Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Crays

80+
Reaksiyon skoru
5
i3 12100F işlemcim var macun yeni yeniledim ama stok fan çok ses yapiyor turboda kullaniyorum 1000tl civarı önerebileceğiniz en iyi F/P kule tipi nedir ?

i3 12100F işlemcim var macun yeni yeniledim ama stok fan çok ses yapiyor turboda kullaniyorum 1000tl civarı önerebileceğiniz en iyi F/P kule tipi nedir ?
Bunu alabilirsin.

Hocam suan indirimde ne model var bilmiyorum ama meselenin temel çözümü 4 bakırlı 12cm fanli bise alsan net işini görür
Thermalright ürünlerini cok severim ben örnek olsun diye attım bu tarzda bişey alabilirsin
Link çalışmıyorsa attığım ürün assasin refined se argb white

Bunu alabilirsin.
Bunun zor takıldığını söyleyen çok kişi gördüm.

Bu da alınabilir.

Bu arada HB indirimi dışında Pazarama'daki kuponlara da baksın. Pazarama ₺100-150 kupon veriyor ₺700 falan düşebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta şu an baktım sana özel kuponunda bana ₺200 tanımlamış. Pazarama'dan çok uzun süredir herhangi bir şey almıyorum. Almayınca da veya yeni üyelere de tanımlıyorlar.

2026-05-15_13-23.webp

termal macun hediye gelenlerden F/P bişey yokmu bide kasaya sığarmı nasıl emin olabilirim

Thermalrigtta geliyor olmasi lazim mx4 ayarinda bi macunun ama 1 gr 2 kere filan kullanirsin
thermalrightin hepsinde geliyormu yoksa bazı sitelerde gelmiyormu bide 1gr az değilmi 1 kere sürcem yetmezmi

Çift fanlı olması daha iyi olmazmı benim stok fan çok ses yapiyor yüksek derecede o yüzden değişmek istiyorum ama tek fanlı kule tipide cift fanli varken mantiksiz geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,970
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri