Garantisiz Ps5 Alınrımı

Lviton

80+
Reaksiyon skoru
2
Sahibindende cift kol fransadan alınma grantisiz 25 k ps5 var icinde oyunda varmıs alınır mı? garanti tam olarak ne işe yarıyo yani cok onemlimi

Olsa iyi olur ama sıkıntı çıkarsa diye işte adama nerden guveneceksinki birde slim modelini slimse alınmaz bence alime pahalı zaten o fiyat

Cift kol 25k ya alınır cihaz 2-3 seneden eski değilse oyunlarda ekstra olur.
Kaç yıllık cıkalı 5-6 sene oldu o da önemli

2 kol ve 10k lık oyun var diyo içinde ama
Slim ikinci eli pahalı bir ara 17klara felan bulunur diyorlardı belki pahalanmisdir ama birde yurtdisi zaten yurt içi sıfırı 30k fln degilmi oyunda olsa nerden guveneceksiniz elden alocaksaniz inceleyin

İthalatçı Garantili= Cihazının başına bir sorun geldiğinde tamir edilir.
Distribütör Garantili= Cihazın birebir farklı bir cihazla değiştirilir.

İlanı at ona göre oyunları ve genel yorumunu yapalım.

İthalatçı Garantili= Cihazının başına bir sorun geldiğinde tamir edilir.
Distribütör Garantili= Cihazın birebir farklı bir cihazla değiştirilir.

İlanı at ona göre oyunları ve genel yorumunu yapalım.
gidip alıyormuş birde hahshahshahshha

Oyunları unut hesabı verirse şifreyi degiştirirsen yine de hesabı geri alabilir. Yorumlara baktım 4 tane oyunu olan hesaba 8k istiyor. O zaman benim hesap 800k 😅 tonla A++ oyun var. Ben olsam o satıcıdan hayır duası bile almazdım.

Oyunları unut hesabı verirse şifreyi degiştirirsen yine de hesabı geri alabilir. Yorumlara baktım 4 tane oyunu olan hesaba 8k istiyor. O zaman benim hesap 800k 😅 tonla A++ oyun var. Ben olsam o satıcıdan hayır duası bile almazdım.
Güvenli alabilceğim bir yer varmıdır bunlar güven vermiyo pek bütce 25 k

Ben gebzede yaşıyorum mesela satacak olsam benim ps5 alınır çünkü evlenirken kardeşim hediye almıştı ve 3 yıldır total oyun sürem 15-20 saat falandır misafir geldikçe 1-2 maç fifa atıp çıkıyoruz o da fifa22 :D dursun lazım olur diye indirimde birkaç oyun daha almıştım... Ama gebzede yaşayan birinden herhangi bir 2. el elektronik eşya alınmaz bence bu da aklında bulunsun attığın sahibinden linkine istinaden :)

Geri