Arama sonuçları: *

• Users: xeht
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xeht

Yardım Bilgisayarımı Satıyorum Fiyatı Ne Olmalı ?

Merhaba, Yaklaşık 2 ay önce aldığım bilgisayarımı satmaya karar verdim başka bir ürün alacağım eksiğimi tamamlamaya çalışıyorum. Parçaların hepsinin faturası ve kutuları eksiksiz, hasarsız şekilde muhafaza ediliyor. Bilgisayar bileşenlerim şu şekilde ; CPU - AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart - MSI...
  2. xeht

Yardım Amd 9800x3d Aşırı Isınma ?!

Merhaba, Aşırı ısınma sayılır mı bilmem ama dün MCafee antivirüs programı üzerinden bir tarama işlemi yaptım. İşlemcim ortalama %80-%90 arasında yer yer %60-70 arasında dolaştı bu işlem sırasında ve işlemci sıcaklığım 88 dereceye kadar gördü çok uzun süre kalmadı ortalama 2-3 dk ama genellikle...
  3. xeht

Yardım Hangi Mouse Pad'i Almalıyım ?

Merhaba, Bir mousepad almayı düşünüyorum, genellikle CS, Valo gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bir bilek oyuncusuyum, omuzdan oynamıyorum. Araştırmalarıma göre fastcontrol veya hybrid bana göre uygun olabileceği kanaatindeyim. Pençe şeklide tutuyorum ve fareyi biraz sert şekilde tutuyorum...
  4. xeht

Bu Fiyata Daha İyisi Var mı ?

Merhaba, Yaklaşık 8.000 TL'ye ikinci el 1 ay kullanılmış arkadaşımdan bu ekranı alıyorum sizce iyi mi ? Bu fiyata daha iyileri çıkarılabilir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. xeht

Bilgisayar topluyorum önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, yaklaşık 5 yıl önce almış olduğun oem bilgisayarım artık yavaş yavaş miladını dolduruyor. Kendisinde AMD Ryzen 5 3500X ve GTX 1650 var 3200 MHZ CL 19 2x8 Ram mevcut tamamen kutu ve kasa fanları var ekstra fan yok. Artık daha yüksek bir bilgisayara geçmek istiyorum genellikle oyun...
Geri