Papara tarzı kart önerisi

Reaksiyon skoru
713
Arkadaşlar bende papara var şuan onu kullanıyorum bana göre yeterli para yatırırken çekerken para kesmiyor alışveriş yapıyorum vs. flan zaten bilirsiniz ama bu papara flan yerine direk ziraatten flanmı alsam bu papara belki ilerde sıkıntı çıkarır ne bilim artık onun yerine faha güvenilir bir şey açmak istiyorum 17 yaşındayım hangi markadan kart alabilirim hangisi papara tarzında yaşıma uygunmu ziraat bakasından bir hesapmı açsam acaba sizce nasıl bir şey

Arkadaşlar bende papara var şuan onu kullanıyorum bana göre yeterli para yatırırken çekerken para kesmiyor alışveriş yapıyorum vs. flan zaten bilirsiniz ama bu papara flan yerine direk ziraatten flanmı alsam bu papara belki ilerde sıkıntı çıkarır ne bilim artık onun yerine faha güvenilir bir şey açmak istiyorum 17 yaşındayım hangi markadan kart alabilirim hangisi papara tarzında yaşıma uygunmu ziraat bakasından bir hesapmı açsam acaba sizce nasıl bir şey
Sabret biraz banka aç direkt ugrasılmaz ön ödemeli kartlarla

papara baya gelişti iban falan da var normal banka hesabı gibi kullanılıyor. üni okuyacaksan ziraat açacaksın kyk için onun dışı garanti, yapıkredi hatta enpara iyidir.

Bildiğim kadarıyla anlaşmalı bir banka ATM'si ile para yatırırken falan kesinti yaşamazsın. Uygulamadan yada direkt müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.

18 olunca al kartı şuanlık papara kadar sınırlamayan başka kart var mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri