Öneri Pc mi Almalıyım Yoksa Macbook Mu ?

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
merhaba yazın çalışıp macbook neo yada başka bir macbook alacağım acaba bir mac mi alayım yoksa pc mi toplayayım pc toplama hakkında bilgim yok araştırırsam belki anlarım ama bir ara niyetlenmiştim kafam karışmıştı baya oyun çok oynamam oynarsamda minecraft ets gibi gta5 filan oynarım ama çokta aramıyorum sizce mac mi yoksa pc mi

Al Mac keyfine bak. Oyun ile de fazla ilgin yoksa.
hocam neo sizce nasıl yani çok güçlü şeylere ihtiyacım yok belki youtube yapoarsam editleme yaparım onun dışında normal kullanım

merhaba yazın çalışıp macbook neo yada başka bir macbook alacağım acaba bir mac mi alayım yoksa pc mi toplayayım pc toplama hakkında bilgim yok araştırırsam belki anlarım ama bir ara niyetlenmiştim kafam karışmıştı baya oyun çok oynamam oynarsamda minecraft ets gibi gta5 filan oynarım ama çokta aramıyorum sizce mac mi yoksa pc mi
neo alma 8 gb ramın yeteceğini bana hiçbir güç inandıramaz

keyfe bağlı iş için windows ihtiyacım oluyor diye amerikadan dönmeden asus vivobook aldım memnunum ama bir macbook kesinlikle değil şarj süresi ve kullanılabilirlik en büyük fark bence

ikisi çok farklı platformlar hocam eğer oyunla çok işiniz yoksa mac alın kafanız rahat olsun ama neo önermem biraz daha koyup air modellerini alırsanız çok daha rahat edersiniz. gerisi tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve zevkinize kalıyor

keyfe bağlı iş için windows ihtiyacım oluyor diye amerikadan dönmeden asus vivobook aldım memnunum ama bir macbook kesinlikle değil şarj süresi ve kullanılabilirlik en büyük fark bence
işlemcisi hangisinden
şarj süresi olarak snapdragon x2ler bayağı iyi olacak gibi duruyor ama onlar da pahalı olur bir de arm tabanlı :/

işlemcisi hangisinden
şarj süresi olarak snapdragon x2ler bayağı iyi olacak gibi duruyor ama onlar da pahalı olur
ultra 7 155h
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemcisi hangisinden
şarj süresi olarak snapdragon x2ler bayağı iyi olacak gibi duruyor ama onlar da pahalı olur bir de arm tabanlı :/
https://www.walmart.com/ip/ASUS-Viv...n-AI-PC-16GB-RAM-1TB-SSD-Mist-Blue/5123764605 bu cihaz

Geri