Öneri Sivisogutma.com güvenilir mi??

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Evet, güvenilir.

Bu mağazadan sipariş vermeden önce biraz araştırma yaptım fakat forumlarda ya da kullanıcı yorumlarında çok fazla bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kendi deneyimimi, benden sonra alışveriş yapacaklara fikir olması açısından paylaşmak istedim.

Siparişimi dün saat 12:00 civarında verdim ve bugün sabah 10:00 gibi elime ulaştı. Yani kargo süreci oldukça hızlıydı.

Satın aldığım ürün:
COOLMOON ARGB & PWM Controller 3 in 1

Ürün elime sağlam bir şekilde ulaştı ve çalışmasında herhangi bir sorun yok.

Ayrıca sitede piyasada çok bulunmayan, daha niş diyebileceğimiz ürünlerin de yer aldığını fark ettim. Bu açıdan bakmak isteyenler için farklı seçenekler sunuyor.

Ben toplamda taksitli şekilde yaklaşık 1.200₺ ödedim.

Hoşuma giden bir detay da şu oldu: Ürün kutusunda normalde bulunmayan kumanda pili (Duracell marka) eklenmişti. Bu, müşteri düşünülerek yapılmış güzel bir hareket.

Ancak tamamen kusursuz diyemem. Olumsuz taraflardan da bahsetmek gerekirse:
- Kutunun üzerinde güvenlik bandı yoktu. Muhtemelen pili yerleştirmek için açılmış olabilir.
- Kutu biraz kirliydi ve ufak hasarlar vardı. Bu durum ilk başta “ürün ikinci el mi?” hissi oluşturabiliyor.

Buna rağmen ürünün kendisi, kumanda ve diğer parçalar jelatinliydi ve kullanılmamış izlenimi veriyordu. Bu yüzden ikinci el olduğunu düşünmüyorum.

Kısacası, sivisogutma.com üzerinden yaptığım bu alışverişten genel olarak memnun kaldım. Daha pahalı ürünlerde yine dikkatli olmakta fayda var, ancak bu siparişim özelinde herhangi bir problem yaşamadım.

Alışveriş yapmayı düşünen ve kafasında soru işareti olanlara yardımcı olabilmişimdir umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,301
Son üye
onursargz
Geri