yapıp az tekrar yapcaksın. 9-10 tekrar üstü yaptığın zaman da kilo yükselticeksin

Hocam şimdi ana kas gruplarına ilk yoğun bölgesel makinede 3x8 olarak 2 rır bırakarak sağlam set giriyoruz diğer makine ise daha çok hafif izole gibi hem hareket stabilizasyonu hemde kimi kaslar daha ağır girmek yerine yüksek terlarlada daha rahat olduğundan mesela omuda genel olarak çok ağır girilmiyor her bölgede lateral.raise'de bu yüzden 2 set 14-15 tekrar çünkü amaç kası ağırla zorlamak değil tekrarla.yormak oluyo bunlar ufak kas grupları gibi

Sen yenimisin hocam yoksa?

Düşünüyom ama aynı güne zorlar diyede çekiniyom
ben 3 ay bilmeden sadece pushdown yaptım minicik kalmıştı triceps baya etkiliyor overheadde yapmak

beyler hiç yeni konu açmayayım direkt burdan sorayım. 52 kg farklı ağırlıklarda ağırlık setim var. başka da ekstra eşyam yok. evde neler yapabilirim ?

Geri