Arama sonuçları: *

• Users: gb55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gb55

Yardım Msi Servis Point Mağduriyeti

Beyler selam, Vatan bilgisayardan msi rtx 5060ti 16gb bir ekran kartı almıştım aldığım ilk aydan itibaren sorunlar yaratan bir karttı. Bu kart yüzünden tam tamına üç kez sistem değiştirdim ancak sorunlarım çözülmedi. 4 kez servise gitti ama sağlam diyip gönderdiler ama 5. Kez gidince sorun...
  2. gb55

Yardım iPhone 17 İçin Ekran Koruyucu Önerisi.

Beyler selam, geçen baseus almıştım kötü çıktı direkt çöp oldu. Spigen alayım diyorum ama stok gelmedi bir türlü var mıdır öneriniz?
  3. gb55

Mavi Ekran Nvlddmkm 153 Hatasından Kurtulamıyorum !

Beyler selam, sorun ekran kartını aldıktan sonra başladı. Ekran kartı hariç sistemdeki her şeyi değiştirdim bazılarını üç kez değiştirdim ama yine bu oyun esnasında donup kalma veya oyundan atma sorununu çözemedim. Her oyundan attığında olay görüntüleyiciye baktığımda bu hatayla karşılaşıyorum...
  4. gb55

Çözüldü✓ Yorgun Piksel Çıktı İade Etmeli Miyim

Selam beyler, ürünü alalı bir hafta bile olmadı test sırasında bile fark etmediğim bir yorgun piksele denk geldim. Yaklaşık minimum 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce iade etmeli miyim?
  5. gb55

Çözüldü✓ Fps İçin 2k Monitör Tavsiyesi

Genelikle cs 2, rocket league oynuyorum harici bir beklentim yok. Acer 165hz 1ms 27inç full hd kullanıyorum ama görüntü kalitesi haliyle pek hoşuma gitmiyor artık. Düşündüğüm monitörü ekledim önerinizi bekliyorum. https://ty.gl/pdqhxmb306aft
  6. gb55

Çözüldü✓ RTX 5060ti 16gb Satıp Hangi Modeli Tercih Etmeliyim?

Beyler selam, msi shadow 2x 5060ti 16gb modeli var sistemde. Üç beş sorun yaşayınca karttan sebep sıkıntı var diye düşünmüştüm ama ürün normal diyor garanti servisi. Yine de soğudum karttan resmen, 9070xt falan mı alsam diye düşünüyorum. Dümdüz cs 2 rocket league falan oynayan biriyim. Hikayeli...
  7. gb55

Mavi Ekran Cs 2 De Gelen Hatayı Nasıl Çözebilirim?

Beyler selam, oyuna girdiğimde son zamanlarda şu uyarıyı alıyorum nasıl çözebilirim?
  8. gb55

Mavi Ekran Pc Oyunda Donup Kapanıyor ve Masaüstüne Atıyor

Beyler selam, eski sistemime ekran kartı alıp siyah ekran sorunu yaşamıştım. Daha sonrasında ekran kartını aynı tutup sistemi komple ddr5 am5 e yükselttim. Bu sefer de siyah ekran çözüldü ama cs 2 de aniden oyun donuyor ve kapanıp masaüstüne atıyor. Çoğu zaman tekrar giriyorum sıkıntı olmuyor...
Geri