Arama sonuçları: *

• Users: barbaryo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

7800x3d sıcaklık değerleri

Arkadaşlar selamlar yeni bi sistem kurdum işlemcim 7800x3d soğutucum Deepcool ls520 240 mm sıvı soğutucu işlemci birazcık sıcak çalışıyor gibi geldi zaten 7000 serisi işlemcilerin sıcak çalıştığını biliyorum ama sizce normalmi değerler Aidata 5 dakikalık stres testi sonuçları .
  2. B

Çözüldü✓ 6000 mhz DDR5 ram tavsiye acil

Arkadaşlar selamlar Yeni sistemime 16x2 32 GB ram alıcam acil bi şekilde sipariş vermem lazım bütçe max 5 bin tl Anakart Msi b650 pro S İşlemci 7800x3d Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. B

Asusvg258qm 280 hz DP kablo önerisi

Arkadaşlar selamlar , asus vg 258qm 280 hz 0.5 ms monitör aldım içinden çıkan kablolar mağlum kalitesiz Sağlam bir displayport kablosu almak istiyorum . Aklım direk pauggeye gitti tabii ki monitör 1.2 destekliyor aşağıdaki kablo nasıldır önerir misiniz? ...
  4. B

Ryzen 7 7800x3d RX 6700XT sistem uyumlu mu?

Arkadaşlar selamlar yeni ddr5 sistem topluyorum kasa psu ve ekran kartı hariç her şey yeni olucak sistem aşağıdaki gibi sizce uyumlumudur bir sorun varmı ? Kasa : Dark Maxima v12 Anakart : https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-s-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,399772916.html İşlemci ...
  5. B

7800x3d için Anakart tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar konu yukarıdaki gibi AM5 bir işlemciye geçicem bunun için bir anakart arıyorum sistem amacım oyun ve yayın b650 bir chipset düşünüyorum aşağıdaki anakart beğendim ne düşündüğünüzü merak ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum . Eski sistemden yeni sisteme geçireceğim parçalar...
  6. B

RX6700XT sistem yükseltme

Arkadaşlar selamlar , başlık konudaki gibi ekran kartını yükselticem daha sonra 280 hz monitör alıcam sistemim aşağıdaki gibi uyum sorunu olurmu hangi modelini önerirsiniz bütçem12k gibi yada başka bir ekran kartı tavsiye edermisiniz 3060 Tİ pahalı olduğu ve 8 GB VRAM olduğu için F/P olarak daha...
Geri