Arama sonuçları: *

• Users: frknkrksz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Erazer Defender 17 P1 bu butcede alınır mı ?

https://ty.gl/qutvdrsn08dnv babam icin autocd tarzi programlar kullanilacak bir laptop bakiyoruz. 17 inc olsa biraz daha iyi olur bu butcede 5060 li baska 17 inc bulamadim sizce bu markanin teknik servisi garantisi vb uzer mi alinmali mi alinmaz ise onerileriniz nedir
  2. F

Monster Laptop Format Sirasinda Ssd Gozukmuyor

arkadaslar merhaba monster laptopta format atarken win 11 yukleme ekraninda ssd gozukmjyor bilgisayar monster notebook abra a5 v15.8 vmd kapatmayi denedim internetten gordugum kadariyla ama yapamadim yardimci olursaniz cok sevinirim
  3. F

Sesi değiştirilen kişinin orijinal sesini bulabilir miyiz ?

iyi günler dün akşam bana fake bir instagram hesabıyla polis taklidi yapılarak bir ses kaydı açıldı ve kayıtta hakkınızda dava açılmıştır falan diyordu. ben bu kişinin orijinal sesini bulmak istiyorum bir de cimere yazdım ama ne kadar yararı olmuştur bilmiyorum
  4. F

Xbox oyunu nereye indirmiştir

arkadaşlar forza horizon 5 indiriyordum pc kapandı açtığımda yukleme ekranı gitmişti ama inridiği 30 gb alandan gitmişti nereye indirmiş olabilir
  5. F

Fıfa 22 en ucuz nereden alabilirim

arkadaşlar steamda 420 tl daha ucuza güvenilir nereden alabilirim not online oynayacağım
  6. F

max 450 tl ayakkabı önerisi

ben bunları buldum giyen varsa ve ya önerisi olan varsa yazarsa sevinirim https://www.trendyol.com/adidas/erkek-beyaz-continental-80-spor-ayakkabi-p-49369605?boutiqueId=583272&merchantId=968...
  7. F

Laptobumu kaç tl ye satmalıyım ?

Arkadaşlar merhaba yurtta kaldığım için laptopumu götürme imkanım yok bundan dolayı monster abra a7 11.3.5 laptobumu satıp yerine bir tane ipad 8. nesil+ kalem ve daha düşük seviyeli bir laptop almak istiyorum laptobu kaçtan satmalıyım ve ipad + laptop ikilisi en iyi nasıl olabilir yeni aldığım...
  8. F

Halı Saha Ayakkabısı Önerisi

bütçe max 350 numara 43.5 43 falan spor ayakkabıda ayağım taraklıdır varsa adidas nike puma önceliğim
  9. F

Powerbank+Adaptör Önerisi

Arkadaşlar merhaba abim iphone 12 kullanıyor bunun için ona orijinal bir type-c adaptör almamız gerekiyor nereden en ucuz bulabiliriz bir de ince şık bir 10.000mah powerbank istiyorum adaptör için bütçe yok orijinal olan en uygunu alacağız powerbankta ise piyasayı pek bilmediğim için kaliteli...
  10. F

Gözlük Önerisi Bütce 500 tl

arkadaşlar gözlükten beklediğim rahatlık görüntüsü ikinci planda biliyorum kafa yapısına göre değişebilir ama gözlükçüye gitmeden önce fikir sahibi olmak için öneri istiyorum ve garantisi olsun
  11. F

Ayakkabı ve Çanta Önerisi

Ayakkabı için max 550 sırt çantası için ise max 400 bütçe var ayakkabı açık renk olmasın çanta büyük olsun şimdiden teşekkürler
  12. F

Arduino Kodlarını Nasıl Kendim Yazabilirim ?

Arkadaşlar videodan izlerken rahat yapıyorum ama sıfırdan kendim yazamıyorum bunu nasıl öğrenebilirim bunun öğretici videoları ayrı mı yoksa yavaş yavaş videolardan göre göre alışır mıyım nasıl kendim kodları yazabilirim
  13. F

Steam İdle Master Oyunları

Bana kar ettirecek oyun önerilerinizi bekliyorum butce max 10 tl ama daha aşşağı olursa iyi olur ücretsiz varsa onlarda olur grimm gibi
  14. F

Bu akıllı prizi başka internete bağlı olsam bile açıp kapatabiliyor muyum

orneğin ben evde değilim ve ev wifi sine bağlı değilim bu prizi açıp kapatabiliyor muyum https://www.robotistan.com/akilli-priz-projesi-maker-derlemeleri
  15. F

Hangi Papara Kartı Alabilirim

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 2 tane biri lite biri black 14 yaşındayım hangisi daha iyi hangisini alabilirim ve şuanda ininal kullanıyorum bunu sanal karttan iptal etsem kart siliniyor değil mi
  16. F

Orijinal forma alabileceğim yerler

Arkadaşlar biliyorum nik ve adidasın sattığını ama ben mesela özellikle x kişinin forması istiyorum bu tarz formaları alabileceğim yerleri yazarsanız sevinirim not formaların orjinal olması lazım
  17. F

Hangi Kulaklığı Almalıyım

Aklımdakiler Jbl t500bt Bluedio Tms Bluedio T7+ Anker Life Q10 Coolermaster ch231 Tronsmart Solo TaoTronics soundsurge Corshair Hs 35 Jbl quantum 100 arkadaşlar biliyorum farklı kulvardalar ama ben arada fifa pes nba oynar muzik dinlerim ve telefonda da kullanmak istiyorum onun dışında başka...
  18. F

Preo ms6 kullanan var mı

arkadaşlar bu kulaklıktan buldum evde kullanan var mı nasıl açılıyor açamadım bir kaç tuşa aynı anda mı basmak gerekiyor
  19. F

Öneri Max 200 tl kulaklik onerisi

kulakustu istiyorum butce az ama gecici olacak kulaklik kibar olursa sevinirim oyuncu kulakligi daha guzel olur imkan varsa kablosuz olsun gunluk kullanilacak arada csgo fln oynanacak
  20. F

Daha Önce Oxford Dil Sınavına Giren Var Mı ?

Merhabalar liseye geçtim ve geçtiğim lisede sınıflar oxford destekli bir dil sınavına göre yapılacakmış sınav dinleyerekmiş. Daha önce bu tarz sınava girip bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Geri