Arama sonuçları: *

• Users: Nauu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nauu

Çift ram takılıyken yeniden başlat yaptığımda VGA yanıyor ve görüntü gelmiyor

Sistemde Windows güncellemesi yada watman gibi sebeplerden veya dümdüz yeniden başlat dediğimde VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Sistemi normal olarak kapatıp power tuşuna basıp açtığımda sıkıntısız açılıyor. Yeniden başlatıp görüntü alamadığımda 1 tane ram çıkarıp görüntü alabiliyorum...
  2. Nauu

VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. AMD pişmanlığı.

Öncelikle Sapphire nitro 6600xt kullanıcısıyım sistemi toplayalı 5-6 ay oluyor. Ayda minimum 2 kere wattman hatası alarak sistem resetlemesi yada ekranın kararıp 2-3 saniye sonra gelmesi gibi küçük sorunlar yaşıyorum bunlara alıştım artık önemsemiyorum. Şu an yaşadığım sıkıntıyı daha önce...
  3. Nauu

Çözüldü✓ XPG summoner kasma ve takılma sorunu normal mi ?

Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için bilgim yok fakat bariz bir takılma sorunu var gibi geldi daha 1 gün oldu elime ulaşalı yeni fark ettim şu an dikkat ediyorum aynı harfe 2 kere hızlı basınca bir tanesini yazmıyor. Mekanik klavyenin böyle bir özelliğimi var yoksa bu klavye bozuk...
  4. Nauu

Sıvı soğutma fan ayarı Deepcol LE500

Ürün elime dün ulaştı sisteme ekledim fakat biraz sesli çalışıyor. 1600-1700 rpm arasında sabit gidip geliyor. Ben sistem boştayken düşük hızda çalışmasını istiyorum fakat ayar veremedim. Pompa cpu fanda takılı auto ayarda çalışıyor. Fanlar sys fan 1 de takılı pwm ve dc seçenekleri var, 2...
  5. Nauu

Son 1 aydır Netspeed de sorun yaşayan var mı ?

3 ay önce netspeed 35/6 paketine geçiş yaptım ilk 2 ay 33 dow 5,7 up sabit alıyordum sıkıntısız kullandım. Son 1 aydır download yine sabit fakat upload hızım 1,5 ile 4 mbps arasında dalgalanıyor ve son 1 haftadır da günde 1 yada 2 kere internet kopuyor 5-30 dk arasında geri geliyor. Biraz...
  6. Nauu

Bu ses Coil Whine sesimi ?

1,04 den sonra çok daha net duyuluyor. Bu ses CW sesi midir yoksa başka bir sıkıntımı var sistemde bazı sorunlar yaşıyorum sebebi ekran kartı olabilir mi ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/pc-reset-atma-kernel-power-41-ve-whea-logger-18-hatalari-amd.537814/#post-5279327
  7. Nauu

Pc reset Atma, kernel power 41 ve WHEA-logger 18 hataları AMD

Sistemi salı günü topladım temiz bir format ve sürücüleri güncelledim XMP profilini açtım daha sonra yapılması gereken stres testlerini uyguladım ortada bir sorun yoktu hatta foruma konuda açtım işlemci Stok soğutucu sebebiyle biraz sıcak çalışsa da sıkıntı yaratacak bir durum yoktu...
  8. Nauu

Yeni toplanan sistem test sonuçlarında herhangi bir sorun var mı ?

Neredeyse 2 yıl gibi bir süre sonucunda sistemi bu gün toplamış bulunmaktayım. Gördüğüm kadarıyla gerekli testleri yaptım fakat yeterli bilgi ve tecrübem olmadığı için bilir kişilerden teyit almak amacıyla bu konuyu açıyorum. sistem Kasa: Dark maxima v12 Anakart...
  9. Nauu

Aynı siteden 2 adet 16gb ram alsam dual olarak çalışır mı ?

normal şartlarda bu ramlari alacaktım fakat stok bitmiş. https://www.aison.com.tr/crucial-ballistix-bl2k16g32c16u4b-32-gb-ddr4-3200mhz-pc-ram-bellek-cl16-2x16gb-kit-pmu73 aynı siteden 2 adet 16gb alsam sıkıntı yaşarmıyım dual olarak çalışırmı...
  10. Nauu

Taahhüt bitimine 15 gün kala başka firmaya geçsem cayma bedeli öder miyim ?

