Millenicom kesinti sonrası hız düşüşü

HafızRakun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
628
2 aydır Millenicom kullanıyorum dün öğlen saatlerinde 10 dakika kadar bir kesinti oldu
sonrasında 55 mbps olan download hızım 35 lere düştü whatsapp destek hattına yazdığımda değerlerin normal olduğunu ve modeme reset atmam gerektiğini söylediler ama değişen bir şey olmadı müşteri hizmetlerinin de aynı şeyi söyleyeceğini düşündüğümden aramadım açıkçası.
Ne yapayım ?
Modem: keenetic extra dsl

Ekler

• IMG_20210227_112908.jpg
    IMG_20210227_112908.jpg
    74.6 KB · Hit: 60
2 aydır Millenicom kullanıyorum dün öğlen saatlerinde 10 dakika kadar bir kesinti oldu
sonrasında 55 mbps olan download hızım 35 lere düştü whatsapp destek hattına yazdığımda değerlerin normal olduğunu ve modeme reset atmam gerektiğini söylediler ama değişen bir şey olmadı müşteri hizmetleri nin de aynı şeyi söyleyeceğini düşündüğümden aramadım açıkçası.
Ne yapayım ?
Wp desteği çok iyi değil müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
Olmazsa bir arıza kaydı oluştururlar ve sorununuz çözülür diye tahmin ediyorum

Elektrik kesintisi ise modem zarar görmüş olabilir, internet kesintisi olduysa modeme reset at tekrar kurulum yap olmazsa müşteri hizmetlerini ara ve arıza kaydı oluştur zaten halledilir.

sonrasında 55 mbps olan download hızım 35 lere düştü whatsapp destek hattına yazdığımda değerlerin normal olduğunu ve modeme reset atmam gerektiğini söylediler ama değişen bir şey olmadı müşteri hizmetlerinin de aynı şeyi söyleyeceğini düşündüğümden aramadım açıkçası.
Ne yapayım ?
Bir de hangi paketi kullanıyorsun?

İlgisi var mı bilmiyorum ben de Türknet kullanıyorum, aynı şekilde bende de internet kesintisi sonrası hız düşüklüğü sorunu ortaya çıktı. Destekle konuştuktan sonra sahaya Türk Telekom ekibi göndereceklerini söylediler dün Türk Telekom kontrolünü yaptı pazartesi günü de Türknet ekibi gelip hattı eve kadar kontrol edecek

Sadece dün 10 dakika kadar kesildi
2 aydır başka sorun yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğiniz dsl kablosu var mı 10 metre kadar ve kaliteli olması iyi olur
Sağ olun hocam benim de 100mbps pakete geçmem yararli olur o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422