Arama sonuçları: *

• Users: size xxl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. size xxl

Valorantta anlık donma alt tab yapınca düzeliyor

Selam valorantı 2k da oynuyorum düşük ayarlarda normalde böyle bir şey yoktu son 1 haftadır ekran takılıyor ve çar oyun içi hareket etmeye devam ediyor alt tab atınca kendine geliyor sıcaklıklar normal fps değerlerim 500 sabit normal yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum sürücüler çakışıyor...
  2. size xxl

Çözüldü✓ İnternet Bağlantım Olmasına Rağmen PC de Yok Olarak Gözüküyor.

Arkadaşlar selam bir kaç defadır bu durumu yaşıyorum İnternet bağlantım olmasına rağmen bilgisayarı açtığımda yok olarak gözüküyor ve yeniden başlattığımda düzeliyor bunun sebebi ne olabilir acaba? Kablolu olarak bağlıyım modeme. Superonline Fiber kullanıcısıyım.
  3. size xxl

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Arkadaşlar selam Razer Viper V3 PRO Amazonda 5.568,43 TL Razer özel 500 TL indirim ile 5.068 TL'ye denk geliyor.
  4. size xxl

17 CM El Claw Grip tutuş için mouse önerisi

Arkadaşlar selam özellikle scroll tuşunun bozulmayacağı herhangi bir model olursa sevinirim yüksek fiyatlı mouselar için bütçem var uzun vadeli olmasını istiyorum sadece. El boyutum: 17 CM Tutuş: Claw Grip
  5. size xxl

Scorpion Exo Combat 2 Kask ilk günler çok sıkı

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü Scorpion Exo Combat 2 kask satın aldım kafamın çapını ölçtül 57 cm çıktı buda M (57-58) bedene denk geliyordu onu satın aldım daha önce modüler veya full face kask kullanmadım hiç bunu online satın aldım elime geldi ve takarken çok zorlandım başta kafama girmesi...
  6. size xxl

40K Nothing Phone 3 alınır mı?

Arkadaşlar herkese selam. Güncel olarak Huawei P30 Pro amiral gemisini kullanmaktayım ve artık maalesef miadını doldurmaya başladı. Dokunmatik sorunları vb. problemler baş göstermeye başladı. Doğal olarak kamerası günümüzde hâlâ fazlasıyla iş yapıyor; efsane bir cihaz. Ancak yavaşlamalar da...
  7. size xxl

Mouse ve Mousepad önerisi

Herkese selam. Öncelikle mouse ve mousepad almayı düşünüyorum. Mouse olarak aklımda Razer Viper V3 Pro var fakat mousepad konusunda bir fikrim yok; önerilere açığım. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz mouse’lar varsa onları da öğrenmek isterim. Bütçem var fakat mousepad’e maksimum 1000 TL...
  8. size xxl

R5 7500F işlemci için soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba bu gün bu kasayı sipariş ettim RYZEN 5 7500F işlemci için ekstra bir kule tipi soğutucu almam gerek 1500 lira bütçeye kule tipi soğutucu tavsiyeleri verir misiniz?
  9. size xxl

R5 7500f + nitro+ rx 7700 xt ekran kartı DDR 5 sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum bütçem max 32.500 daha iyisi varsa tavsiyelerinize açığım daha önce hiç amd kullanmadım fakat biraz ön yargım var yalan söylemeyeyim fakat bu bütçeye daha iyi performanslı bir sistem bulamadım Grafik Tasarımcıyım ve yayın yapıp kendi yt...
Geri