Arama sonuçları: *

• Users: Lviton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Ps PC Cross Play Oynama

Bende ps5 arklarda pc var birlikte oynayabilceğimiz oyun varmı biraz baktım ama cok az ve biraz dandik oyunlar gta online fln oynanırmı bi yol vs varmı
  2. L

Ps5 Türkce Yama Mevzusu

Ps5 e oyunlara türkce yama neden koyulmuyor ilerde ps5 e bi sekilde yama indirme gelebilirmi oyunları nasıl türkce oyniyabilirim ingilizce öğren demeyin biliyorum zaten ama hem alttan oku cevir bazı kelimeleri anlamıyosun fln
  3. L

Kepek Karşıtı Sampuan

kepek/egzama karsıtı sampuan onerebilirmisiniz max 1000 tl
  4. L

Max 16 17 K Ps5 İçin Tv Onerisi

15k bütcem var biraz gevseyebilir cogunlukla ps5 için ama arada izlemek için tv arıyorum onerebilirmisiniz 4k olsa cok iyi olur
  5. L

Max 16 17 K Ps5 İçin Tv Onerisi

15k bütcem var biraz gevseyebilir cogunlukla ps5 için ama arada izlemek için tv arıyorum onerebilirmisiniz 4k olsa cok iyi olur
  6. L

Ps5 Bi Süre Sonra Sıkıyormu

Etrafımdaki insanlar ps5 den bi süre sonra sıkılındıgını soyluyolar gerçekten oylemi coğu 6 ay sonra bıraktığını soyluyor
  7. L

Ps5 İçin Monitor veya Tv Tavsiye

Coğunlukla ps5 için kullancağım max 12 13k büyük monitor yada tv onerebilirmisiniz tv olsa daha iyi olur
  8. L

Ps5 İçin Monitor Onerisi

Ps5 için max 5 6 k büyük monitor onerebilcek varmı
  9. L

Ps5 Slim Alcam Nerden Alabilirim Güvenilir

35 k ya cift kol arıyorum nerden alabilirim güvenli garanti kısmını cok anlamıyorum İstanbulda yasıyorum
  10. L

Kahraman Konsola Giden Varmı

Kahraman konsoldan ps5 alan varmı hiç güvenilir mi? alınır mı?
  11. L

25-30k Arası Ps5 Nerden Alabilirim

25 30 k bütceyle ps5 alabilirmiyim 2 kollu veya tek nerden daha ucuza bulabilirim sahibinden pek güvenemedim
  12. L

Garantisiz Ps5 Alınrımı

Sahibindende cift kol fransadan alınma grantisiz 25 k ps5 var icinde oyunda varmıs alınır mı? garanti tam olarak ne işe yarıyo yani cok onemlimi
  13. L

Ps5 2.El Alınır mı? Yoksa Xbox S mi

20-25 k bütcem var 2.el ps5 mi alim xbox s mi last of us gta fıfa fln oynarım heralde ayrıca fransadan alınma ps5 sorun cıkarırmı
  14. L

Ps5 Zam Gelicekmi???

Ps5 e zam gelcekmi ne zmaan kaç tl gelebilir
  15. L

Ps5 İndirime Girermi

Ps5 alcam ama. O kadar para vermek istemiyorum indirime girermi nerden alabilirim ne yapcam?
  16. L

Ps4 Promu Ps5 mi Aliyim F/P Acısından

Ps4 pro mu alim yoksa ps5 mi arada cok fark varmı ps5 indirimli bulabilirmiyim
  17. L

50 Kya Pc Toplama Onerisi

40-50 arası bütcem var masaüstü toplamak istiyorum mümkünse 2.el olmasın sistem ınerebilcek varmı
  18. L

1 Ay Sporamı Gitmeliyim Yoksa 1 Ay Calısmalımıyım

Yazın spora gitmek istşyorum ama calısmakta istiyorum hangisini yapmalıyım calısıp kendime pc ve elektirikli scooter alcam (bi kısmını ailem tamamlar) ama okula da fit baslamak istiyorum ne yapmalıyım tavsiye verirmisiniz
  19. L

3 Ay Spora Gitsem Ne Değişir?

15 yaşındayım yazın 3 ay spora gitsem mental ve fiziksel belirgin değişim olurmu orneğin güc artısı kilo verip kas alma ozguven artısı gibi seyler en azından ozguvenim artsın kızlarla falan konusabiliyim bide güc artsın ok yüksek ihtimal 3 aydan sonrada devam ederimde 3 ayda ne değişcek onu...
  20. L

Spora Yazılcam 3 Ayda Değişim Olurmu

15 yaşındayım yazın 3 ay spora gitsem mental ve fiziksel belirgin değişim olurmu orneğin güc artısı kilo verip kas alma ozguven artısı gibi seyler tavsiyede verebilirmisiniz ayrıca
Geri