Arama sonuçları: *

• Users: e m r e
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Amazon İade Kabul Eder mi ?

Arkadaşıma aldıgmız huawei freebuds 5i yi iade etmek etmek istiyormuş beğenmediği için dediği kadarıyla kulaklıgı 20 dk kullanmış ce cıkarırken kulaklık kutusunun etrafına beyaz bir bant gibi bir şey çekmişler onu hafif yırtmış yarın göndericekmiş iade kabul edılır mi
  2. E

Max 2600 TL Kulaklık Önerisi

konuyu kendim için değil de arkadaşım için açıyorum bütcesi max 2600tlymiş ve kulakiçi kulaklık önermemi istedi oyun ve müzik dinlemek için vs kullanacak önerilerinizi bekliyorum
  3. E

Max 2000tl Mouse Oneris

Mousem artık ömrünü bitirdiği için yeni mouse arıyorum max butce 2000 bir kuruş çıkamıyorum. Wraith mouselerına cok sıcak bakmıyorum ama baska mantıklı secenek yoksa mecbur alacagım artık önerilerinizi bekliyorm
  4. E

Forza 6 Aşırı Kötü Gözüküyor ?

Öncelikle herkese merhaba. Forza 6 da oyunun kendi sorunu yoksa benim bilgisayarımda mı sorun var anlayamadım. Öncelikle oyunun kenar yumuşatma ayarlarına gelelim. TAA fsr ve xess. hepsi bir birinden kötü gözüküyor. Forza 5 de açılımlarını bile bilmediğim kenar yumuşatmaları açarak cam gibi...
  5. E

Sadece Gta6 İçin Ps5 Gecilir mi

Sadece gta 6 icin imzadaki sistemle ps 5 takaslanir mi ya da sistemi satip ps 5 alinir mi ? sizce ps 5 hangi cozunurlukte kac fps alir tahmininiz neler ya da resmi bir aciklama varmi
  6. E

Netflix Premium Paket Düşük Kalite

yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
  7. E

Netflix Premium Paket Düşük Kalite

yeni netflix üyeliği almak istedim normal de en basic paketi alacaktım ama premium 4k olan paketi bana aylık 200 lira gibi bir fiyattan alabilecegmi gösterdi ve bende aldım ama şuan görüntü çamur gibi bir ayar vs yapmam lazım mı ?
  8. E

1 Çift Hoparlör Önerisi

elımde logıtech z123un subwoofer var ama hoparlörü bozuk z123un subwooferuna takıp kullancagım 1 çift hoparlör önerisi istiyorum ses kalitesi 213ün hoparlörlerine yakın olsun yeterlı max 1200 1300 lıra butcem var
  9. E

Thermal Pad Önerisi

PowerColora Maıl atarak sordum kartıma bakım yapacagım ıcın acmısken herseyi yenilemek istedim kartım 6700xt red devil. thermal padd önerileriniz nedir.
  10. E

Ocypus Delta L36 7500F max 70 derece

Gecenlerde ocypus delta l36 model 360mm sıvı sogutma aldım ve mx 4 macun surup kullanmaya basladım ooct testınde ıslemcım 30.sanıyelerde hemen 67lere dayanıyor. bu dereceler normalmıdır hava sogutma ıle de benzer sıcaklıkları goruyordum montajda bır hata yaptıgmı sanmıyorum. fanları cpu fana...
  11. E

Sıvı Sogutma Fan Önerisi Verirseniz Sevnirim!

ocypus delta l36 aldım ve fanlarını beglenmedım bıraz degısık calısıyorlar pc yı yenı actıgımda fanların calısma sesı falan gelıyor belırlı bır rpm arasında fanlardan degısık boguk bır ses gelıyor o yuzden sıvı sogutmaya uygn fan onerısı ıstıyorum neye gore almalıyım
  12. E

Gelen bu Ses Nerden Geliyor?

yenı bır sıvı sogutma aldım ocypus l36 bk . ilk sıvı sogutmam sıvı sogutma konusunda acemıyım. oncekı konudan onerı uzerıne pompa guc gırısını cpu fana sogutucu fanlarını ıse cha fana bagladım bıostan cpu fan kısmını fulledım fanları ıse standart mod olarak ayarladım ama sıvı sogutucan boylebır...
  13. E

Anakartimda Aio Pump Yok

b650mr anakartim var ne ocypus 360mm sivi sovuguma aldim.radyatorden gelen pini cpu fan girisine taktim ama pompadan gelen guc girisini takmak icin aio pump yok bunu nereye takmaliyim
  14. E

MCden anlayan birisi yardım edebilir mi

iris ve sodyum ıle shader kurdum vıdeolardan ızledıgım kadarıyla ırıs kurunca fotograftakı menun solunda ırıs yazıyordu aynı boyle ben yanlıs bırseymı yapmısım ? sürümden kaynaklımı boyle bırsey olmus suankı surum 1.21.1 oncekı kurdugumda 1.21.11di fpslerımde sankı dusmus gıbı hıssedıyorum ve...
  15. E

Aula wın 68 he max bu ayarlar ne ıse yarıyor

https://hizliresim.com/upload-success arkadaslar normal travel ve rapid triiger arasındakı farkı bılmıyorum ıkısını de farklı sekılde ayarladıgımda oluyor ama ne ıse yaradıklarını bılmıyorum hangı ayarı acaıp hangı ayarı stok halınde bırakmamı onerırsınız
  16. E

Parça Önerisi MAX 125k

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-sapphire-nitro-b850a-wifi7-52123-03-40g-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1376186488.html https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-nv3-snv3s-1000g-pci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,733964099.html...
  17. E

Max 2400tl gamepad onerısı

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCxgh8eHeNxjXIPiSawrCMkHz&gclid=Cj0KCQjwv-LOBhCdARIsAM5hdKdhvwBt31k2SxXRGcWUVtYMQIfLPSjhZwMeLE9cwalCUHiGRTB4KSYaAqUaEALw_wcB...
  18. E

4000tl kablosuz kulaklık onerısı

max butce 4000tl beklentım kafa ustu olması ve plastık olmaması ses kalıtesının ve malzeme kalıtesının ıyı olması https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?srsltid=AfmBOorncMABKxy-uUWOV7rPqunZ3Tw8WCmgp3pXNJuv3Wp4Mz6UONtK&variant=50085856182465 aklımda bu model var...
  19. E

Çözüldü✓ Bilgisayar start almiyor

fan kontrolcusu aldim ve kasama bagliyordum tum fanlari bagladim ama kontrolcuden anakarta kabloyu takmayi unutmusum onu takmak icin kasanin arka kapagni actim kabloyu buldum ve diger kablolari iceri iterken pc bir anda kapandi ne oldugnu anlamadim anakartta guc var ama start olmuyor tum...
  20. E

Steam Paylaşımlı Hesap

Bende paylaşımlı hesap satmak istiyorum ve nasıl yapılacagnı bılmıyorum bilen birisi anlatabilirse iyi olur mesela oyunları o hesaba ozel mı alınıyor yoksa ana hesaptan paylasılıyor mu
Geri