Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Öneri Sivisogutma.com güvenilir mi??

Evet, güvenilir. Bu mağazadan sipariş vermeden önce biraz araştırma yaptım fakat forumlarda ya da kullanıcı yorumlarında çok fazla bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kendi deneyimimi, benden sonra alışveriş yapacaklara fikir olması açısından paylaşmak istedim. Siparişimi dün saat 12:00 civarında...
  2. Arda Fisher

Yardım Kaliteli Argb Hub Önerisi

Beyler Anakartımın Argb Çıkışları çalışmıyor,o yüzden şu an sıvı soğutmamın yanında gelen Harici rgb kartı kullanıyorum ama yetersiz hem Çok az renk hem çok az mod hemde kumandası yok. Mümkünse iyi renk ve modları olan ve kumandayla yönetilen argb hub önerir misiniz?? 10 Tane fanım var kasada...
  3. Arda Fisher

Öneri 1.000 Watt Psu Önerisi

Beyler bu bütçeye beni uzun süre götürecek sağlam bir 1.000 watt arıyorum. Kaliteli bir şey olursa çok sevinirim.
  4. Arda Fisher

Öneri 15.000₺ Kablosuz Kulaklık Önerisi

Beyler, 15.000₺ bütçem var ve bu fiyata bir kulaklık arıyorum. İstediğim özellikler: Harici mikrofonum olduğu için kulaklığın mikrofonunun olmasına gerek yok. Uzun süreli kullanımda rahat olmalı, konfor benim için önemli. Kablosuz olmalı ve uzun bir şarj ömrü sunmalı. Tercihen siyah renk...
  5. Arda Fisher

Çözüldü✓ Kaliteli USB Çoklayıcı Önerisi

Beyler selam, Kaliteli ve iyi bir USB Çoklayıcı ihtiyacım var. Ucu Normal USB olmalı Type-C değil kasanın Usb girişine bağlayacağım. Şu an kullandığım 1 den fazla cihaz bağlayınca çöküyor o yüzden üzmeyecek bir şey önerirseniz çok sevinirim.
  6. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! 32X32 Pixel Led Ekran 876₺!

Ürün, Trendyol Plus’a özel olarak 876₺. Plus üyeliğiniz yoksa (benim yoktu), 75 TL’ye alarak indirimi bu şekilde elde edebiliyorsunuz. Bu durumda yine de oldukça kârlı oluyor. Resimlerde 16x16 LED ekran gibi görünse de; yorumlar, satıcının açıklaması ve soru-cevap kısmındaki bilgilerden ürünün...
  7. Arda Fisher

Annem için 10.000₺ Telefon önerisi

Annemin hayday oynayacağı rahatça youtubede takılacağı bir telefon arıyorum 128 gb olma ihtimali olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum.
  8. Arda Fisher

Razer Viper V4 Pro Ne zaman Satışa Çıkar?

Yaklaşık 30 dakika önce Razer’ın resmi hesabında kısa bir tanıtım paylaşıldı. Şu an Razer’ın sitesinde fiyatı 159$ olarak görünüyor ancak Türkiye fiyatının ne olacağı ve ne zaman satışa çıkacağı henüz belli değil. Razer Viper V3 Pro kullanıcısı olarak oldukça heyecanlıyım. V3 Pro zaten...
  9. Arda Fisher

20.000₺ Direksiyon Seti Önerisi

Beyler bu bütçeye Pc için vitesli bir direksiyon seti arıyorum. 3 Taksit imkanı olursa çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum 😘
  10. Arda Fisher

35.000₺ Sistem Önerisi

Dostlar bu bütçeye rahatça 1080P de oyun oynatan uzun ömürlü bir sistem arıyorum geliştirmeye müsait olursada çok sevinirim. Öneri yapan herkese sonsuz teşekkürler.
  11. Arda Fisher

8.000₺ Klavye Önerisi

Fps Oyunları için iyi olan %75 Olan Sağlam Olan Bir klavye arıyorum sayın forumdaşlar önerilerinizi bekliyorum bütçeyi daha arttırabilirim.
  12. Arda Fisher

12.000₺ Klavye Önerisi

Beyler selam 10.000-12.000₺ Arasına Klavye önerisi yapabilirmisiniz? Güncel olarak Ajazz AK820 Pro kullanıyorum ama artık sıkıldım adam gibi klavye alıp uzun vakit kullanmak istiyorum. Klavyelerden çok anlamıyorum Valorant Oynuyorum ona göre Önerirseniz çok sevinirim. İstediğim özellikler...
  13. Arda Fisher

ASKERLİĞİM NE ZAMAN BELLİ OLUR?

beyler reşit oldum ehliyet falan derken askerliği unuttum ne zaman askerliğe başlayacağım hakkında bir bilgi edinmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum okul okumuyorum ve çalışmıyorum ne zaman belli olur? birde çürük olup olmadığımı ne zaman belli oluyor gözlerim ileri seviye sıkıntılı...
  14. Arda Fisher

Çözüldü✓ DRIVER GÜNCELLERKEN EKRAN GİTTİ

Beyler 5070 ekran kartımı güncellerken ekran gitti gelmedi monitörü kapa aç yaptım sinyal almıyor ekran kartından kasanın gücünü kapatıp açacaktım yapmadım güncellerken yaparsam sorun olur diye ne yapmam lazım? siyah ekran duruyor öyle.
  15. Arda Fisher

6.000₺ Klavye önerisi

Beyler, siyah ve sağlam olsun, gerisini size bırakıyorum ve güveniyorum. FPS oyunları oynuyorum, mümkünse tok sesli bir switch olsun. Teşekkür ederim.
  16. Arda Fisher

KREDİ KARTI ALDIM BEYLER

Olum çok garip, hesabımda 0 TL var ama 23k para var gibi. 2 aydır aile yerinde çalışıyorum, 5 kuruş alamadım. Kartı aldım, kendimi tutamıyorum, her şey beleş gibi geliyor. Taksit de var, ne varsa alasım geliyor. Nasıl öderim bilmiyorum. Babam ihtiyacına göre al, abartma öderiz dedi ama şimdi...
  17. Arda Fisher

25.000₺ Sistem Önerisi

Canlarım 25.000₺’ye sadece kasa olacak hem iş hem oyun için kullanılacak ddr5 olabilirse sevinirim yoksa önerilerinize açığım teşekkür ederim. (Diğer konularda laptop önerisinide ihtiyacım var anlayan dostlar laptop öneriside yaparsa sevinirim)
  18. Arda Fisher

İş için 25.000₺ Laptop Önerisi

Evet beyler bir laptop daha lazım 30.000₺ ye kadar çıkabilirim iş için kullanacağım proje çizimi için vs… olacak öneri yapabilirmisiniz?
  19. Arda Fisher

Çözüldü✓ 60.000₺ LAPTOP ÖNERİSİ

Beyler 50.000₺ ve 60.000₺ Arası hem İş proje hemde oyun için laptop arıyorum belirli isteklerim yok fiyatına değsin yeter
  20. Arda Fisher

Öneri 1.500₺ Mouse Pad Önerisi

Beyler selam, halihazırda SteelSeries QCK Prism Cloth XL modeline sahibim ama yeni masama hiç yakışmadı ve kablo kirliliği var. Bu bütçeye uyan bir mouse pad önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum, düşük sens kullanıyorum. Öneri yaparsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
Geri