Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Iphone 16 Kaç Yıl Gider Sizce ?

Şuan iPhone 16 kaç yıl kasma donma ısınma pil ve benzeri sorunlar olmadan gider sizce? Alan biri kaç yıl sonra değiştirmeli mantıken?
  2. T

Eski Kasaya Yeni PC Nasıl Olur?

Elimde 15 senelik falan bir ofis bilgisayarı kasası var. Bunun PSU yu değiştirip içine sağlam bir sistem toplasam bir sorun yaşar mıyım?
  3. T

Ucuz İnternet Diyenlere Güvenilir mi?

İnternette 300-400TL ye veya 600TL civarına yüksek hızlı internet verdiğini iddia eden siteler var bunlar güvenilir midir internet faturam 1200TL olacakmış alternatif arıyorum.
  4. T

Ayda 100gb İnternet Sizce Yeterli mi?

Şuan sınırsız internet kullanıyorum ama zam gelecekmiş o yüzden ucuz bir alternatif olarak 100GB bir paket buldum sizce ayda 100GB tüm internet kullanımı için yeterli bir miktar mı emin olamadım.
  5. T

İnternet Nasıl Hızlandırılır?

Genelde 24Mbps hız alıyorum bunu nasıl çok masraf etmeden arttırırım modem mi değişmeli?
  6. T

Ucuz TV Box Var mı ?

Kullandığım eski bir TV de Smart özelliği yok hep Laptop bağlıyorum acaba bu işi pratik hale getirmek için güzel uygun bir TV Box falan var mıdır yoksa boşver Laptop bağla mı dersiniz hiç kullanmadığım için işe yarıyor mu bilmiyorum.
  7. T

İşlemci 110 Dereceye Kadar Bozulmaz Doğru Mu?

Sistem 95 derece görüyor diye bilgisayarcıyla konuştum da adam 110 dereceye kadar hiçbir şey olmaz boşa tamirsiz laptopun içini açtırma dedi doğru mudur?
  8. T

Hangi Telefon Operatörü İyi?

Fiyatlarıyla yazıyorum hangisi mantıklı sizce? Genelde telefon konuşması yapılacak biraz internet de kullanılır. Turkcell 10GB 2000DK 420TL Vodafone 10GB 1000DK 300TL Türk Telekom 10GB 1000DK 260TL
  9. T

Aşırı Isınma Sisteme Zarar Verir mi?

Yaz sıcaklarının ve ağır birkaç render işinin etkisi ile sistem bu ara aşırı ısınıyor. En son aldığım renderde işlemci 95 derece ekran kartı 93 derece gördü sistem bozulsa falan daha asla alamam o yüzden iyi bakmam lazım bu sıcaklıklar sorun olur mu sistemin gücünü mü düşüreyim render süresinin...
  10. T

İ3 12100f Vs R5 5600?

Hangisi daha mantıklı Ryzende çekirdek fazla ama stabil olur mu emin değilim intel her zaman daha güvenli geliyor.
  11. T

Türk Telekom Vs Vodafone?

Vodafone 500TL Türk Telekom 400TL istiyor ikisi de 40GB ama Vodafonede sınırsız sosyal medya (youtıbe dahil değil) de var hangisi alınır ne dersiniz?
  12. T

❌İndirim Bitti! Macbook Neo 512gb 35388tl🔥

Macbook Air fiyatları son zamlarla uçtuğu için günlük işlerini görmeye cihaz arayanlar değerlendirebilir, zam öncesi indirimle düştüğü fiyatlara düşmüş neredeyse. https://www.vatanbilgisayar.com/macbook-neo-mhfc4tu-a-a18-pro-8gb-512gb-ssd-13inc-indigo.html
  13. T

❌İndirim Bitti! Samsung 65s90f OLED Tv 95394tl 🔥🔥🔥

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65s90f-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-oled-tv-uydu-alicili.html QD Oled panelli üst seviye denebilecek bir TV. Başlığa normal fiyatı yazdım ama üründe ek kampanya da var detaylarına Samsung sitesinden bakarsınız (almayı düşünenler yine oradan dikkatlice...
  14. T

İnternet Beni Kazıklar mı?

İnternet bağlattım telefonda pakete 100Mbps ye kadar dediler ama bazı saatlerde hız testinde 105Mbps gibi değerler gördüm acaba bana daha yüksek hız satmış olabilirler mi faturam fazla gelmesin boş yere?
  15. T

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

https://www.itopya.com/intel-core-i5-14400f-25ghz-20mb-onbellek-10-cekirdek-1700-10nm-tray-islemci_u27590?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=27590&_sgm_action=click Diğer 14. Nesil işlemcilerde de iyi fiyatlar var, ikinci elle uğraşmak istemeyenler için güzel fırsat.
  16. T

RTX 4060ti Vs 5060ti?

İşlemcim i3 12100F sizce 5060Ti almalı mıyım yoksa 4060Ti mi daha mantıklı bu sisteme?
  17. T

RTX 5060ti Darboğaz Yapar mı?

İ3 12100F ile darboğaz olur mu sıfır almak istediğim için bu kartı düşünüyorum ama 4060Ti mi almalıyım yetmez mi işlemci?
  18. T

650w Kaliteli Psu Vs 750w Psu

Özellikleri yaklaşık aynı, kablo sayıları falan benzer ikisi de yetiyor bana ama biri 650W kaliteli biri 750W ama daha dandik gibi geliyor yakında bana göre pahalı bir sistem kuracağım hangisini kullanayım kararsız kaldım 😀
  19. T

Ders İçin Laptop Önerisi?

Ders için laptop lazım ne önerirsiniz ekranı falan kaliteli sorun çıkarmayacak cihaz?
  20. T

Tcl Televizyon Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c6k-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html Şunu almayı düşünüyorum ama markaya karşı bir ön yargım var hep Samsung kullandım son yıllarda ondan önce de LG kullanıyordum, beni memnun eder mi bilmiyorum. Kullananlar veya hakkında bilgisi...
Geri