Neredeyse 6 yıldır vodafone net kullanıyorum. 1 ay önce taahhüt yenilemek için 71 lira ödediğim 24mb vdsl paketine ilk 3 ay 79 lira sonraki aylar 94 lira 24 aylık teklif sundular araştırıp geri döneceğimi söyledim, gün içinde 3 kere arayan müşteri hizmetleri 1 ay boyunca hiç aramadı. Bu gün ben...
  11. Nauu

🔥İndirim Samsung 500 GB 970 EVO Plus 1.017 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07MFBLN7K/ref=asc_df_B07MFBLN7K1647817200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07MFBLN7K&linkCode=asn&th=1 2-3 haftadır takip ediyorum fiyatını mevcut piyasaya göre güzel indirim bence ihtiyacı olan alabilir.
  12. Nauu

1,5 yıldır toplanamayan sistem :)

Evet arkadaşlar 1,5 yıl önce sistem toplama kararı aldım fakat inat edip her şeyin kalitelisini ve indirimlisini ararken işler biraz uzadı :) İşlemci ve anakartı alalı tam 1 yıl 2 ay olmuş artık bu sistemi bir şekilde kullanılır hale getirmem lazım yoksa parçaları kullanmadan garantisi bitecek...
  13. Nauu

Yanlış gelen kargoyu teslim almadım enayilik mi ettim acaba ?

Hepsiburada teknobiyotik mağazasından 2 gün önce dark maxima v12 kasası sipariş ettim, 499₺ fiyatı vardı 30₺ de indirim kodu kullandım 469₺ ye siparişi verdim. Buraya kadar sıkıntı yok kargo bu gün hepsiburadanın kargosu ile küçük bir pakette geldi. Bursa da ikamet ediyorum fatura adresi...
  14. Nauu

6000-7000₺ arası laptop mühendislik ve günlük kullanım.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00cgtx-pm-HB000018O91R Bu fiyatlarda bunu buldum ama bundan daha iyi bir şeyler alınabilir mi ?
  15. Nauu

Corsair hx750 Alınır mı? ?

https://www.itopya.com/corsair-hx750-750w-yuksek-performans-80-plus-platinum-full-moduler-psu/ bu psu nun aynısını buldum letgoda jelatini hiç açılmamış sıfır ürün 1000₺ isteniyor faturası varmi bilmiyorum kanusmadim daha satıcıyla sizce alinir mi ?
  16. Nauu

Ryzen 5 5600X sisteme ekran kartı ve monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 3-4 haftalık yoğun araştırmalarım ve forumdan aldığım tavsiyeler sonucu böyle bir sistem çıkardım. MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi (1560₺) Ryzen 5 5600X (3000₺) G.Skill Trident Z Neo RGB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 (944₺) Kingston A2000 SA2000M8/500G M.2 (572₺) Dark Maxima V12...
  17. Nauu

Epttavm den 5600x alınır mı ?

Daha önce alışveriş yapan oldu mu eptt den şuanda en ucuz fiyat burada ama bana pek güven vermiyor nedense https://www.pttavm.com/amd-ryzen-5-5600x-3.7ghz-32mb-65w-6-cekirdek-am4--p-98218505?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc
  18. Nauu

MAG B550 TOMAHAWK vs. MPG B550 GAMING EDGE WIFI vs. MPG X570 GAMING EDGE WIFI

Merhaba arkadaşlar bu 3 anakart arasında kaldım. 1600 lira gibi bütçem var anakart için yılbaşı indirimi bekliyorum. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz yada aynı fiyatlara başka tavisiyelerde alabilirim...
  19. Nauu

15000₺ Oyun Ve Render Sistem ve parça önerisi

Merhaba arkadaşlar 15.000₺ kadar bir bütçem var 2-3 haftadır forumu takip ediyorum. Kendimce bu parçalar arasında seçim yapmak istiyorum. Sistemi yılbaşında toplamayı düşünüyorum indirim olur umuduyla. Eksiklerini ya da fiyat aralığında daha iyi parçaları önerirseniz sevinirim. Anakart: (1600₺...
  20. Nauu

10000-13000 Render, Oyun sistemi tavsiyesi

Merhaba, 10000-13000 arası bir bütçem var. Monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Önceliklerim; sistemin ileriye dönük, fiyat/ performans ve kaliteli olması. Sistemi kullanım amacım, küçük çaplı YouTube ile uğraşıyorum o yüzden rahat ekran kaydı alabileceğim. Photoshop, After Effects...
Geri