Elektrik gittiğinde kapanmıyo de mi direkt?aktif kullandığım sisteme 2kv lık tunçmatik ups kullanıyorum. pc tam güçteyken 10 dk, masasütünde ikense 30 dk dayanıyor. senin ne kadar istediğine bağlı olarak değişir. ama piyasada en sağlam marka tunçmatik. online upsleri çok kaliteli ve akım korumlarıdır.(gerçek anlamda akım koruma)
elbette kapanmıyor ups'in amacı o zatenElektrik gittiğinde kapanmıyo de mi direkt?
Anlık güç kesiliyor mu diye merak ettim.elbette kapanmıyor ups'in amacı o zaten
elektrik kesilmemiş gibi devam ediyorsun. hiçbir upsde kesilme olmaz. aslında ups amacı sana pc yi kapatma şansı vermek ve akım koruması sağlamak. uzun süreler oyun oynamanı sağlamaz . 2000va dan sonrası da fanlı olarak geliyor. ses yapar. onun altı da 5 dk max iade eder.Anlık güç kesiliyor mu diye merak ettim.
3 monitör 5070 kasayı şöyle bi 5 10 dk idare etmek için önerin var mı hocam ben de alayım.elektrik kesilmemiş gibi devam ediyorsun. hiçbir upsde kesilme olmaz. aslında ups amacı sana pc yi kapatma şansı vermek ve akım koruması sağlamak. uzun süreler oyun oynamanı sağlamaz . 2000va dan sonrası da fanlı olarak geliyor. ses yapar. onun altı da 5 dk max iade eder.
Dostum nasıl en kaliteli marka Tunçmatik oluyor tek bildiğiniz marka bu olabilir mi acaba bu forumda bakıyorumda kimse tunçmatikten başka bişey bilmiyorum yahu 6 yıllık elektrikciyim bu markayı ilk defa duyuyorum koca hastanelere heryerde ya mas ya schinder takıyoruz nedir bu tunçmatik aşkı forumdakilerdeaktif kullandığım sisteme 2kv lık tunçmatik ups kullanıyorum. pc tam güçteyken 10 dk, masasütünde ikense 30 dk dayanıyor. senin ne kadar istediğine bağlı olarak değişir. ama piyasada en sağlam marka tunçmatik. online upsleri çok kaliteli ve akım korumlarıdır.(gerçek anlamda akım koruma)
bence sen tunçmatik bilmiyorsun o dediğin markalar kurumsal için ve yüksek kapasite için ev tipi için tunçmatik en iyilerinden. yerel servis ağı da çok geniş bataryayı vs ücretsiz değiştirebiliyorsun. ben de yıllarca pc sektoründe çalıştım hala çalışıyorum. dediğin markalar iyi ancak profesyonel anlamda iyi. bürolarda tunçmatik en iyisidir. ha sen duymadıysan orasını bilemem. inşaat işleri yaparken de ustaların bi takıntısı vardı 1051 kalekim herşeye kullanırlar sizinki de öyle bi takıntı olsa gerek. yeni ürünlere fırsat vermediğiniz için en iyileri size o şekilde de geliyor olabilirDostum nasıl en kaliteli marka Tunçmatik oluyor tek bildiğiniz marka bu olabilir mi acaba bu forumda bakıyorumda kimse tunçmatikten başka bişey bilmiyorum yahu 6 yıllık elektrikciyim bu markayı ilk defa duyuyorum koca hastanelere heryerde ya mas ya schinder takıyoruz nedir bu tunçmatik aşkı forumdakilerde
Hayır ufak boyutlularıda varbence sen tunçmatik bilmiyorsun o dediğin markalar kurumsal için ve yüksek kapasite için ev tipi için tunçmatik en iyilerinden. yerel servis ağı da çok geniş bataryayı vs ücretsiz değiştirebiliyorsun. ben de yıllarca pc sektoründe çalıştım hala çalışıyorum. dediğin markalar iyi ancak profesyonel anlamda iyi. bürolarda tunçmatik en iyisidir. ha sen duymadıysan orasını bilemem. inşaat işleri yaparken de ustaların bi takıntısı vardı 1051 kalekim herşeye kullanırlar sizinki de öyle bi takıntı olsa gerek. yeni ürünlere fırsat vermediğiniz için en iyileri size o şekilde de geliyor olabilir
2000va dan altı kurtarmaz. 3 ekran da güç tüketir. 5 dk anca dayanır tam yükte3 monitör 5070 kasayı şöyle bi 5 10 dk idare etmek için önerin var mı hocam ben de alayım.
hocam siz boşverin konuyu bence bu markanın ufak bürolarda tercih edilmeme sebebi f/p si zaten. bu kadar yüksek kapasiteli bi ürüne pc de gerek yok. 2kv sı hemen hemen aynı performansta olan tunçmatik markasının 10 k ya var sizin önerdiğiniz ise 9.5k. üstelik 1kv. asus marka 5070 ile gainwars marka 5070 gibi düşün fiyatları uçurum ancak performansları neredeyse aynı ne gerek var yüksek fiyataHayır ufak boyutlularıda var