@Nachikulakustu istiyorum butce az ama gecici olacak
kulaklik kibar olursa sevinirim oyuncu kulakligi daha guzel olur
imkan varsa kablosuz olsun gunluk kullanilacak arada csgo fln oynanacak
Aşığım bu markaya![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bir tık buyuk gibi geldi fotodan birde daha düz bir şeyler yok mu![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bir tık buyuk gibi geldi fotodan birde daha düz bir şeyler yok mu
@Revainer hocam başka bu fiyata kulaklık varmı ki daha iyi?H2016D.
hocam peki bütçeyi 300 yapsak ne alınır ben bunu dşündüm@Revainer hocam başka bu fiyata kulaklık varmı ki daha iyi?
hocam ve ya buhocam peki bütçeyi 300 yapsak ne alınır ben bunu dşündüm
hocam peki bütçeyi 300 yapsak ne alınır ben bunu dşündüm
hocam ve ya bu
hocam peki bütçeyi 300 yapsak ne alınır ben bunu dşündüm
hocam ve ya bu
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
hocam bu attığınızı ben takmıştım ve çok memnun kalmamıştımkablosuz istiyorsan olabilir q10![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ch321 de olur güzel.
@Revainer
Comfort F/P olarak iyi bir kulaklık ama çoğu kişi kırılma ve kablo da soyulma sorunu yaşıyor.kablosuz istiyorsan olabilir q10![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ch321 de olur güzel.
@Revainer
hocam bana pek rahat gelmediComfort F/P olarak iyi bir kulaklık ama çoğu kişi kırılma ve kablo da soyulma sorunu yaşıyor.