Cloudflare Warp Yüklenimyor

Yoshidori

80+
Reaksiyon skoru
18
Bugün Cloudflare Warp'ı yüklemek istedim ama bilinmeyen bir sebepten setup çalıştırdığımda yüklenme ekranı geliyor, ama asıl kurulum ekranı gelmiyor. Birkaç çözüm denedim, fayda etmedi. Kurulum logunda 1603 hata kodu gösteriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows Sürümü: Windows 10 22H2 (IS Derlemesi 19045.7417)

CMDyi yönetici olarak açıp MSIEXEC /UNREGISTER ve MSIEXEC /REGSERVER komutlarını sırasıyla girdikten sonra %temp% klasörünü temizleyip kurulumu tekrar dene. Olmazsa arkada çalışan antivirüs programı geçici olarak kapatıp setup dosyasını yönetici yetkisiyle çalıştırmayı deneyebilirsin.

CMDyi yönetici olarak açıp MSIEXEC /UNREGISTER ve MSIEXEC /REGSERVER komutlarını sırasıyla girdikten sonra %temp% klasörünü temizleyip kurulumu tekrar dene. Olmazsa arkada çalışan antivirüs programı geçici olarak kapatıp setup dosyasını yönetici yetkisiyle çalıştırmayı deneyebilirsin.
Dediklerinizi yaptım ama işe yaramadı

eğer discord için kuruyorsanız goodbye dpi kurabilirsiniz o uygulama lolde falan ping yapıyor

eğer discord için kuruyorsanız goodbye dpi kurabilirsiniz o uygulama lolde falan ping yapıyor
DNS tarzı bir şey istemiyorum. Ben zaten o tarz yerlere girmek için ek bir program kullanmama gerek kalmıyor; sadece VPN gibi IP değiştirecek tarzda bir şey arıyorum. Warp benim için en güvenilirdi ama sebebi belirsiz bir şekilde yüklenmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,678
Üyeler
197,959
Son üye
gursoyakin
Geri