Arama sonuçları: *

• Users: Yoshidori
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ İncehesap'tan Alınan Mouse Yanında Verilen Hediyelik Eşyadan da Para Alındı

Başlıkta yazdığı gibi Gaming Gece'sine özel fiyata satılan bir mouse aldım. Fiyatı 399 TL'ydi. Yanına da anahtarlı hediye diyordu, ama 539 TL olan anahtarlığın da parası alındı. Sepetten çıkarmama rağmen sistem otomatik olarak ekliyordu; zorunda kaldım. Bu paranın iadesi yapılır mı? Güncelleme...
  2. Y

Çözüldü✓ Klavye ve Kulaklık Önerisi

https://www.trendyol.com/rampage/loyal-pro-siyah-gri-3-bt-2-4-ips-ekranli-red-switch-rgb-mekanik-kablosuz-klavye-p-1111290204?boutiqueId=61 https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb904l-manyetik-switch-8khz-rapid-trigger-mekanik-klavye-rgb-hot-swappable-p-929516665?boutiqueId=681310 İkisi...
  3. Y

RX 7800 XT Ekran Kartı İçin F/P AM5 Sistem Tavsiyesi

Başlıkta belirttiğim gibi AM5 bir sistem toplamak istiyorum aklımda işlemci olarak R5 7500F geliyor, anakart olarak ta Gigabyte A620M DS3H F/P olarak ama genel olarak toplumun bir fikrini almak istedim. Soru olarak kule tipi soğutma yeterli olur mu? 1080p de darboğaz olur mu illa 2k olmak mı...
  4. Y

Yardım Huawei LG8245X6-50 Modem DNS Değiştirilmiyor

Başlıkta belirttiğim gibi geçenlerde binaya fiber çekildi bize bu modemi verdiler ama DNS değiştirilmiyor bende mecburen eski modemi kullanmak zorunda kaldım. Çözümünü bilen var mı?
  5. Y

Yardım B550M DS3H m2 SSD vidası yalama oldu

Başlıkta belirttiğim gibi bunu nasıl çıkarırım? Her yöntemi denedim olmadı
  6. Y

Yardım B550M DS3H Anakart Ses Çıkaran Parça

Arkadaşlar ekte paylaştığım foto da anakartı kurarken yaşadığım sorun. Bu küçük gri parçadan sesler geliyor salladıkça bu normal bir şey mi? anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
  7. Y

Çözüldü✓ OneDrive'ı kaldırdım ama klasörlere girerken hata veriyor

Bu sorunun çözümü nedir? (ÇÖZÜLDÜ! CEVABI ALTTA!)
  8. Y

Lossless Scaling Yardım

GT 1030 ekran kartı ve 60 Hz monitör var çalışır mı? yakında Rx 6650 XT alıcam geçici süre için işe yarar mı?
  9. Y

[ÇÖZÜLDÜ] Minecraft'ta örs'e bir şey koyduğum zaman çöküyor

Bir kaç mod yükledim ama oynarken örs'e herhangi bir şey koyduğum zaman çöküyor. Çökme raporunu alta koydum sorunun kaynağını bilen varsa paylaşabilir mi? ---- Minecraft Crash Report ---- // I blame Dinnerbone. Time: 2024-07-04 17:51:02 Description: Container click...
  10. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X İşlemci İçin Anakart Önerisi

Merhaba, GAMEFORCE 700W Power, Ryzen 5 5600X işlemci, 2x8GB Corsair Vengance 3200 Mhz Dual-Channel ram, Samsung 970 EVO Plus 1TB M.2 SSD var yakın zamanda RX 6650 XT ekran kartı alacağım şuan bende Gigabyte A320M-S2H anakartı var bu anakartın yetersiz olduğunun farkındayım zaten başta söylediğim...
Geri