Arama sonuçları: *

• Users: AtiQel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Dongle Bağlantısı Sürekli Gidip Geliyor

raver viper v2 pro kullanıyorum pc ye res attım sürücüsünü güncelledim falan ama sürekli dongle bağlantısı kopuyor bazen bağlanmıyor aç kapa yapıyorum öyle bağlanıyor bağlandığında da bir kaç dk sonra gidiyor acil yardım lazım kablolu kullandığımda sıkıntısı yok ama
  2. A

Iem Kulaklık 3.5mm mi Alınmalı Yoksa Type-C mi

tangzu waner sg 2 almayı düşünüyorum sizce type-c mi almalıyım yoksa 3.5mm mi ikisi arasında bir fark var mı farkları nedir + mikrofonlu alıcam ve ekstradan ses kartı almak isemiyorum
  3. A

Iem Kulaklık Tavsiyesi Lazım

öncelikle bütçem 2000 tl civarı arada fps / lol oynuyorum şu sıralarda mmorpg ye sardım genel olarak beklentim fps oyunlarında güzel ses kasabileyim diğer oyunlarda da sırıtmasın ve mikrofonu çokta kötü olmasın karşımdaki insan beni rahat bir şekilde anlayabilsin ben tangzu waner sg 2...
  4. A

Itopyadan Aldığım Ürünü İade Ettim ama Parası Gelmedi

23.05 tarihinde itopyadan mouse pad aldım ve geri iade ettim 04.06 tarihinde ellerine ulaştılar 05.06 ya da 08.06 tarihinde de bana iadesinin yapıldığını söylediler bankanızla iletişime geçin dediler ve bende bu gün bankamı aradım durumu açıkladım ve banka tarafında bir iade gözükmüyor dediler...
  5. A

Task Bar Hero Veri mi Çalıyor?

Ben geçenlerde insta reels da gezerken önüme bir adamın yaptığı video çıktı task bar hero dan bahsediyordu oyun steamde var oyun arkada çalışıyort auto farm atıyor anladığım kadarıyla eşya düşüyor karakterinizi güçlendiriyorsunzu ve bazı eşyaları steam pazarda satabiliyorsunuz oyunun yorumlarına...
  6. A

2. El Klavye Alırken Nelere Dikka Tedilmeli

merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi 2. el klavye alımında nelere dikkat edilmeli neler yapılmalı 2. el klavye al satla uğraşabilirim belki bir tavsiyeniz bir öneriniz var mı
  7. A

Öneri Qck+ mı Almalıyım Yoksa Klassegear Longteng Huoyun Mu

qck+ ile klassegear longteng huoyun arasında kaldım bütçem 1-1.5k falan hybrit istiyorum speed ve control dengeli olsun istiyorum razer viper v2 pro kullanıyorum arada moba arada fps genellikle de mmorpg oynuyorum razer gigantus v2 vardı üstündeki kirler çıkmadığı için dğeiştirmek istiyorum...
  8. A

Öneri Iem Kulaklık + Extra Mikrofon Kombosu Mantıksız mı Öneri Lazım

şu anda kulaklık olarak logitech g435 kullanıyorum ama yazın nerdeyse her gün 10 saatten fazla takınca şarjı yetmiyor ve uzun kullanımda kafamın üstünü baya ağrıtıyor bende düşündüm ki iem kulaklık alıp extradan mikrofon alsam nasıl olur iem kulağımı ağrıtır mı veya çok mu mantıksız bir şey...
  9. A

Wraith W75 V2 Alınır mı O Paraya Değer mi Başka Öneriniz Var mı

merhaba ben şu anda rampage ally k11 %60 lık bir klayve kullanıyorum yedek olarakta asus tuf gaming k3 var bunları satıp w75 almak istiyorum sizce mantıklı mı veya w75 yerine önerebileceğini daha ucuz bir klayve var mı %75 olursa iyi olur bir çok şey var siz ne önerirsiniz çok kararsızım birde...
  10. A

Öneri Mouse Pad Alıcam Öneri Lazım Ne Almalıyım

merhaba ben şu anda razer gigantus v2 kullanıyorum ama üstündeki kirlerden dolayı rahatsız oldum ve değiştirmek istiyorum max 1.5k bütçem var mouse pad için sizce ne almalıyım ne tavsiye edersiniz bu arada sabun ve sıvı deterjanla lekeleri çıkarmayı denedim ama hiç bir şekilde çıkmıyor ne...
  11. A

Öneri Razer Viper V2 Pro Mu Yoksa Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Mu

bende şu anda razer viper v2 pro var ama scroll sapma sorunu var yaptırmaya çalışıcam eğer yaptıramazsam şu anda logitech g pro superlight 2 lightspeed hero var onu almayı düşünüyorum sizce alınır mı razer kadar memnun kalabilir miyim veya 3.000 tl civarında önerebileceğiniz başka güzel mouselar...
  12. A

Yardım Scroll Sapma Var Nerde Yaptırabilirim

Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti (...
Geri