bende 1 ay sürdü. köyde oturuyorum ve dolmuşlarla gönderdi çalışanlar. neymiş araba bozukmuş12. Gün daha yarım saat önce falan Black card geldi
Olabilir bence hiç laf söyleme zaten ücretsiz adam birde 1 kart için o kadar yakıt parası harcıyamazbende 1 ay sürdü. köyde oturuyorum ve dolmuşlarla gönderdi çalışanlar. neymiş araba bozukmuş
Bana 1 günde geldiblack card daha iyi. ama senin eline ulaşması baya sürüyo agt kurye yüzünden. bende black card var ve memnunum. toslaya da göz atabilirsin
hocam köyde en az 4 kişi kart bekliyordu. ayrıca 5dk falan sürüyor yolOlabilir bence hiç laf söyleme zaten ücretsiz adam birde 1 kart için o kadar yakıt parası harcıyamaz
harbi la bu papara nereden para kazanıyor?Olabilir bence hiç laf söyleme zaten ücretsiz adam birde 1 kart için o kadar yakıt parası harcıyamaz
bana 2 günde geldi12. Gün daha yarım saat önce falan Black card geldi
Yer bursa belki o yüzdendirbana 2 günde geldi
bence netflix spotify youtube gibi yerlerden çünkü atıyorum netflixi öderken %50 si bizden diyor bu da netflixe kullanıcı kazandırıyo ordan da komisyon vesaire alıyolardırharbi la bu papara nereden para kazanıyor?
ben kayserideyim :dYer bursa belki o yüzdendir