Hafif Windows 11 Önerisi?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,617
Yeni bilgisayar aldım ama 8GB RAM olduğu için hafif Windows kur denmişti, bilgisayarım Windows 11 destekli ona uygun bir sürüm vs önerebilir misiniz ona göre kurulum yapayım. Mümkünse resmi yazılımlar olsun belirli grupların yaptığı virüs riski olan şeyleri kurmak istemiyorum.

Yeni bilgisayar aldım ama 8GB RAM olduğu için hafif Windows kur denmişti, bilgisayarım Windows 11 destekli ona uygun bir sürüm vs önerebilir misiniz ona göre kurulum yapayım. Mümkünse resmi yazılımlar olsun belirli grupların yaptığı virüs riski olan şeyleri kurmak istemiyorum.
Windows 11 ltsc kurabilirsin reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resmi site

Bunun farkı ne oluyor normalinden? Bir de lisanslama işinde bir fark oluyor mu?
Windows'un bloatsız hali yani boş Windows

Bunu dene olmazsa konu açarsın bir çaresini buluruz

Windows'un bloatsız hali yani boş Windows

Bunu dene olmazsa konu açarsın bir çaresini buluruz
Attığın link için biraz baktım da 90 günlük deneme sürümü diyor sadece, yapay zekaya göre key falan da girilmiyormuş inceleme sürümü kalıcı kullanılmaz diyor haklılık payı var mıdır?

Attığın link için biraz baktım da 90 günlük deneme sürümü diyor sadece, yapay zekaya göre key falan da girilmiyormuş inceleme sürümü kalıcı kullanılmaz diyor haklılık payı var mıdır?
Bu değerlendirme sürümünü kurulumdan sonra etkinleştirmezseniz veya değerlendirme süreniz dolarsa; masaüstü arka planı siyaha dönecek, sistemin orijinal olmadığını belirten kalıcı bir masaüstü bildirimi göreceksiniz ve bilgisayar her saat başı kapanacaktır.

Böyle olabilirmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bununla acaba saat başı bilgisayarın kapanmasını önleyebilir miyiz ya

Bu arada Windows şart mı ya Arch linux yüklesen daha iyi olur

windows 11 ltsc kur massgrave ile aktive et.
ben kendim w10 ltsc kullanıyorum aynısını yaptım

Geri