jeyav
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
büyük ihtimalle 65" televizyon alacağım ama 55'i de düşünüyorum ancak televizyon teknolojileri hakkında fazla bilgim olmadığı için aklıma çok fazla soru takıldı. mesela çok fazla görüntüleme teknolojisi var ve her markada ismi de değişiyor sanırım crystal, qled, oled, led, lcd, miniled, neo qled, micro rgb gibi. monitörlerden bildiğim kadarıyla oledde ısınma ve zamanla yanıklar oluşuyor onu eledim ama tvdeki monitörle aynı mı onu bilmiyorum. maksimum bütçe tam belirlemedim ancak aşırı pahalı olmasına da gerek yok yani miniled, micro rgb falan eledim o yüzden ama bazı markadalarda neden ucuz anlamadım. mesela geçenlerde next miniled baya düşmüştü ama samsung miniledle farkı ne bilmiyorum. yani samsung, lg led tv almak yerine aynı paraya next, onvo ya da grundig miniled falan almam daha iyi mi olur, farkları ne? önerdiğiniz televizyon var mı?
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
mesela örnek olarak bu televizyonlarda onvo hem daha büyük hem qled olmasına rağmen lg ve samsungdan daha ucuz. hangisini önerirsiniz?
ONVO 65VQ90F3UA 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV - Fiyatı, Yorumları
65VQ90F3UA 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Samsung TV UE50U8000FUXTK 50'' LED TV - Fiyatı, Yorumları
TV UE50U8000FUXTK 50'' LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
LG 55 inç 139 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10+ webOS25 UHD TV - Fiyatı, Yorumları
55 inç 139 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10+ webOS25 UHD TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
mesela örnek olarak bu televizyonlarda onvo hem daha büyük hem qled olmasına rağmen lg ve samsungdan daha ucuz. hangisini önerirsiniz?