Arama sonuçları: *

1. AMD > RYZEN

Windows 11 Ltsc Ms Gaming Overlay

ilk defa bu sürümü deniyorum ve böyle bir hatayla karşılaştım. Çözümü var mı ?. Yeşil forumda game barı indirince çözüldüğnü yazmışlar ama zaten yüklü. Açık kapalı olacak şekilde 2 kez denedim yine aynı. bir oyuna girerken veriyor bu hatayı. ekstra olarak ekte eklediğim yazı masaüstünden nasıl...
  2. AMD > RYZEN

Honeywell Ptm 7950 Nerden Bulunur Dostlar ?

kartımın hotspot ve normal derecesi biraz yükseldi ve bakıma ihtiyaçı var. Hiç istemesemde canım red devil kartımı açmak zorundayım. Gece konu açtım tf8 almak için ama bir hocam heilos bekle dedi bende mail attım ama daha cevap vermedi. Bende ptm ye bakayım dedim ama hiçbir yerde satışını...
  3. AMD > RYZEN

Orjinal Tf8 Nerden Anlanır?

Ekran kartıma bakım yapacagım. Ve araştırmalarıma göre hem pump out riskini düşüren. Hemde mw/k değerinin en iyi olduğu macun tf8i alamaya karar verdim. Orjinal olup olmadığnı nerden anlamam lazım almadan bilmek istedim
  4. AMD > RYZEN

7700xt Bu Değerler Normal mi?

Sahibindenden gezerken 13500e 7700xt buldum ve satıcıdan furmark istdim ve bana bu fotografı attı .Bana pek normal gelmedi ama ben yine de sizin de görüşlerinizi almak istedim test başlayalı 4 dk olmuş hotspot 87 normal sıcaklıgı 56. Arasındaaki bu fark normal mi
  5. AMD > RYZEN

Max 7000tl Monitör Önerisi

Arkadaşım 2k monitör alacakmış önerilerinizi bekliyorum. Bütce max 7000Tl @Tayfunns
  6. AMD > RYZEN

Max 45k Sistem Önerisi

arkdaşım için konuyu açıyorum max 45k bütcesi varmış hazır sistem ya da toplama fark etmez pc toplamak istiyormuş önerilerinizi bekliyorum
  7. AMD > RYZEN

Ps 5 Slim Vs Pro (Almaya Değer mi ? )

Malum GTA 6 çıkacağı için PS almaya niyetlendim 2 sene beklemek yerine PS de oynar PC de de Türkçe yama yapar akarim diye düşünüyorum. Ama İnternette slim ve fat kasa 30 FPS olacağı söyleniyor ki ben daha 60 FPS oyun oynayamiyorum kasiyormus gibi geldiği için 30 FPS de ölürüm gibi düşündüm. Pro...
  8. AMD > RYZEN

İmzadaki Sistem ile Ps 5 Üstüne 5k Takas Geldi

imzadaki sisteme sahibim ve ilanımda birisi cdli ps 5 slim çift kol üstüne 5k teklif geldi kabul etmeli miyim nasıl teklif bilemedim ?
  9. AMD > RYZEN

Ucuzbudur.Com Güvenilir mi

Ps 5 slim 1tb 2 kol alacagım siteden hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi
  10. AMD > RYZEN

Çözüldü✓ Amazon İade Kabul Eder mi ?

Arkadaşıma aldıgmız huawei freebuds 5i yi iade etmek etmek istiyormuş beğenmediği için dediği kadarıyla kulaklıgı 20 dk kullanmış ce cıkarırken kulaklık kutusunun etrafına beyaz bir bant gibi bir şey çekmişler onu hafif yırtmış yarın göndericekmiş iade kabul edılır mi
  11. AMD > RYZEN

Max 2600 TL Kulaklık Önerisi

konuyu kendim için değil de arkadaşım için açıyorum bütcesi max 2600tlymiş ve kulakiçi kulaklık önermemi istedi oyun ve müzik dinlemek için vs kullanacak önerilerinizi bekliyorum
  12. AMD > RYZEN

Max 2000tl Mouse Oneris

Mousem artık ömrünü bitirdiği için yeni mouse arıyorum max butce 2000 bir kuruş çıkamıyorum. Wraith mouselerına cok sıcak bakmıyorum ama baska mantıklı secenek yoksa mecbur alacagım artık önerilerinizi bekliyorm
  13. AMD > RYZEN

Forza 6 Aşırı Kötü Gözüküyor ?

Öncelikle herkese merhaba. Forza 6 da oyunun kendi sorunu yoksa benim bilgisayarımda mı sorun var anlayamadım. Öncelikle oyunun kenar yumuşatma ayarlarına gelelim. TAA fsr ve xess. hepsi bir birinden kötü gözüküyor. Forza 5 de açılımlarını bile bilmediğim kenar yumuşatmaları açarak cam gibi...
  14. AMD > RYZEN

Sadece Gta6 İçin Ps5 Gecilir mi

Sadece gta 6 icin imzadaki sistemle ps 5 takaslanir mi ya da sistemi satip ps 5 alinir mi ? sizce ps 5 hangi cozunurlukte kac fps alir tahmininiz neler ya da resmi bir aciklama varmi
  15. AMD > RYZEN

Netflix Premium Paket Düşük Kalite

yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
  16. AMD > RYZEN

Netflix Premium Paket Düşük Kalite

yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
  17. AMD > RYZEN

1 Çift Hoparlör Önerisi

elımde logıtech z123un subwoofer var ama hoparlörü bozuk z123un subwooferuna takıp kullancagım 1 çift hoparlör önerisi istiyorum ses kalitesi 213ün hoparlörlerine yakın olsun yeterlı max 1200 1300 lıra butcem var
  18. AMD > RYZEN

Thermal Pad Önerisi

PowerColora Maıl atarak sordum kartıma bakım yapacagım ıcın acmısken herseyi yenilemek istedim kartım 6700xt red devil. thermal padd önerileriniz nedir.
  19. AMD > RYZEN

Ocypus Delta L36 7500F max 70 derece

Gecenlerde ocypus delta l36 model 360mm sıvı sogutma aldım ve mx 4 macun surup kullanmaya basladım ooct testınde ıslemcım 30.sanıyelerde hemen 67lere dayanıyor. bu dereceler normalmıdır hava sogutma ıle de benzer sıcaklıkları goruyordum montajda bır hata yaptıgmı sanmıyorum. fanları cpu fana...
  20. AMD > RYZEN

Sıvı Sogutma Fan Önerisi Verirseniz Sevnirim!

ocypus delta l36 aldım ve fanlarını beglenmedım bıraz degısık calısıyorlar pc yı yenı actıgımda fanların calısma sesı falan gelıyor belırlı bır rpm arasında fanlardan degısık boguk bır ses gelıyor o yuzden sıvı sogutmaya uygn fan onerısı ıstıyorum neye gore almalıyım
Geri