Kaliteli UPS Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,418
Merhabalar, evimde anlık elektrikler çok gidiyor bu yüzden UPS Priz ya da normal UPS almayı düşünüyorum fiyatlarını bilmiyorum ortalama bir şey önerir misiniz uzun süre tutmasına gerek yok anlık kesintilere karşı iş görse yeterli

Ne bağlayacaksın kral ona göre önerelim,PC bağlayacaksan PSU'nun watt değerini ayrıca belirtebilir misin?

İmzadaki sisteme yetiyor, alalı 1.5 sene oldu daha sorun çıkarmadı.

Sisteminiz nedir imzanız gözükmüyor

Sisteminiz nedir imzanız gözükmüyor
UPS'e monitörler kasa ve modemi bağladım bu şekilde kullanıyorum.

Ryzen 5 5600 • Colorful RTX 4060TI 8GB • Gigabyte A520M-K • Kioxia Exceria 1 TB - Team MP33Q 512GB - Toshiba 1 TB HDD • Kingston Beast (2X16) 3600 MHz CL18 • Xigmatek 650W 80+ • MSI MAG 256F - Asus TUF VG24VQRPhantom Spirit 120 —ROG Strix Scope RX Red—AJ159 Apex—GamePower Fujin 7.1—Fantech Eos Pro-SMX X20—Xdrive Toryum—1000VA Schneider UPS

Ne bağlayacaksın kral ona göre önerelim,PC bağlayacaksan PSU'nun watt değerini ayrıca belirtebilir misin?
pc bağlayacağım 5070ti laptop ve birkaç ufak alet daha pc galiba 330w adaptöründe 330w yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar sürelik kesintilerde idare eder acaba bazen elektrik kesildiğinde gelmesi birkaç on saniyeyi bulabiliyor çünkü ve haliyle yeter sanırım

pc bağlayacağım 5070ti laptop ve birkaç ufak alet daha pc galiba 330w adaptöründe 330w yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar sürelik kesintilerde idare eder acaba bazen elektrik kesildiğinde gelmesi birkaç on saniyeyi bulabiliyor çünkü ve haliyle yeter sanırım
Vallaha ben daha hiç sınırları zorlamadım. Burda elektirik 2 ayda 1 kere falan gidiyor onda da çoğu zaman anlık gidip geliyor.
Ama sanırım cs2 oynarken 1 dakika kadar açık tutmak zorunda kalmıştım ve içinde ki enerji azalınca hızlıca bip bip diye ötüyormuş bende ötme bile olmamıştı.

Senin laptop için adaptör ve bataryan aşağı yukarı ups görevi görüyor sanırım. Yüksek voltajda sorun yaşarsın ama belki bunu da akım korumalı priz ile çözersin. Yani ups almana gerek kalmayabilir.

Birde bir kaç alet bağlarım demişsin şunu önceden belirtiyim ups'e uzatma kablosu üçlü falan takıp kullanma direkt kullandığın cihazı bağla (kasa, laptop, modem, monitör vs.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,645
Üyeler
187,366
Son üye
hellu77
Geri