Mousem artık ömrünü bitirdiği için yeni mouse arıyorum max butce 2000 bir kuruş çıkamıyorum. Wraith mouselerına cok sıcak bakmıyorum ama baska mantıklı secenek yoksa mecbur alacagım artık önerilerinizi bekliyorm
Aula V9 Pro Plus 26000 DPI PAW3395 Sensör 8000Hz Tri-Mode Kablosuz Oyuncu Mouse RGB Omron Switch Lightweight E-Spor Gaming Mouse Beyaz Gaming Mouse AULA V9 Pro Plus Gaming Mouse, rekabetçi oyunlarda hassasiyet, hız ve donanımsal kararlılığı bir araya getiren üst düzey bir oyuncu faresidir. Gecikmeni
www.maxitekno.com
2500 bütçeniz olsa donanım olarak daha iyi olan v9ultra plus ı önerirdim. Birebir aynı donanıma sahip mchose markalısını kullanıyorum. 140 saat kullanım süresi sunuyor 1k hzde. mchose 3500 lira iken aynı donanıma sahip olan aula 2500. Ama kırmızı beni açmaz derseniz es geçebilirsiniz.
Aula V9 Ultra Plus 42000 DPI PAW3950 Sensör 8000Hz Tri-Mode Kablosuz Oyuncu Mouse RGB Omron Switch Lightweight E-Spor Gaming Mouse Kırmızı Gaming Mouse AULA V9 Ultra Plus Gaming Mouse, e-spor düzeyinde performans gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilmiş, yüksek hassasiyet ve düşük gecikme oda