Arama sonuçları: *

1. HafızRakun

Eski sistemime hangi yeni parçaları almaliyim?

Mevcut sisteminin özellikleri: Msi b450m pro vdh plus r5 2600 asus dual rx5500xt 4 gb gskill ripjaws 2x8 3000 mhz gigabyte 240 ssd seagate barracuda 1 tb hdd msi mag forge 101m kasa cooler master 600w powersupply cooler master ml240l v2 sıvı soğutma Günümüz oyunlarında artik islemci ve gpu...
  2. HafızRakun

Fitnessa baslarken supplement kullanimi

Arkadaslar yaz boyu calisip parami cikardim bugun salona gidip kaydimi yaptiricam. Boy:1.73 kilo:62 Fazla kas kutlem yok hafif yagliyim da denebilir disardan bakilinca siska gozukuyorum (skinnyfat) deneme amaciyla proteinocean markasinin fitness paketini almayi dusunuyorum . yeni baslayan biri...
  3. HafızRakun

Lisede nasıl nakil olunuyor

Arkadaşlar 10. sınıfa geçtim şu anda aihl de okuyorum normal anadolu lisesine nakil olmayı düşünüyorum ama belli bir zaman aralığı var mı ve geçeceğim lisenin benim zamanımdaki yüzdelik dilimlerine göre mi geçeceğim??
  4. HafızRakun

Intel Pentium E5400 hd 6850 ye darboğaz yapar mı

Arkadaşlar ekran kartı fiyatına komple sistem buldum bu işlemci bu karta darboğaz yapar mı Fiyat 350
  5. HafızRakun

Kedimin gözlerini neyle silmeliyim?

Yeni sahiplendiğim kedinin gözlerinde akıntı olmuş ve temizlenmediği için kurumuş Veterinere gideceğim ancak gidene kadar geçici bi çözüm önerisi olan var mı Önerdiğiniz göz temizleme solüsyonu vb. varsa yazarsanız sevinirim
  6. HafızRakun

10.000 tl gaming laptop önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  7. HafızRakun

2000 tl apu sistem önerisi

Arkadaşlar 2000 tl bütçe ile anakart + işlemci ve ram tavsiye edebilir misiniz
  8. HafızRakun

1800 tl monitör tavsiyesi

https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/ Arkadaşlar birazdan monitör alacağım daha iyi tavsiyesi olan veya bu monitörle ilgili deneyimi olan var mı
  9. HafızRakun

Kaihl switch iyi midir

Ye klavye alacağım kaihl blue switch iyi midir?
  10. HafızRakun

Msi gk50z alınır mı ?

Arkadaşlar 310 tl ye buldum sıfır Alınır mı kullanan varsa sıkıntısı var mıdır?
  11. HafızRakun

Bime gelen oyuncu koltuğu

Arkadaşlar az önce bimin (veya şok emin değilim) önünden geçerken rampage in x jammer model koltuğunu indirdiklerini gördüm. Gelecek haftanın ürünü olduğunu söylediler alacaklar pusuya yatsın https://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-kl-r99-x-jammer-3d-ayarli-kirmizi-siyah-gaming-oyuncu-koltugu
  12. HafızRakun

İnternet hızım hakkında

Beyler anlayan anlatabilir mi Geçen hafta downloadım 55 mbps lerde gezerken geçen perşembe kısa bir kesinti sonrası 30 lara düştü müşteri temsilcilerini 2 kere aradım arıza kaydı oluşturdum bekliyorum Sözleşme imzalarken altyapı 62 mbps destekliyordu Acaba altyapı çalışması mı var ?
  13. HafızRakun

Millenicom kesinti sonrası hız düşüşü

2 aydır Millenicom kullanıyorum dün öğlen saatlerinde 10 dakika kadar bir kesinti oldu sonrasında 55 mbps olan download hızım 35 lere düştü whatsapp destek hattına yazdığımda değerlerin normal olduğunu ve modeme reset atmam gerektiğini söylediler ama değişen bir şey olmadı müşteri hizmetlerinin...
  14. HafızRakun

Yeni ekran kartı görüntü gelmiyor

Yeni ekran kartımı taktım ilk açışımda masaüstü geldi sonra gitti gidiş o gidiş yardım lazım
  15. HafızRakun

RX 590 Ekran Kartımı 3000TL'ye Satmalı mıyım?

Şu anda kullandığım rx590 ıma 3000 teklif geldi arkadaşlar satayım mı? Satarsam yerine hangi kartı almalıyım ? 3050 beklemeli miyim?
  16. HafızRakun

BU FİYATA BULAMAYACAĞIMIZ SİSTEM (!)

Yorum yapamayacağım elim ayağım titriyor.
  17. HafızRakun

Yardım ryzen 5 2600 rx590 darboğaz

Oyun oynarken ekran kartı kullaımım 0 a kadar düşüyor fps konusuda bir sıkıntım yok ama bi tırstım. sıkıntı var mı bir de hazır konu açmışken önerebileceğiniz rgb kontrolcü var mı ucuz olursa iyi olur teşekkürler
  18. HafızRakun

RGB kontrolcü önerisi

Msi mag101m kasamın kontrolcüsü yandığı için yeni bir kontrolcü tavsiyesine ihtiyacım var. 200 liraya kadar önerilere açığım .
  19. HafızRakun

MAG FORGE 101M kasammın kontrolcüsüne sıvı soğutmamın kablosunu taktım ve duman çıktı

Msi mag 101m kasamla gelen kontrolcüye yeni aldığım sıvı soğutmanın rgb bağlantısını yaparken galiba yanlış bir yerine elim değdi ya da kasaya değdirmemem gerekiyordu birden kontrolcüden duman çıkmaya başladı bende güç bağlantısını çektim hemen sonra tekrar takıp denediğimde 3 port çalışırken...
  20. HafızRakun

Öneri İşlemci upgrade mi anakart mı

işlemcimi 3600 ya da anakartımı b550 yapmak hangisi daha mantıklı ve neden?
Geri