Arama sonuçları: *

• Users: DrequanN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DrequanN

❌İndirim Bitti! Dreame L40 Ultra Ce Süpürge 29.999tl

ürünü takip ediyorum en son kuponla 32k ya düşüyordu şimdi 29.9k alacaklar alsın şuan güncel olarak 37k isterseniz bekleyin bu yıl 26k yı görmüş ama iner mi bilemedim...
  2. DrequanN

Yardım Akıllı Priz Önerisi Lazım

merhaba bir akıllı priz almak istiyorum mesela telefonumun şarjı 100 olunca ayarlayacağım priz otomatik kapanacak şekilde apple homekit uyumlu olması lazım yapay zeka bunları önerdi...
  3. DrequanN

IOS Fortnite App Store'a Geldi

Merhaba konusu açıldı mı bilmiyorum ama youtubede eski bir videoda fortnite reklamı gördüm epic gamese attı ordanda app storede gerçek fortnite gördüm sanırım yeni geldi
  4. DrequanN

Yardım Iphone Hangi Bataryayı Tercih Etmeliyim

Merhaba nostalji olsun Diye. Bir tane eski iPhone 7 aldım. Bataryası bazen dayanmıyor. Yani iki saat dayanıyor. Daha sonra değiştirmek istiyorum ama orijinalini bulamam bulsam bile zaten pili bence çoktan ölmüş olur. Sizce? Muadil olarak hangi markaları önerebilirsiniz? Diji fuji power filan...
  5. DrequanN

Yardım Magsafe Powerbank Önerisi

merhaba iphone 16 kullanıyorum bir tane powerbank lazım önerilerinizi bekiyorum xiaomi öncelik diğer bilindik marklardanda önerebilirsiniz
  6. DrequanN

Yardım Magsafe Powerbank Önerisi

Merhaba MagSafe powerbank almak istiyorum markası Xiaomi yada başka bilindik marka olabilir 1. Tercihim Xiaomi önerilerinizi bekliyorum
  7. DrequanN

Yardım Robot Süpürge Önerisi

istediğim özellikler kendi şarj yerine gitsin içini kendi istasyona boşaltsın uygulama desteği halıya kolayca çıksın vs çok bilgim yok bütçe 20-30k arası bilgim olmadığından bu kadar eğe iyisi varsa bütçemi arttırabilirim
  8. DrequanN

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Çok Ucuza Ürünler Teşhir/Outlet

https://www.vatanbilgisayar.com/stok-temizliyoruz-kampanyasi https://www.vatanbilgisayar.com/stok-temizliyoruz-kampanyasi/akilli-saat-ve-aksesuarlari/ https://www.vatanbilgisayar.com/stok-temizliyoruz-kampanyasi/cep-telefonu-modelleri...
  9. DrequanN

Yardım Powerbank Ses Sorunu

Merhaba elimde anker 10000 powerbank var modeli hatırlamıyorum şarj ederken kısık bir ses çıkıyor acaba normal mi powerbank bu adaptör ve kabloda bunlar
  10. DrequanN

🔥İndirim Getirde Algidalarda 500tl Ye 250tl İndirim

sadece algidalarda geçerli zaten dondurmanın altında yeşil bir ibare var 250tl indirim yazması lazım 500 e gelince ödeme kısmında otomatik uygulanıyor boykotçular gelmesin boşunada yazmayın
  11. DrequanN

Yardım Google Siteler Değişik Sıkıntılar Yaşıyorum

merhaba iphone 16 kullanıyorum googleden bazı sitelerde tıkladığımda sitede tıklayamıyorum yani fotoğrafa bakar gibi 3 noktaya tıkladığımda safaride aç dediğimde safaride sıkıntısız çalışıyor bunu başka yaşayan yada çözen var mı
  12. DrequanN

Yardım Laptopu Mu Kaça Satabilirim

merhaba elimde hp probook 450 g7 laptop var satıp yazın macbook almayı planlıyorum sizce ne kadara satılır yada satmaya değer mi Temel Özellikler İşlemci: i7-10510U Ekran: 15.6 inç boyutunda, HD (1366x768) veya Full HD (1920x1080) IPS panel seçenekleri. Bellek (RAM): Genellikle 8 GB DDR4...
  13. DrequanN

Papara Sorunu Düzeldi mi?

merhaba bazen yeni hesap açıp premium filan almak için sanal kart kullanıyorum budaa iyisi papara acaba papara şuan açık mı bir ara kapğanmıştı
  14. DrequanN

Öneri Pc mi Almalıyım Yoksa Macbook Mu ?

merhaba yazın çalışıp macbook neo yada başka bir macbook alacağım acaba bir mac mi alayım yoksa pc mi toplayayım pc toplama hakkında bilgim yok araştırırsam belki anlarım ama bir ara niyetlenmiştim kafam karışmıştı baya oyun çok oynamam oynarsamda minecraft ets gibi gta5 filan oynarım ama çokta...
  15. DrequanN

Yardım En Uygun Fiyatlı F/P 3d Yazıcı Önerisi Lazım

uygun fiyatlı güzel 3d yazıcısı önerisi olan var mı evde lazım olan şeyleri basmak için ufak tefek ürünler basarak satmayı filan düşünüyorum önerilerinize açığım bütçe 6-7k civarı doğum günümde aldıracağım
  16. DrequanN

🔥İndirim 🔥 Dyson V12 Alana Stand Hediye 32.999tl 🔥

https://www.teknosa.com/dyson-v12-detect-slim-absolute-kablosuz-supurge-p-115042228?shopId=teknosa# HEDİYE ÜRÜNDE BU V16 MODELİNDE BAŞLIK HEDİYEYDİ BELKİ V12 MODELİ ALMAK İSTEYENLERDE BU MODELE BAKABİLİR
  17. DrequanN

🔥İndirim 🔥 iPhone 17 76.999tl 🔥

FİYAT İYİ yeni zam geldi satıcıda N11 zaten 74.999 idi zam geldi güncel fiyat başlıkta tekrar indirime girdi https://www.n11.com/urun/apple-iphone-17-256-gb-apple-turkiye-garantili-100918382?renk=siyah&magaza=n11...
  18. DrequanN

❌İndirim Bitti! 🔥Trendyolgo Yemek 600e 300tl İndirim 🔥 Tekrardan Aktif

Uygulamaya Girince Gözüküyor direk Şimdiden afiyet olsun her hesapta 1 kere yada her restoranda 1 kere geçerli ADRESE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR RESTORANLAR
  19. DrequanN

Yardım Doğum Günü Hediyesi İçin Öneri

erkek 19 yaşında bir kardeşim var ve ona ne hediye alabilirim fikirleriniz var mı teknolojik ürünleri çok seviyor bütçende 6-7k arası var
  20. DrequanN

🔥İndirim 🔥Dyson V16 Alana 6k Değerinde Başlık Hediye 🔥Son Gün Bugün🔥

Bu kampanya Teknosada geçerli Dyson V16 Modeli Alana Başlık hediye sepette direk oluyor link ekleyemedim sorun oluştu anlamayana anlatırım ürün sadece teknosada uyyguna geliyor dysonun kendi sitesinde başlık veriliyor ama hediye değilde kupon gibi fiyattan düşülüyor 3k filan en mantıklısı...
Geri