Yardım Notebook Ram takviyesi

EnGin-San

80+
Reaksiyon skoru
165
Arkadaşlar elimde Acer Nitro An515-43 NH.Q5XEY.00C var rram markamı öğrenemedim nasıl takviye yapabilirim

Peki programla vs. baksana değerlerine ayrıca garantiden felan da çıkabilir açarsan içini

Peki programla vs. baksana değerlerine ayrıca garantiden felan da çıkabilir açarsan içini
O yüzden açmadım parçayı alıp garantide birleştirmelereini isteyeceğim 8 gb 2400 mhz ddr4 bir bellek ama markası ne onu öğrenemedim aynısından almayı düşünüyorum

garantini öle bişey yapacağını zannetmiyorum ram takmakta biey yok ben m2 ssd takmak içim hp müşteri hizmetlerini aradım garanti kapsamı dışında kalırmıyım diye donanım zara vermeden sistem yükseltmesi yapabilirsiniz dedi bir de leptoplar ram seçer imkanın varsa deneyere al derim

garantini öle bişey yapacağını zannetmiyorum ram takmakta biey yok ben m2 ssd takmak içim hp müşteri hizmetlerini aradım garanti kapsamı dışında kalırmıyım diye donanım zara vermeden sistem yükseltmesi yapabilirsiniz dedi bir de leptoplar ram seçer imkanın varsa deneyere al derim
knk markası kingston muş buldum ramin aynısını normalde eski pcm de herşeyi ben yapıyordum termal macunu olsun ram veya hdd upğgradesi olsun ama bunun garantisi var o yüzden kendim yapmak istemiyorum.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri