2 kol ve 10k lık oyun var diyo içinde amaOlsa iyi olur ama sıkıntı çıkarsa diye işte adama nerden guveneceksinki birde slim modelini slimse alınmaz bence alime pahalı zaten o fiyat
Neyse haklısın aslında2 kol ve 10k lık oyun var diyo içinde ama
Slim ikinci eli pahalı bir ara 17klara felan bulunur diyorlardı belki pahalanmisdir ama birde yurtdisi zaten yurt içi sıfırı 30k fln degilmi oyunda olsa nerden guveneceksiniz elden alocaksaniz inceleyin2 kol ve 10k lık oyun var diyo içinde ama
İthalatçı Garantili= Cihazının başına bir sorun geldiğinde tamir edilir.
Distribütör Garantili= Cihazın birebir farklı bir cihazla değiştirilir.
İlanı at ona göre oyunları ve genel yorumunu yapalım.
gidip alıyormuş birde hahshahshahshhaİthalatçı Garantili= Cihazının başına bir sorun geldiğinde tamir edilir.
Distribütör Garantili= Cihazın birebir farklı bir cihazla değiştirilir.
İlanı at ona göre oyunları ve genel yorumunu yapalım.
Güvenli alabilceğim bir yer varmıdır bunlar güven vermiyo pek bütce 25 kOyunları unut hesabı verirse şifreyi degiştirirsen yine de hesabı geri alabilir. Yorumlara baktım 4 tane oyunu olan hesaba 8k istiyor. O zaman benim hesap 800ktonla A++ oyun var. Ben olsam o satıcıdan hayır duası bile almazdım.
Oyunları unut hesabı verirse şifreyi degiştirirsen yine de hesabı geri alabilir. Yorumlara baktım 4 tane oyunu olan hesaba 8k istiyor. O zaman benim hesap 800ktonla A++ oyun var. Ben olsam o satıcıdan hayır duası bile almazdım.