Arama sonuçları: *

• Users: EnGin-San
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EnGin-San

Intel Core i5 13400F/MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 3X 8G OC 8GB/16 Ram iyi mi?

Belirttiğim sistem 28500 er iyi midir sizce
  2. EnGin-San

20-24k civarı oyun için bilgisayar önerisi

Arkadaşlar bu fiyat aralığında sistem önerebilir misiniz asıl amaç oyun oynamak 1tb hdd ekstradan olması gerekiyor ayrıca
  3. EnGin-San

Ender 3 s1 hotend fan çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba ender 3 s1 yazıcıya sahibim fakat hotend fanı çalışmıyor extruderdeki kartt bulunan fan2 soketi sağlam fakt buraya tktığım zaman hiçbir fanı çalıştıramıyorum bir öneride bulunun sıkıştım kaldım
  4. EnGin-San

100 Tl Kulaklık önerisi (Tek şart Ergonomik olması)

Arkadaşlar bir arkadaşıma kulaklık alacağız sadece hikayeli oyunlar oynuyor tek şart kulaklığın ergonomik olması ses düzeyi kulak kanatacak cinsten olmamasını ve rahat olmasını istiyoruz önerilere açığız
  5. EnGin-San

Millenicom nasıldır?

Arkadaşlr millenicom a bavurdum adsl ile maks 14 download 4 upload alabilirsiniz dediler kullananlar memnun mu acaba
  6. EnGin-San

Hangi sağlayıcıyı seçmeliyim

Arkadaşlar yeni taşındım internet almak istiyorum adreste adsl gözüküyor arkadaşımla birlikte yayın açma planımız vardı bize bir öneri verir misiniz 1 mbps upload diyorlar adsl ye taktik verin çabuk bayağıdır internetsiziz
  7. EnGin-San

Online eğitim sorunu

Beyler bulunduğum yere hiçbir şekilde internet alamıyorum ve gideceğim üni online eğitim yapacağını açıkladı ne yapabilirim ulan gelmiyor internet işte gelmiyor yapamıyorsunuz online eğitimi niye diretiyorsunuz tam diyorum okuyacağım ona da çomak sokun baştakilerin allah belasını versin hiçbir...
  8. EnGin-San

Çok Ucuza Vr Setup (Oculusvari bir Proje)

Arkadaşlar Şimdi Sizlere kafamda olan bir projeyi ve uzun araştırmalarım sonucu çok ucuza tasarladığım vr setup u sunuyorum ve olayın olabilitesi için tartışmak istiyorum. Şimdiden belirteyim yazımız biraz uzun olacak ve ilk başta deneyimlemiş olduğum setup ı açıklayacağım. İlk Setup ı şöyle...
  9. EnGin-San

Acer Garanti Hakkında

Arkadaşlar Acer Nitro 5 An515-43 marka laptobumu aşırı ısındığı için garantiye göndereceğim daha önce acer garanti ile sorun yaşayanlar olmuş sorun yaşamam için ne önerirsiniz (Not: bir kod verdiler ve bununla birlikte ups kargo ya vermemi istediler cihazın içine de de soru lar hakkında bir not...
  10. EnGin-San

Yardım Acer Nitro 5 Isınma sorunu

Merhaba Arkadaşlar Elimde Acer Nitro 5 An515-43 var ve işlemci aşırı derece ısınıyor altta tüm sistemimi ve değerleri yazıyorum: İşlemci: Amd Ryzen 5 3550h Ekran Kartı: Rx560x Ram: 8 gb ddr4 2666mhz Ssd:512 gb Değerler ise şu şekilde Ekran kartı yükte max 82 derece İşlemci yükte max 104 derece...
  11. EnGin-San

Yardım Notebook Ram takviyesi

Arkadaşlar elimde Acer Nitro An515-43 NH.Q5XEY.00C var rram markamı öğrenemedim nasıl takviye yapabilirim
  12. EnGin-San

Aim im çok kötü

Arkadaşlar bu zamana kader fps oyunlarıyla çok haşır neşir olmadım fps oynadığım oyunlar da hikayeli call of duty serileri ve battlefield serileri gibi oyunlardı son 4 aydır fps oynamaya başladım ama aim im olsun el çabukluğum olsun çok kötü en basit örnek valaront ı betadan çıktığı günden beri...
  13. EnGin-San

İnceleme Çok Ucuza Razer Mouse + İncelemem

Razer Deathadder Essential Merhaba arkadaşlar bügün sizlere çok uygun fiyata almış olduğum razer mouse nin incelemesini sunuyorum. Öncelikle fiyattan başlamak istiyorum mouse ı aliexpress ten aldım ve çok uyguna geldi ayrıca (toplam 200tl) aliexpress duyunca çakma ahsjksncksk diye hemen...
  14. EnGin-San

Yardım Razer Deathadder Switch Sesleri farklı

Arkadaşlar sağ ve sol click sesleri farklı sebebi ne olabilir sol click daha tok bir ses verirken sağ click daha tiz bir ses veriyor. Mouse deathadder essential 2013 model ve evet sıfır aldım
  15. EnGin-San

Gamepower OGRE Rainbow Arıza

Merhaba arkadaşlar elimde gamepower ogre rainbow var ve bugün bir sıkıntı çıkardı led sıralarından biri ne olursa olsun sönmüyor ışıkları kapatıyorum hala hafif olarak yanıyor bunu garantiye yollasam üstüne para ekleyip rgb modelini alabilir miyim yoksa bunu mu dğiştirirler sizce ne yapmalıyım.
  16. EnGin-San

Superbox ne Zaman Gelir

Arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü başvuru yaptık bayide bizi arayacaklarını beklememiz gerktiğini söyledi fakat hala arayan yok acaba ne zaman bağlamaya gelirler.
  17. EnGin-San

Mavi ekran

Arkadaşalar 4 ay önce yani bir laptop almıştım bu gün pc yi kapatırken böyle bir sorunla katşılaştım sistem reset attı ve pc tekrar açıldı sonra pc yi kapattım ama aklımda bir soru var bu hata ciddi bir hata mı hatadan sonra pc yi kullanmadım resetten sonra kapattım normal bir şekilde kapandı.
  18. EnGin-San

Ucuz razer mouse

Arkadaşlar bu mouse alınır mı herkes orjinal olduğunu söylüyor ama fiyattan dolayı şüphelenmedim değil synapse de fareyi orjinal olarak görüyormuş sizce alınır mı? Orijinal Razer DeathAdder temel kablolu Gaming Mouse fare 6400DPI optik sensör 5 bağımsız düğmeler dizüstü PC Gamer için...
  19. EnGin-San

200 TL Bütçe ile Fps oyunları için mouse önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 200 tl bandında bir mouse arıyorum. Son olarak gamepower vb önermeyin şimdiki mousem gamepower bane ve rezalet bir şey kesinlikle mousepad ile kullanılmıyor ve sürekli takılıyor ayrıca kafamda g300s var.
  20. EnGin-San

Yardım Rx560x gta 5 görmüyor

arkadaşlar oyunu yükledim ama ekran kartımı görmüyor radeon mobile vega 8 i görüyor sorun neden olabilir ç.zümü nedir allah aşkına oyunu yükledim oynayamıyorum ağız tadıyla
Geri