Arama sonuçları: *

• Users: Crays
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Crays

Kule Tipi Kasama Sığarmı

Powerboost p1882b-650 kasam var Megaladon TW120 aldım soru cevapda firma evet sığar dedi ama sığarmı yardımcı olabilecek varmı çoktan sipariş verdim sığmazsa diye tedirginim.
  2. Crays

I3-12100f İçin Sıvı Soğutucu Vs Kule Tipi Soğutucu

İ3-12100F var, stok fan 65-70 derece civarı oyunlarda, ama fan çok ses yapıyor. Kule tipi geçecektim, bana 1000'tl lik sıvı soğutucu önerdiler. Hangisini almalıyım? yada tamamen başka bi modelmi almalıyım ? Tecrübeli biri yazarsa sevinirim...
  3. Crays

Teşhir RX 7600 Alınır mı?

rx6600 coil whinedan thh başvurdum ayıpsız misli ile değişim kararı geldi stok olmadığı için para iadesi dediler redettim değişim istiyorum dedim yapmadılar en son teşhir 7600 800tl farkla verebileceklerini söylediler temiz sadece camda durmuş iade olmamış hiç. almalımıyım yoksa icra mahkeme...
  4. Crays

Vatan Teşhir Ürün Almalımıyım ?

vatandan rx 6600 üstüne para koyup teşhir ürün ile değişim yapılıcak 1000tl koyarsam rx7600 4000tl koyarsam 5060 ile değişim yapılacak hangisini almalıyım ikisininde garantisi 2 yıl.
  5. Crays

RX 7600 Mü RTX 5050mi

soru başlıkta hangisi daha iyi olur oyun oynuycam
  6. Crays

İ3 12100f Kule Tipi Soğutucu

i3-12100f stok fanla kullaniyorum turboda oyunlarda falan 70 derece civarı. çok fan sesi yapiyor o yüzden kule tipi almayı düşünüyorum Fiyat performans ne alabilirim ?
  7. Crays

Hangisi Daha İyi Kart

5060 9060 rx 7600 hepsi 8gb vram üçünden biri olmak zorunda hepsinin hemen hemen ayni fiyat olduğu bi durumda hangisi genel olarak daha iyi bi kart net bi şekilde fikirlerinizi merak ediyorum ona göre satin alacağim
  8. Crays

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

ekran kartım rx6600 coil whinedan tüketici hakem heyetine başvurdum karar ayıpsız misli ile değişim oldu benim adıma ama ellerinde stok yokmuş para iadesi dediler değişim istedim redettiler para iadesi diye kartı 2 sene önce aldım o zamanki fiyatına göre 2 kat fark var nerdeyse değişim istiyorum...
  9. Crays

Taahhüt Bitdikten Sonra Ne Olur

5 haziranda ev internetinin taahhütü bitiyor taahhüt bittikten sonra bişey yapmam gerekmi yada bitmeden önce bisey yapmam gerekmi. 1 ay sonra tasinicam bu yüzden taahhüt yenilemek istemiyorum fazla paraya okeyim ana internetim kapanirmi nasil olur
  10. Crays

Thh Lehime Karar Verdi

Yeni yıldan beri uğraştığım ekran kartımdaki coil whine süreci sonunda thh den lehime karar geldi tebligat yeni geldi ayıpsız misli ile değişim hakkım var bundan sonra ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim
  11. Crays

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

i3 12100F işlemcim var macun yeni yeniledim ama stok fan çok ses yapiyor turboda kullaniyorum 1000tl civarı önerebileceğiniz en iyi F/P kule tipi nedir ?
  12. Crays

Bağımlılık Yapan Oyun Tavsiyeleri

İyi sistem var lol valo oynamaktan bıktım hikayeli oyunlardada 1 saate sıkılıyorum 2 boyutlularda çok boş hissettiriyo acilinden bağımlısı yapıcak bi oyun önerir misiniz? fiyatı problem değil
  13. Crays

Coil Whine Çözüm Süreci

3 ay kasaya kulağımı dayadığımda ekran kartımdan rx 6600 bi cızırtı sesi duydum yüksek fps de dahada artıyor ve kasanın dışına rahatlıkla geliyordu ses daha sonra vatana gittim sorunu anlattım ve ekran kartından olduğunu söyleyip garanti kapsamında ithalatcı firmanın servisine gitti 2 hafta...
  14. Crays

Kasa Çalışıyor Ekran Gelmiyor

şimdi eve geldiğimde dün çalışan pc açma tuşuna bastığımda kasanın fanları dönüyor çalışıyor monitör ışığı yanıyor çalışıyor ama ekran gelmiyor napmalıyım
  15. Crays

Ekran Kartı Kullanımı %50

marvel spiderman 2 oynarken afterburnerdan sıcaklıklara bakarken ekran kartı kullanımının %50 yi geçmedeğini fark ettim her şey High ve FSR açık buna rağmen %50 limit gibi hiç yükselmiyordu işlemci i312100f ekran kartı rx6600 vsync kapalı soru ne acaba bilgisi olan varmı sıcaklıklar 65-70 derece...
  16. Crays

Discord sesteyken fps drop

valorant oynarken normalde oyun akıcı hiç drop yemiyorum ama discordda sese girip oynarken 10 saniyede bir anlık drop giriyor donanım ivmesi kapalı discord arayüzü kapalı yinede az da olsa devam ediyor sorun ne nasıl çözebilirim lol de de aynı şekil işlemci i3 12100f ekran kartı rx 6600
  17. Crays

Discord Sesteyken fps drop

valorant oynarken normalde oyun akıcı hiç drop yemiyorum ama discordda sese girip oynarken 10 saniyede bir anlık drop giriyor donanım ivmesi kapalı discord arayüzü kapalı yinede az da olsa devam ediyor sorun ne nasıl çözebilirim lol de de aynı şekil işlemci i3 12100f ekran kartı rx 6600
  18. Crays

Coil Whine Bilirkişi

coil whine sorunu vardi 2 kere garantiye gitti geldi sorun yok dendi tüketici hakem heyetine başvurdum şimdi bilirkişi görüşü istendi bilirkişiye kasayı götüreceğim nasıl lehime karar almasını sağlayabilirim normal ses falan dememesi için ara sıra driverda cöküyor oyuna girerken falan...
  19. Crays

3 lü prize 3 lü priz

3lü prize televizyon uydu ve internet bağlı bilgisayarıda bağlamam gerekiyor bu yüzden 3 lüye 3 lü takacağım 650w psu ve monitörun kablosunu takacağım ek taktığım üçlü akım korumalı sıkıntı cıkarmı ?
  20. Crays

RX 6600 Coil Whine Furmark Test Sonucu

XFX RX 6600 Kartımda coil whine var boştayken bile tık tık duyuluyor yüksek fps te ve kartın fsr özelliklerini açınca cızır cızır ötmeye başlıyor furmark sonuçlarımda diğer kişilere göre az gözüktü gözüme nasıl sonuçlar ? ve coil whine için tüketici hakem heyeti başvurmalımıyım garanti 2 kere...
Geri