Arama sonuçları: *

• Users: jeyav
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Bu mouse'lardan hangisini tercih etmeliyim 2000'e kadar bütçe

1.5 2k civarı bütçeye mouse almayı düşünüyorum. şuan aklımda olanlar a9 plus, vxe r1, razer basilisk v3 x. razer'dan emin değilim çünkü biraz büyük gibi ben parmak ucu tutuyorum genelde. hangisi daha mantıklı sensör ve mcu açısından? ya da bu fiyat civarına önerebileceğiniz başka bir model var...
  2. J

Hangi hdmi kabloyu seçmeliyim

tam olarak konuyu bulamadım elektrikten açtım. televizyon ve bilgisayarı bağlamak için hdmi kablosu arıyorum. yaklaşık 1.5 2 metre civarında. philips vardı daha önceden biraz kullandığım. şuan baktığımda 2 çeşidi var. birinin daha hızlı olduğu yazıyor ama ikisinde de hdmi sürümü ve aktarım...
  3. J

Ağınızda sıra dışı trafik algılandı hatası alıyorum

son birkaç haftadır hem pc hem de telefonda sıra dışı trafik algılandı hatası alıyorum. bugün de chrome giriş yaptığım tüm sitelerden çıkış yapmış çerezleri silmiş sanırım. bunun üzerine ayarlara girdiğimde tarayıcınız kuruluş tarafından yönetilmektedir yazdığını gördüm. modemi kapatıp açtım...
  4. J

Yardım Expedition 33 grafik kalitesinin düzelmemesi

oyunda özellikle hızlı hareket ettiğimde karakterin etrafında bozulmalar oluyor ve ayarlarda aşağı kaydırırken sanki kaymalar oluyor gibi. dlss'den dolayıdır diye düşündüm ama kapanmıyor ve kalite modunda bile dediğim şey oluyor. bunu çözmenin bir yolu var mı?
  5. J

🔥İndirim Fantech Black Friday İndirimleri

fantech'in kendi sitesinde bazı ürünler indirime girmiş. shipping policy'de türkiye önceden kaldırılmıştı sonra yeniden eklendi. türkiye gözükmesine rağmen sepete ekleyince şuan gönderim yapılamıyor yazıyor. desteğe soracağım cevap gelirse konuyu güncellerim...
  6. J

Rainbow six siege zamanı aldığım paket x sürümünde geçerli olur mu?

r6 x versiyonuna geçmeden önce epic üzerinden r6 deluxe almıştım ama o zamandan beri hiç oynamadım. yeniden oynamayı düşünüyorum. sanırım sistem de biraz değişmiş. aldığım şeyler şimdi geçerli olur mu bana verilir mi?
  7. J

Gwolves hsk tipinde mouse önerisi

parmak ucu şeklinde mouse kullandığım için hsk serisinden mouse bakıyorum ama türkiyede satılmıyor gibi ve getirmek istediğimde vergilerle birlikte fiyatı çok artıyor. bu tipte mouse da pek bulamadım. sizin bildiğiniz alabileceğim böyle bu tip mouse var mı?
  8. J

Emülatör şeklinde kullanabileceğim el konsolu tavsiyesi

emülatör olarak kullanabileceğim mesela psp ps vita switch oyunlarını oynayabileceğim bir el konsolu arıyorum. r36s falan pek hoşuma gitmedi yatay ekran tercihim. ps vitalar gereksiz pahalı geldi ve aynı fiyatlara çipli switch lite satanlar vardı. sizin önerebileceğiniz bu tarz konsollar var mı...
  9. J

Hotline miami 2 oynamaya değer mi

yıllar önce hotline miami katana zero gibi birçok oyunu oynamıştım. geçenlerde de aklıma geldi. daha önceden metacritic puanlarına baktığımda hem metascore hem de kullanıcı puanı 1. oyundan daha düşüktü o yüzden oynamamıştım ama şimdi hotline miami oynama isteğinden dolayı oynamayı düşünüyorum...
  10. J

