Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

95-98 Derece Fazla mı?

Sistemle ağır bir iş yaparken bir ara fanlar çok hızlandı, normalde sistemim çok sessiz olduğundan bir sorun mu var diye baktığımda sıcaklık 95-98 derece civarıydı sonra yaptığım iş bitince fan hızı da sıcaklık da düştü. Bundan bir sorun olur mu?
  2. T

M2 SSD Bu Fiyatlara Alınır mı?

Yeni anakarta geçiyorum üzerinde M2 SSD slotu diye bilinen slottan da var. Sizce buna M2 SSD almak mantıklı mı yoksa Satadan devam mı?
  3. T

65 İnç En Mantıklı Tv Öneri

Bütçeyi her fiyattan mantıklı öneri görmek için serbest bırakıyorum parasının hakkı denebilecek F/P bir model arıyorum. Kalite olarak parasının hakkını sonuna kadar vermesi öncelikli.
  4. T

Mercusys Mr25be Router Alınır mı?

https://www.akakce.com/router/en-ucuz-mercusys-mr25be-4-port-3600-mbps-fiyati,1079372580.html Mesh sistem kurmak için bundan 3 tane almayı düşünüyorum fiyatının uygun olması ilgimi çekti ama 1000Mbps interneti sorunsuz kaldırır mı kaliteli midir? Bunu almamı önerir misiniz?
  5. T

Tarifem 1000tl Olmuş Ne Yapacağım?

Normalde 200TL fatura ödüyordum bu ay 1000TL gelmiş şok oldum, adamlara soruyorum zam yaptık diyorlar bu ay yine 1000TL fatura gelecekmiş ne yapmam lazım çok saçma geldi.
  6. T

Lga 1700 İçin Soğutucu Uyar mı

İşlemciyi stok fansız aldığım için bir soğutucu lazım ve para vermek de istemiyorum. Kısacası LGA 1700e soğutucu montajı için ne lazım neler farklı bunu öğrenmem lazım.
  7. T

Elimde Kalan Pc Leri Ne Yapayım?

Belli bir süreçte 3 sistem değiştirdim sayılır, sonuncusu ekran kartı eksik olduğu için henüz bitmedi ama birkaç haftaya bitecek ve ona geçeceğim. Size sorum ise şuan i3 9100F ve i3 4. Nesil işlemcili iki sistemim daha var (biri bayadır boşta biri şimdi boşa çıkacak) ve bunları ölü fiyatlara...
  8. T

İ3 İşlemci Aldım Ho Mu Go Mu?

Valla bir işe girdik ama bu sefer mantıklı mı oldu ben de emin olamadım sizce iyi olmuş mu sorayım dedim. Bende normalde 9100F işlemci ve Z370 anakart vardı, i7 8700K alacaktım 3K ya okeydik biriyle, sonra vatanın teşir ürünlerinde i3 12100F işlemci ve ucuz H610 anakartlar görünce yakınımdaki...
  9. T

İ7 8700k Vs İ3 12100f

Kısaca şöyle sorayım bu iki işlemciden biri sisteminizde olacak olsa hangisi olsun isterdiniz? İki işlemcinin de kendi segmentine uygun seviyede anakartları olduğunu varsayabilirsiniz benim için önemli bir kıyas şuan alacağım parçaları baya etkileyecek o yüzden fikrinizi merak ediyorum.
  10. T

Qd Oled Vs Woled Panel

Aslında monitör değil TV için araştırıyorum ama monitörde de bunu çok sordukları için monitör başlığına açtım. Bu iki panel türü arasındaki farkı tam anlayamadım araştırdığım kadarıyla QD daha iyi görüntü veriyormuş ama Woled daha dayanıklıymış çoğunlukla böyle deniyor ama tam tersini iddia...
  11. T

Gemini Kullanım Limitlerine Sınırlama Getirildi!

Zaten 2-3 gündür Geminide sorun yaşıyordum, kullanım limiti de hiçten sebeplerle doluyordu, an itibariyle bilgilendirme gönderme zahmetine girmişler sizinle de paylaşayım: Gemini uygulamasında kullanım sınırları: Gemini uygulamasına isteminizin karmaşıklığını, kullandığınız özellikleri ve...
  12. T

Lg B56 Tv Alınır mı?

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-oled65b56la-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-webos-smart-oled-tv-fiyati,1063010800.html Şu ürün arada Media Markt, Teknosa ve Vatan gibi yerlerde 70-72K bandına düşüyor. Bu ürün kullanan veya hakkında bilgisi olan varsa alınır mı bilgi verebilir...
  13. T

İntel Core İ7 8700k 3 Bin Tl Ya Alınır mı?

Performans olayını başka konuda sormuştum o konuda az çok bilgi sahibiyim sanırım şuan ama sizce bu fiyatı vermek mantıklı mı? Normalde R5 5600 veya i5 14600KF ye falan geçeyim gibi büyük planlar yapıyordum ama o büyük masrafa girmeden direkt 3K ya satan bu satıcıdan 8700K alsam sizce i3 9100F...
  14. T

Hangi Tv Daha Mantıklı?

Bunlardan hangisi daha mantıklı? Yapay zeka sonuncuyu öneriyor genelde ama buraya da sorayım dedim. https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-oled65b56la-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-webos-smart-oled-tv-fiyati,1063010800.html...
  15. T

Hangi Klima Alınmalı Daikin Vs Samsung?

Bir binadaki 4 ofisin kullanımı için multi klima sistemi alınacak ama o kadar çok fiyat ve seçenek var ki herkesin kafası karıştı. En mantıklı görülen iki seçenek şuan Samsung Windfree (tanesi 28K) ve Daikin Shira Plus (tanesi 60K) fiyat farkı bu kadar uçuk olunca ben ne gerek var Samsung da...
  16. T

Oled Televizyon Alınır mı?

TV almayı düşünüyorum büyük ihtimalle 65 inç olacak, almışken de alt model olmasın dedim MiniLed falan baktım fiyat 60K lara çıktı, durum öyle olunca da acaba 80K verip Oled olanlardan mı alsam diye kafam karıştı ama havalar sıcak Oledde yanma olur mu uzun yıllar gider mi ve güneş vurunca falan...
  17. T

İ7 8700k Vs R5 5600?

R5 5600 daha pahalı ama daha yeni, sizce buna değer mi hangisi daha mantıklı?
  18. T

Aliexpress Ürün Alınır Mı?

Ödeme aşamasında vergi gözükmüyor ama sonradan alırlar mı alırlarsa çok çıkar mı bilginiz var mı? Ben çok vergi isterler falan diye siparişi vermedim ama bir şey olmaz sitede vergi dahil ödeniyor diyenler de var emin olamadım. En son Çin’e uçak bileti alıp valizi doldurup gelecem şu vergi işleri...
  19. T

İ5 14600K sistem toplanır mı?

Ortalama 15-16K ya giriş seviye B760 anakart ve i5 14600K almak mantıklı mıdır sizce? Yoksa ucuza R5 5600 al geç boşa uğraşma mı dersiniz?
  20. T

RTX 4050 Mi RTX 5050 Farka Değer'Mi

Arada 5K fiyat farkı var değer mi sizce 5050 için?
Geri