Arama sonuçları: *

• Users: Kathender
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Galax RTX 4070 Sıcaklık Değerleri Çok Mu Fazla?

Arkadaşlar selam garantisinin bitimine son 2 ay kaldı ve sıcaklıklar hotspot böyle FurMark'ta böyle, oyuna girince Max 89'u gördü hotspot bir problem olur mu kart bozulur mu ileride? İlk görüntü furmarkt testinde. 2. görüntü ise directive 8020 oyunundan.
  2. K

Asus Tuf Gaming Vg27aq5a 2k Monitör Alınır mı?

Arkadaşlar selamlar resmi satıcı alınır mı 210hz diğer bu modele göre https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aqe5a-27-hdr-2k-fast-ips-freesync-ve-g-sync-uyumlu-2560x1440-0-3ms-165hz-300cd-dp-hdmi-hoparlor-3-yil-garanti-pm-HBC0000DV1V1M?magaza=Hepsiburada ışık sızması ölü pixel vs daha...
  3. K

Hepsiburada Üzerinden 10.800 TL Bütçeye Üzmeyecek 2k Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar selam, Hepsiburada üzerinden 10.800 TL bütçem var, bütçeyi maalesef aşamıyorum. Daha önce iki farklı monitörde ölü piksel ve aşırı ışık sızması sorunu yaşadığım için iade/değişim süreçleriyle uğraşmaktan gerçekten çok bunaldım. Artık şansımı denemekten ziyade, alayım, kutuyu açayım...
  4. K

2k Monitör Önerisi Hepsiburada'dan Olma Şartı ile

Arkadaşlar selam Hepsiburada'da kredim var 10. 800 TL olmak zorunda 10801 olamaz çünkü limitim yetmez 2 k monitör istiyorum resmi satıcı olursa çok güzel olur ölü piksel ve iade sürecinde hiç uğraştırmıyorlar Hepsiburada premium müşterisiyim bilginiz olsun önerilerinizi bekliyorum...
  5. K

Asus Tuf Vg27aqe5a: Değişimle Gelen İkinci Monitörde De Ölü Piksel Çıktı

Arkadaşlar selamlar, başımdan geçen bir monitör değişim sürecini sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum. Yaklaşık 8.700 TL bandında ASUS TUF VG27AQ5EA model bir monitör satın aldım. İlk gelen üründe ciddi seviyede IPS glow ve ışık sızması vardı, ayrıca panelde 2 adet ölü piksel tespit...
  6. K

Razer Barracuda X Oyuncu Kulaklığı Garantiden Sonuç Geldi

Razer Barracuda X oyuncu kulaklığı garantiden sonuç geldi arkadaşlar selam, ürünü Provideo'ya göndermiştim, vatandan aldım bugün sonuç geldi ben direk göndermiştim. Ürünün stoklarda olmadığını belirterek ürünün muadil ile değişeceğini yeni ürün de Razer Barracuda Pro oyuncu kulaklığı olacağını...
  7. K

Asus Tuf Gamıng Vg27aqe5a 2k 165 Hz Fast İps Oyuncu Monitörü 7699tl 🔥🔥

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aqe5a-27-hdr-2k-fast-ips-freesync-ve-g-sync-uyumlu-2560x1440-0-3ms-165hz-300cd-dp-hdmi-hoparlor-vesa-3yil-elmb-125-srgb-monitor-p-HBCV0000DV1V1N geçenler de hepsiburada resmi satıcıdan almıştım ölü piksel ışık sızması olduğu için değişim için...
  8. K

Hepsiburada'dan Gelen Ölü Pikselli 2k Monitör Değişime Gönderilir mi?

Hepsiburada'dan gelen ölü pikselli 2K monitör değişime gönderilir mi? Arkadaşlar selam, önce ki monitörüm 3 ölü pikselliydi Dell 2524h bir problem yaratmıyordu bana fark etmiyordum şimdi bu...
  9. K

RTX 4070 2k İçin Kaç Sene Yeter?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aqe5a-27-hdr-2k-fast-ips-freesync-ve-g-sync-uyumlu-2560x1440-0-3ms-165hz-300cd-dp-hdmi-hoparlor-vesa-3yil-elmb-125-srgb-monitor-p-HBCV0000DV1V1N?magaza=Hepsiburada bu monitörü sipariş verdim, 8.700'e geldi. 12 ay taksitle 14. küsüre geliyor. 500...
  10. K

2k Monitör Önerisi Benim Bütçeme En İyisi Hangisidir? (9500tl Max Son Bütçe)

Arkadaşlar selam 9. 500 TL bütçem var Hepsiburada kredi ile alacağım Hepsiburada'dan olmak zorunda 9. 500 TL'yi 9501 TL geçerse vermiyor 9. 500 TL olmak zorunda ekstra olarak vade farkı biniyor o problem değil sadece ana para 9. 500 TL olması yeterli 280Hz monitörü satacağım 3 ölü piksel var...
  11. K

