Arama sonuçları: *

• Users: AMD>İNTEL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AMD>İNTEL

Xaomi Tag Alınır mı?

Bisikletime takip cihazı takacağım. Apple Air Tag pahalı geldi ve telefonum android. Xaomi tag almak mantıklımı?
  2. AMD>İNTEL

Elektrikli Bisiklet Önerisi?

https://www.pttavm.com/volta-vb4-elektrikli-sehir-bisikleti-26-inc-7-vites-katlanamaz-tasarim-p-1476026675 Sizce uygun mu? Bu bütçeye önerebileceğiniz elektrikli bisiklet var mı?
  3. AMD>İNTEL

Faturasız İşlemci Satılır mı?

24 Nisan 2025 08:36 tarihinde GAME GARAJ dan hazır sistem aldım. Şuanda işlemcimi yükselttiğim için hazır sistemin içinde gelen işlemciyi satacağım ama fatura ve garanti bilgisine erişemiyorum ne yapmalıyım?
  4. AMD>İNTEL

Asus Mu Msı mı? (Monitör)

işlemci : AMD RAYZEN 7 9800X3D Ekran kartı : INNO 3D 5070 Monitör : Dell G2724D ( monitörün 47k olduğuna bakmayın stoklarda yok normali 9k) OLED monitöre geçiş yapacağım, çok fazla araştırdım, videolar izledim ama satış sayfalarındaki yorumlar iyi yönde olduğu kadar kötü yönde de var...
  5. AMD>İNTEL

Amd Ryzen 7 9800x3d Yanıyor.

işlemciyi az önce taktım, OCCT de extreme-steady modda test başlattım ve 1.12V 156W %100 4625MHz de 95 derecede çalışıyor. Neden bu kadar yüksek, 5.2MHz ye neden ulaşmıyor, işlemci kitinden dolayı olabilir mi?
  6. AMD>İNTEL

Mx 6 mı Yoksa Thermal Right mı?

arkadaşlar R5 9600x ten 7 9800x3d ye geçiş yapacağım ama sökmeden önce bilgi almak istedim. Bende mx6 var 2 sefer kullandım baya katı bir macun oyun hamuru gibi ama baya iyi gibide. Hali hazırda AM5 soketli işlemdi desteği de vardı ve yanında Thermal right macunda göndermişler. hangisini...
  7. AMD>İNTEL

Hyper X Cloud 3s Wireless İçin Sünger Ped

Hyperx cloud 3s wireless sipariş verdim, ama pedleri deri. Sünger ped bulamadım hiçbir yerde. Bilgisi olan var mı?
  8. AMD>İNTEL

Logitech G733 Alınır mı?

Arkadaşlar Logitech G733 güzel gibi ama parazitlenme sorunu hakkında birkaç kişi şikayetçi. Bilgisi olan veya kullanan var mı? parazitlenme yapıyor mu? Veya önerebileceğiniz daha iyisi var mı...
  9. AMD>İNTEL

Amd Rayzen 7 9800x3d İdefix mi Yoksa Amazon Mu?

Hangisinden alayım ikisinde DFS Bilgisayar gönderiyor 200 TL fiyat farkı var. Amazon iade ve kargolama konusunda daha iyi gibi sizce? Amamzon ...
  10. AMD>İNTEL

RAYZEN 7 9800X3D HANGİ SATICIDAN ALMALIYIM?

AMD RYZEN 7 9800X3D işlemci alacağım idefix'ten DFS Bilgisayar, MAT Bilgisayar ve MAGİC TEKNOLOJİ. Hangisinden almalıyım? Teşekkürler şimdiden (:
  11. AMD>İNTEL

RYZEN 5 9600X fiyat önerisi?

AMD RYZEN 7 9800X3D sipariş vereceğim. Elimde AMD RYZEN 5 9600X var. Tam 1 senedir kullanıyorum. Güzel bir sistemim olmasına rağmen pek kullanamadım, oyun nerdeyse yok, 1-2 ay falan cs ile pubg ye sarmıştım onun harici full YouTube izledim. Tray işlemci. Nereden satabilirim, fiyatı ne olmalı...
  12. AMD>İNTEL

Yazıyı Sese Çevirme Önerisi?

Arkadaşlar ben herhangi bir yerde ister oyunda olsun ister tarayıcıda fare ile herhangi bir yazıyı, metni seçtiğim zaman kısayol ile veya sağ tık ile Türkçe aksan ile sesli okunmasını istiyorum. Balabolka'yı ve AutoHotkey'i denedim ama istediğim gibi olmadı. Bilgisi olan varmı?
  13. AMD>İNTEL

BeamNG sistem bileşen önerisi

BeamNG.drive de özellikle birkaç tane araç eklediğimde veya trafiği açtığımda FPS 300 den 15-20 ye kadar düşüyor. Sistem bileşenleri: İşlemci: AMD RYZEN 5 9600 Ekran kartı: INNO3D RTX 5070 Anakart: TUF GAMİNG B850M-PLUS Ram: Kingston DDR5 Bu FPS düşüşü neyden (hangi parçadan)kaynaklanıyor...
  14. AMD>İNTEL

PC uykudayken kendi kendine açılıyor

Arkadaşlar son zamanlarda başıma gelen bir sorun bu. Masaüstü kullanıyorum. Bilgisayarı uyku moduna alıyorum yaklaşık 20 - 30 dakika sonra bir anda kendi kendine açılıyor, fanlar çalışıyor, ekrana scanning for signal yazısı geliyor, bu süreç yaklaşık 5-6 saniye sürüyor ve sonra tekrar uykuya...
  15. AMD>İNTEL

/OLED/ Monitör Tavsiyesi?

bütçem 45k...
  16. AMD>İNTEL

45.000 TL Monitör önerisi

Arkadaşlar bütçem 45.000TL Çok fazla araştırma yaptım, çok fazla video izledim ve en iyisi olarak bu monitörü gördüm. Bu fiyata bandında daha iyisi var mı? ekran kartım NVIDIA GEForce RTX 5070 TWIN X2 OC 12GB GDDR7 bu ekran kartı monitörü tam performans kullandırır mı? Yoksa 2k monitör mü...
  17. AMD>İNTEL

Çözüldü✓ Anakart ile işlemci uyumlu mu??

TUF GAMING B850M-PLUS anakartım var. AMD RYZEN5 9600X 6-Core PROCESSOR işlemcim var. [H3 id='AMD+CPU+AM5+BOX+RYZEN+7+9850X3D+100-100001973WOF+8C16T4.7-5.6GHZ120W']AMD CPU AM5 BOX RYZEN 7 9850X3D 100-100001973WOF 8C/16T/4.7-5.6GHZ/120W[/H3] işlemci alacam fakat anakartla uyumlu olup olmadığını...
Geri