Arama sonuçları: *

1. hypermachine

Saglam Bilgisayar Koltugu

Selamlar, gunumun neredeyse en az 12 saatini bilgisayar basinda geciriyorum. 120 kilo civariyim. Class 4 amortisorlu saglam bir koltuk ariyorum. Seceneklerim arasinda titanseat throne ile karr office mostar bulunuyor. Titanseat ile ilgili internette 1-2 inceleme gordum ancak mostar ile ilgili...
  2. hypermachine

Çözüldü✓ Teknosa vs Hepsiburada

S25FE alıcam hepsiburada 33.5k, teknosa 34k evimin yanı. Öyle hemen alayim kullanayim derdim yok o yüzden 500 tl için teknosadan almaya değer mi? Teknosa oradan alınan ürüne özel hizmet, garanti, servis sağlıyor mu?
  3. hypermachine

Yardım Homeserver Icin CPU Ariyorum

Arkadaslar selam kendime bir homeserver kurucam ama turkiyede bir turlu N100 N305 tipi serverda kullanabilecegim islemciler bulamiyorum. Bulamadigim icin 12100T ile 13100T islemcilere baktim ancak onlarda yok. Bildiginiz server parcalari satan bir site var mi? Edit: Ryzen 5 5600 dusunuyorum...
  4. hypermachine

🔥İndirim STEELSERIES ARCTIS NOVA 5 | 5.500 TL

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik_u25985 Bir haftadir bakiniyordum aksam 6k'dan almistim sabah 5.5a dusmus itopya da, siparisi iptal edip aldim hemen. Bekleyen varsa alsin hemen.
  5. hypermachine

Çözüldü✓ NOVA 7 vs 5 2.5k farka deger mi?

Selamlar direkt konuya gireyim nova 7 8.500, nova 5 6000 aradaki farka deger mi? Hem muzik hem oyun icin kulaklik bakiyorum 9bine kadar cikabilirim Anker Soundcore Space One Pro dusunmustum ilk ama oyun icin kullanamayacagim icin vazgectim, hibrit(oyun/muzik) icin baska oneriniz varsa onerilere...
Geri