Neler Yeni

Yazın çalışıp Telefon mu PC mi almalıyım

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Sefer
Knk kasa alcam monitör alcam klavye mouse alcam bu kadar başka ne alcamki bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk kasa alcam monitör alcam klavye mouse alcam bu kadar başka ne alcamki bilmiyorum

Oyun oynamak istiyorum canım sıkılıyor için dışım pubg oldu
Kanka o vakit 30k bütçenden yola çıkarak sana şu öneriyi yapıyım:
Bu telefonu al knk 10bine. Sonra sana atacağım şu kasa ve monitörü al f/p
Sonradan bu kasaya yükseltme yapman da çok mümkün çünkü r5 5600 ve rtx 4060 gibi yükseltmeler yapabilirsin ama şimdilik performansı ideal. Bakabilirsin ikisine.

Bu arada gta minecraft rahat açar bu pc. Rdr2 cyberpunk 2077 falan biraz zor. Ancak rdr2 gibi en üst düzey oyunları oynamak için dediğim yükseltmeyi ileride yapabilirsin.

Son düzenleme:

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Taşdemir
Knk ben bilgisayar istiyom telefona gerek yok zaten iyiymiş forumda öyle diyorlar bana 20 bin TL'lik kasa lazım monitör klavye mouse ben halletim sadece kasa lazım güzel bi kasa zaten gta oynarım Minecraft oynarım discord kullanırım age of history oynarım bide diğer oyunları yani oyun oynamak için güzel bi kasa istiyorum 20 bin TL'ye kasa en fazla 23 bin olabilir
Sonradan bu kasaya yükseltme yapman da çok mümkün çünkü r5 5600 ve rtx 4060 gibi yükseltmeler yapabilirsin ama şimdilik performansı ideal. Bakabilirsin ikisine.

Bu arada gta minecraft rahat açar bu pc. Rdr2 cyberpunk 2077 falan biraz zor. Ancak rdr2 gibi en üst düzey oyunları oynamak için dediğim yükseltmeyi ileride yapabilirsin.

Knk bu monitör nasıl bide bana 20 binlik bi kasa lazım en fazla 23 olur

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Sefer
Knk ben bilgisayar istiyom telefona gerek yok zaten iyiymiş forumda öyle diyorlar bana 20 bin TL'lik kasa lazım monitör klavye mouse ben halletim sadece kasa lazım güzel bi kasa zaten gta oynarım Minecraft oynarım discord kullanırım age of history oynarım bide diğer oyunları yani oyun oynamak için güzel bi kasa istiyorum 20 bin TL'ye kasa en fazla 23 bin olabilir

Kanka monitör çok iyi. Bi de şu kasadaki işlemciyi i3 14100f yapıp alabilirsin.

oEnesQlf

80+ Silver

Va panel önermem ips al

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Taşdemir
Va panel önermem ips al
Farkları nelerdir ona göre bakayım

Knk çok sağol bu kasa tam dediğim fiyata bu linki kaydettim adamsın

Tamam şimdi baktım ips oyun için daha iyi

Son düzenleme:

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Sefer
Farkları nelerdir ona göre bakayım

Knk çok sağol bu kasa tam dediğim fiyata bu linki kaydettim adamsın

Tamam şimdi baktım ips oyun için daha iyi
Rica ederim kanka bu en f/p rtx 4060'lı kasaydı. Bu arada fps oyunlarını önemli derecede oynuyorsan 280hz daha iyidir ama ips panel renkleri daha canlı. Senin saydığın oyunlara yönelik olarak da ips alman daha iyi olur. Sen de adamsın.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba arkadaşlar ben yazın çalışacağım ve bu 3 ay boyunca paramı biriktirip telefon mu alayım pc mi

Telefon: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-pro-5g-256gb.html

Bilgisayar: 25-30 Bin TL'ye bir şey almayı düşünüyorum

Sizce ne yapmam lazım paramı biriktirip bilgisayar mı alayım yoksa direk telefon mu alayım ilk aydan
Dostum hangisine daha çok ihtiyacın varsa onu almalısın yani tabii ki de onu biz nasıl bilelim

coolsnow

80+
İyi bir iphone al, yanında giyime tarzına vs. yatırım yap karşılığını fazlasıyla alırsın.
Pc maalesef insanı daha asosyal yapıyor. Gerçek arkadaşlar bulunca insanın oyuna bakası da gelmiyor zaten.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Sefer
İyi bir iphone al, yanında giyime tarzına vs. yatırım yap karşılığını fazlasıyla alırsın.
Pc maalesef insanı daha asosyal yapıyor. Gerçek arkadaşlar bulunca insanın oyuna bakası da gelmiyor zaten.
Pc oynamak bir hobidir. Asosyallik ne alaka? Sen evde boş boş otur, ya da pc oyna ikisi de aynı şey. Niye pc asosyal diyorsun ki? Zaten canı sıkılan dışarı çıkar. Ben öyle yapıyorum. Evde napacaz otururken boş boş mu bekleyecez? Ya da sabaha kadar orda burda mı dolaşacaz?
Pc oynarsın eğlenirsin, canın sıkılırsa da dışarı çıkarsın. Olay bu.
Pc oyunları bağımlılık yapmaz. Bende pc yokken heves ediyordum, aldım ve şimdi istersem oynuyorum istemezsem oynamıyorum.
Günlük bir süre vardır mesela 4 saati geçmezse zararlı da olmaz.
Elektronik cihazlar hayatımıza girdi bir kere. Hem dışarıda gezmeyi de eskisi kadar sevmiyorum ben. Canım sıkılırsa çıkıyorum. Pc'ye bağımlı da olmuyorum. Okey midir?

coolsnow

80+
Pc oynamak bir hobidir. Asosyallik ne alaka? Sen evde boş boş otur, ya da pc oyna ikisi de aynı şey. Niye pc asosyal diyorsun ki? Zaten canı sıkılan dışarı çıkar. Ben öyle yapıyorum. Evde napacaz otururken boş boş mu bekleyecez? Ya da sabaha kadar orda burda mı dolaşacaz?
Pc oynarsın eğlenirsin, canın sıkılırsa da dışarı çıkarsın. Olay bu.
Pc oyunları bağımlılık yapmaz. Bende pc yokken heves ediyordum, aldım ve şimdi istersem oynuyorum istemezsem oynamıyorum.
Günlük bir süre vardır mesela 4 saati geçmezse zararlı da olmaz.
Elektronik cihazlar hayatımıza girdi bir kere. Hem dışarıda gezmeyi de eskisi kadar sevmiyorum ben. Canım sıkılırsa çıkıyorum. Pc'ye bağımlı da olmuyorum. Okey midir?
Dikkatli okursan oyun bağımlılığından vs. Bahsetmedim. Bilgisayarda takılacağına sevgilinle, arkadaşınla vs takılmak, bu şekilde eğlenmek bence daha iyi.

İphone almak, araç almak, tarz yapmak aslında bir nevi kendine yatırım yapmaktır. Sırf güzel gözüktüğün için güzel arkadaşların olabilir.

Aynı imkanı Android bir telefon, güçlü bir bilgisayar, oynadığın AAA oyunlar sağlamıyor.

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yaren
Telefonunu kullanamayacak kadar kötü hale gelmediği sürece değiştirmene gerek yok bilgisayar al diğer yıla da telefon alırsın

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Taşdemir
Akım koruması nedir alınması gerekli midir? Tiktokda görüyorum elektrik gitse çöp diyorlar bu her pc için geçerli mi akım koruması alınması lazım mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,681
Üyeler
169,323
Son üye
kaankaan40
Top Bottom