Yusuf İpek özgür android çağrısı

android 2 sene içerisinde apk kullanımını kısıtlayacak ve sadece kendi izin verdiği uygulamalar indirilebilecek. yurt dışında insanlar özgür android için çağrı yapıyorlar. Yusuf İpek de video yayınlayadı ve rekabet kurumuna şikayet bu olayı şikayet edebilmemiz için bir site kurmuş ve örnek bir...
  11. J

Epic games şuan çöktü mü

epic gamese giriş yapamıyorum hata veriyor. fortnite güncellemesi gelmiş onunla falan mı alakalı?
  12. J

Oyuns.com game pass satışı güvenilir mi?

oyunscom 1 yıllık game pass ultimate paketini çok ucuza veriyor ancak bazıları güvenilir derken bazıları siteye güvenmeyin diyor. sitede de game pass kendi hesabınıza tanımlanır yazıyor ama microsoft hesabı verdiklerini söyleyenler var ve bu pek güvenilir gelmedi. alan var mı, güvenilir mi...
  13. J

Windows uçak modu tam olarak ne işe yarıyor?

uçak modu telefonda hat kullanımını engelliyor ama wifi ve bluetoothu etkilemiyor. bilgisayarda da hat olmadığında wifi ve bluetooth da engellenmediğine göre ne işe yarıyor? uzun zamandır uçak modunda kullanıyorum pilde kullanırken güç tüketimini belki azaltır diye ve bi eksiklik de yaşamadım.
  14. J

Pek fazla beyin gerektirmeyen çerezlik oyun önerisi

fazla kafa yorma gerektirmeyen oyun önerileriniz var mı?
  15. J

Kingston usb bellek çeşitlerinin farkı ne?

aynı gb ve aynı usb versiyonuna sahip olmalarına rağmen çok fazla kingston usb bellek çeşidi var. mesela alta bırakacağım linklerdeki usb belleklerin hepsi 128gb ve usb 3.2 gen 1. fark olarak sadece metal olanların soğutması iyi olur. diğerlerinin farkı ne ve neden fiyatları da iki katına kadar...
  16. J

Reddit şuan çok yavaş ve pek düzgün çalışmıyor

internetim fazla hızlı değil ancak diğer sitelerde sorun yaşamazken şuan reddit aşırı yavaş çalışıyor. sizde de böyle mi herhangi bir reddit bant daralması falan var mı?
  17. J

Lossless scaling fc 25

fc 25'in optimizasyon sorunları zaten vardı ama fc 26 çıkmadan önce yazın gelen güncellemeler sonrası daha da kötü oldu. ben de lossless scaling almıştım ve deneye yanıla bir şeyler yaptım, ayarlarımı da ekte koyacağım. rehber aradım ancak genelde eskiler, güncel pek yok. son gelen şeyleri...
  18. J

Steam offline hesaptan oyun ödünç alma

offline hesaptan sekiro indirdim. offline hesap vac yemiş ve bu iki hesabı aile paylaşımı yaparsam vac yeme ihtimalim varmış. ödünç alırsam böyle bir ihtimal var mı? ödünç alındığında da bunun bir sınırı var mı mesela şu kadar saat oynayabilirsin gibi?
  19. J

Yunexpress Türkiye teslimatı yeniden açıldı mı?

Fantech sitesinden bir ürün alacaktım bu yaz başlarında ancak yunexpress Türkiye faaliyetlerini askıya almıştı. Daha sonrasında baktığımda da Fantech kargo yaptığı ülkeler arasından da bizi çıkarmıştı. Dün baktığımda yeniden eklenmiş. Yunexpress faaliyetlerine yeniden mi, başladı bir bilgisi...
  20. J

Behzat ç ilk sezonlar sansürsüz hali var mı?

ilk sezonları youtube ve puhu'da sansürlü ve sansürsüz olduğu yazan sitelerde de sansürlü sanırım. birileri vpn ile youtube'dan sansürsüz izleyebilirsiniz demiş ama o nasıl oluyor ya da sansürsüz bir yer var mı?
Geri