Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

PC mi Laptop mu alsam kararsız kaldım?

Normalde her ikisini de kullanan biriyim, PC alırsam (daha doğrusu elimde olanı upgrade edersem) yine laptopu satmayıp her ikisini de kullanmaya devam edeceğim çünkü bilgisayarı sık sık bir yerlere taşıma ihtiyacım da oluyor. Ama diğer yandan da neden 2 bilgisayar kullanıyorum ki satarım ikisini...
  2. T

40GB hat için her ay 300TL vermek çok mu kazık?

Bana böyle teklif veriyorlar da kullanmam için çok kazık mı bu para zam gelecek beklemeden geç diye gazlıyorlar sürekli bekleyim mi kabul mü edeyim ne dersiniz?
  3. T

İ9 9900K indirime girer mi?

Almak istiyorum ama fiyatı pahalı geliyor 12K civarı istiyorlar şuan sizce düşer mi ne zaman almak mantıklı olur? DDR5 pahalı diye şimdilik i9 yeter diye düşünüyorum.
  4. T

En iyi laptop Apple mı?

Ekranı iyi işlemcisi uzun süre kastırmayacak ucuz Laptop arıyorum tek bulduğum cihaz MacBook Neo oldu sizce Apple güzel mi yoksa Windows mu almalıyım ve hangi cihazı almalıyım?
  5. T

Güç canavarı Laptop lazım?

https://www.pt.com.tr/macbook-neo-13-inc-a18-pro-6cpu-5gpu-8gb-512gb-puslu-sari-mhfe4tu-a Sizce bunu almak mantıklı mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mı? Güçlü kasmayacak ve ekranı kaliteli bir laptop arıyorum.
  6. T

Wifi 7 Router zararlı mı?

Bir routerde Wifi 7 3600Mbps diyor diğerinde Wifi 6 3000Mbps diyor ama bildiğiniz gibi çoğu cihaz Wifi 7 desteklemiyor o yüzden acaba Wifi 6 olan 3000i tam verirken 7 olan çok hız düşürüp zararlı olur mu yoksa yine de daha yüksek hız mı verir?
  7. T

IPhone 16 vs iPhone 17e

Sizce hangisi daha mantıklı? 17e de işlemciye pil daha iyi ama 16 nın da ekran ve kamerası daha iyi sanırım.
  8. T

2TB SSD Mantıklı mı?

2TB SSD alınır mı alınırsa hangi ürünü önerirsiniz taşınabilir olanlar da olabilir hızlı ve dayanıklı olsa yeter. Veya bunun yerine 4TB HDD alsam daha mı mantıklı?
  9. T

İ9 işlemci alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-9900k-islemci-1303002317/detay? 12K ya i9 9900K işlemci buldum Ram pahalı diye DDR5 geçmek istemiyorum o yüzden mantıklı geldi ne dersiniz alınır mı?
  10. T

M1 işlemci yeterli mi?

M1 MacBook Pro kullanıyorum ama birsürü üst modeli çıktı sizce hala M1 iş yapar mı model güncellemesi yapmak için ne zaman uygun 2-3 sene daha zorlayım mı bununla?
  11. T

Ucuz (!) MacBook Neo tanıtıldı.

Genel olarak değerlendirince bence çok güzel bir cihaz olmuş, beklentilerle paralel olarak A18 Pro işlemcili kendine has bir tasarıma sahip cihaz tanıttılar. Fiyatı da ABD fiyatları üzerinden düşününce Aire göre gayet uygun tanıtıldı (Air 1100$ / Neo 600$) ben şahsen tasarımını çok beğendim ama...
  12. T

Apple Store fiyat güncellemesi!!!

Apple Store lansmanlar sonrasında kapandı, sizce nelere zam gelir veya zam gelir mi? Ek olarak bugün 2 büyük ürün tanıtımı bekleniyor, biri MacBook Neo adıyla sızan ucuz MacBook olurken diğeri A18 çiple gelmesi beklenen iPad 12. Nesil olacak.
  13. T

Ekran kartı gerekli mi?

Laptopta Nvidia ekran kartı sizce gerekli mi işlemcilerdeki İris grafik birimi yetmez mi fazladan paraya değiyor mu?
  14. T

Almadım zam geldi ne yapayım?

İ9 9900K almayı düşünüyordum burada çok önermediler ben de fiyatı düşer falan herhalde diye bekledim sorduğumda 10K olan fiyatı şuan 15K olmuş çok hızlı artıyor ne yapmam gerek daha artar mı hemen alayım mı yoksa yine de düşmesini biraz daha bekleyim mi?
  15. T

Windows vs MacBook ?

Bir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı yoksa Huawei Matebook veya Asus Vivobook mu?
  16. T

Laptop önerisi lazım?

Günlük kullanıma uygun 14 inç civarı ekranı olan kasası falan kaliteli ve ekranı çok iyi bir cihaz lazım. Oled olsa süper olur ama kaliteli IPS de olabilir. Buna göre ne önerirsiniz bütçe esnek 20-40K arası bakıyorum ucuza iş görecek güzel cihaz varsa fazla vermeye gerek yok ama illa lazımsa 40K...
  17. T

Yurtdışından ne alınır?

Aslında çok bir şeye acil ihtiyaç yok ama bir şey getirtme fırsatım varken kullanmak mantıklı geliyor sizce yurtdışından ne alınır kullanmalık ya da Türkiye’de satmalık? Fiyatları da bayadır takip etmedim ne ucuz kalıyor anlamadım mesela PS5 sordum Dijital olanı 18K mış ucuz mu pahalı mı...
  18. T

Merkür modem 1000Mbps verir mi?

Ucuza iyi modem araştırırken merkür markasına denk geldim pek bilgim yok bu modem 5K ya değer mi 1000Mbps çok rahat verir mi yoksa zorlanır mı? https://www.amazon.com.tr/Mercusys-Halo-H25BE-2-pack-Dual-Band/dp/B0FC2NPY55?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  19. T

En yüksek GHz hangi işlemcide?

Overclock dahil normal kullanımda en yüksek GHz hangi işlemcide? Benim bildiğim i9 14900KS işlemci 6.2GHz görüyor bundan iyisi de var mı?
  20. T

SSD almak hata mı olur?

Sisteme yıllardır 2TB SSD alma planım var ama hep böyle idare ederim diyerek erteliyorum. Şimdi 4000TL ye almadığım SSD 15000TL falan olmuş neredeyse benim komple sistem kadar pahalı yani sizce almam mı lazım yoksa bekleyim mi düşer mi?
Geri