Pasaj Limiti ile Hawk Oyuncu Koltuğu Alınır mı

Arkadaşlar selamlar, daha önce kullanmıştım gayet iyiydi koltuk memnundum 10491 limit çıktı oyuncu koltuğum da yok alınır mı ne diyorsunuz https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyuncu-aksesuarlari/oyuncu-koltuklari/hawk-gaming-fab-v1-kumas-oyuncu-koltugu ? kredi kartı ile falan alma...
  12. K

Razer Baracuda X Eksik Ekipman ile Garantiye Gönderilir mi ?

Arkadaşlar selamlar bende razer baracuda x var siyah rengi vatandan aldım https://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi.html Hiçbir şekilde sıvı teması olmadı kendi kendine mikrofon soyuldu ve jel döküldü mikrofon çalışıyor ama her neyse onda bir problem yok asıl...
  13. K

Batman Legacy Of The Dark Knight Diğer Batman Oyunlarını Oynamadan Oynanır mı?

Arkadaşlar selam paylaşımlı hesap alacağım 140 TL'ye, lego Batman'ın ilk oyununu oynadım, 2. 3 oyununu oynamadım ve filmlerini izlemedim hiçbir Batman'ın sadece lego oyununu seviyorum ama vaktim olmamıştı ve o oyunlar ben de yoktu. Şimdi bu oyunu direk oynasam Apex'in Türkçe yaması ile keyif...
  14. K

Mount & Blade II: Bannerlord için mod önerisi

Arkadaşlar selam, Warband oynayan bir oyuncuydum eskiden bayağı, küçüklükten beri oynardım 1000 saattim vardır korsan sürüm+Steam sürüm dahil. Bannerlord da hangi modları kullanayım oyuna çok daha zevk verir şu anda o gemi DLC'sini alabilecek bir durumum yok çok mu şey kaybederim almazsam? Ve...
  15. K

RTX 5070 Ti 7500F 1080P'de darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar selam 6-7 ay sonra kesin olarak 5070 Ti 16 GB alacağım 4070i satıp, 1080p de draboğaz yapar mı? Ya da 6-7 ay idare eder mi ben aldıktan sonra? Ve fiyatı artar mı 52 bin şu anda en ucuz AMD kesinlikle düşünmüyorum bu arada, 52 binden 65-70 olma ihtimali var mı Eylül 2026 da...
  16. K

Superonline 1000 Mbps internetin yanında verilen Samsung A07 alınır mı?

Arkadaşlar selam, halihazırda benim şu anda kullandığım A50 telefonum var. İnternet ile birlikte 1000 Mbps ödeyeceğim, ekstra telefon ücreti 450 TL olacak. 1450 ödeyeceğim. 2 seneye 3300 faiz alıyorlar telefonun 0 fiyatına göre, evet ama her ay taksitli kredi kartına da değil, elden senetle de...
  17. K

1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu?

1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu? Arkadaşlar Crimson desert oyununda RTX açık Frame Generation DLSS kalite modunda 48-55 FPS üstü artık 2K için ömrü doldu diyebilir miyiz yeni oyunlar da muhtemelen öyle gelecek ve benim maddi durumum da yok bu çok üzücü 1080p monitörden 2K'ya geçmeyi...
  18. K

Resident Evil requiem save dosyası isteği

Arkadaşlar selam oyun kendiliğinden silinmiş ve bütün save dosyam gitti, en son grace ile o üçgen kapıları açmıştım ve dışarıya çıkmıştık helikopterin oraya gittik ve orada bir adam karşıda ki eve gir anahtarı al diyordu orada kaldım yardımcı olur musunuz save dosyası olan varsa verebilir mi?
  19. K

RTX 4070 Ryzen 5 7500f sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar selam, 2025 Aralık ayında konu açmıştım 2026'yı bekle demiştiniz, şimdi ben araştırıyorum sahibinden de falan ama tüm setim ne kadar eder net bir sonuç çıkartamadım, yani bu insanlar fahiş fiyat yazıp durmuş hep bu konuda bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim...
  20. K

RTX 4070 mi daha iyidir yoksa 5060 Ti 16 GB mı?

Arkadaşlar selam, RTX 4070 ekran kartım var Galax halihazırda kutu fatura garantisi duruyor hiçbir problemi yok, onu 20 bine satıp üstüne 4, 5K koyup 5060 Ti 16 GB almak daha mı mantıklı 4070'den iyi bir kart mı tam net cevap veren bir yer bulamadım saf kas gücünde daha iyi ama DLSS Frame...
Geri