i3 12100F işlemcim var macun yeni yeniledim ama stok fan çok ses yapiyor turboda kullaniyorum 1000tl civarı önerebileceğiniz en iyi F/P kule tipi nedir ?
Bunun zor takıldığını söyleyen çok kişi gördüm.Bunu alabilirsin.![]()
Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
termal macun hediye gelenlerden F/P bişey yokmu bide kasaya sığarmı nasıl emin olabilirim
Noctua vb kuleler takmayacaksan çoğu soğutma sığar.termal macun hediye gelenlerden F/P bişey yokmu bide kasaya sığarmı nasıl emin olabilirim
okan sen onuda yaparsın 12100f'e noctua takmakNoctua vb kuleler takmayacaksan çoğu soğutma sığar.
Yok ya sattım arkadaşa LF2 420'ye geçtim.okan sen onuda yaparsın 12100f'e noctua takmak![]()
Çift fanlı olması daha iyi olmazmı benim stok fan çok ses yapiyor yüksek derecede o yüzden değişmek istiyorum ama tek fanlı kule tipide cift fanli varken mantiksiz geliyorMONTECH NX400 - CPU Hava Soğutucu, Tek Kule, 4 Gelişmiş Isı Borusu, 52 Kanatlı Isı Emici, E28, 120 mm FDB Statik Basınçlı Fan, 28 mm Fan Kalınlığı, Köşe Kapağı Ayak Pedleri, Cilalı Üst Kapak - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MONTECH NX400 - CPU Hava Soğutucu, Tek Kule, 4 Gelişmiş Isı Borusu, 52 Kanatlı Isı Emici, E28, 120 mm FDB Statik Basınçlı Fan, 28 mm Fan Kalınlığı, Köşe Kapağı Ayak Pedleri, Cilalı Üst Kapak - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
![]()
Cougar Forza 50 Essential CGR-FZAE50 Kule Tipi İşlemci Soğutucu
Cougar Forza 50 Essential, fan soğutmalı ve 4 nikel alaşımlı bakır ısı borusuyla etkili soğutma sağlar. Özelliklerini keşfedinwww.incehesap.com
Kutudan çıkıyor direkt dediğim gibi 2 kereye yeter aşırı sürmezsenthermalrightin hepsinde geliyormu yoksa bazı sitelerde gelmiyormu bide 1gr az değilmi 1 kere sürcem yetmezmi