Arama sonuçları: *

1. Carl Johnson CJ

Fahiş Fiyatlı Monitör Onarım Bedeli (216 usd)

https://streamable.com/usw15k Philips marka monitörüm arızalandığı için garantisi bitmiş olduğu halde onarılması için yetkili servise gönderdim panel arızası olduğu ve onarım için toplam 216 usd istediler panel stoklarında olmadığı için yurt dışından sipariş geçilecekmiş. Monitör'ün yeni...
  2. Carl Johnson CJ

Yardım 2k Monitör ile 1080p oyun oynanır mı?

24 inch 1080p monitörüm bozuldu yenisini alacağım 2k monitör alırsam bazı oyunları akıcı bir şekilde yüksek fps de oynamak için oyun ayarlarından oyunu 1080p yapıp 2k monitör ile oynayabilir miyim? Demek istediğim şey 1080p oyun 2k monitör de nasıl gözükür, bulanık veya kötü bir görüntü oluşur...
  3. Carl Johnson CJ

OBS PENCERE YAKALAMA SORUNU

OBS ile ekran video kaydı yapmak istiyorum mesela oyun oynarken arkada chrome tarayıcımda açık olan kick yayınının ekran video kaydını almak istiyorum 1. Oyun oynarken oyun ekranı ile kick yayının ekran görüntüsü birbirine karışmayacak, kick yayının sesi ile oyunun sesi birbirine karışmayacak...
  4. Carl Johnson CJ

STEAM KÜTÜPHANEYE OYUN EKLEME

Oyunu xbox gamepass üzerinden oynuyordum daha sonra steam den satın aldım battlefield 5 tekrar indirmeden nasıl ekliycem yükleye basınca oyunu indirmeye başlıyor, ama BF V zaten bilgisayarımda yüklü eagames klasöründe duruyor
  5. Carl Johnson CJ

Windows 11 kurulum sorunu

Format için usb hazırladım format atacağım diski biçimlendirdim windows 11 kurulumu başlıyor %10 olunca pc kapanıyor ve otomatik onarma ekranı çıkıyor Windows 11 kurulumunu yapamıyorum usb diskinde ki windows 11 iso sorunlu olabilir diye başka bir usb ye tekrardan windows 11 iso indirip...
  6. Carl Johnson CJ

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

Arkadaşlar bu gece başıma çok garip bir olay geldi pc de takılırken 2 kere (bir kaç saat arayla) ekran kartı sıcaklığı ve kullanımı aşırı yükseldi yaklaşık 1 dakika süreyle ilk başta ne olduğunu anlamadım aradan bir kaç saat geçtikten sonra pc'yi kapatacakken masaüstünde tor browser yazan klasör...
  7. Carl Johnson CJ

NETGSM HAKKINDA/ GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Malum 3 operatörün fahiş fiyatları yüzünden netgsm'e geçmeyi düşünüyorum fiyat olarak çok cazip geldi kullananlar varsa nasıl bir hizmet aldıklarını memnun olup olmadıklarını yazabilir mi? Geçiş süreci ne kadar sürüyor Geçiş ücreti ne kadar ödediniz Sim kartı sipariş ettikten sonra kaç günde...
  8. Carl Johnson CJ

DÜNYA GENELİNDE MİCROSOFT WİNDOWS MAVİ EKRAN SORUNU

Neler oluyor?
  9. Carl Johnson CJ

Ekonomi Hakkında Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

Ekonomiyi kısaca kendi açınızdan değerlendirmenizi istiyorum. sizce ülke ekonomisi ne durumda kısa, orta ve uzun vadede ekonomide ne gibi değişimler olur beklentiniz nedir? İleride ev almak, araba almak, evlenmek, tatil yapmak, yatırım yapmak, iş kurmak gibi hayalleriniz var mı?
  10. Carl Johnson CJ

POWERBANK İLE MODEM ÇALIŞTIRMAK

Başlıkta da belirttiğim gibi powerbank ile modem çalıştırmak ile ilgili sorun yaşıyorum 10.000 mah powerbankim var 5 voltu 12 volta yükselten kablodan aldım ve modemi powerbank ile çalıştırmayı başardım ilk başta internete bağlanabildim ama şuanda modem çalıştığı halde dsl ve internet ışıkları...
  11. Carl Johnson CJ

Öneri BU İKİ CPU SOĞUTUCUDAN HANGİSİ DAHA SESSİZ VE DAHA İYİ

12. Nesil i5 12 400f için kullanılacak, bu ürünleri satın almış ve kullanmış olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
  12. Carl Johnson CJ

Youtube Kasma ve Donma Sorunu (PC)

Bilgisayar da youtube masaüstü uygulaması yüklü aşırı yavaş çalışıyor ve kasıyor aynı şekilde tarayıcıdan youtube'a girince de kasma ve donmalar oluyor internet hızım 50 megabit bu sorun sadece youtube da var twitch de falan sorun yok aynı sorun sizde de var mı?
  13. Carl Johnson CJ

GÜZEL KANDIRILIYORUZ VİDEOSU

Abdullah abinin youtube da paylaştığı bu videoyu izledikten sonra modu indirip denemeye karar verdim. Ekran kartını aşırı zorlayan Alan Wake 2 oyununda bunu denedim sonuçların ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyorum sonuç gerçekten inanılmaz, gerçekten güzel kandırılıyoruz. Ekran kartım...
  14. Carl Johnson CJ

KENDİ BULUT DEPOLAMAMI NASIL YAPARIM

Bilgisayarımda fazladan 500 GB HDD var ben bu hard diski bulut depolama olarak nasıl kullanabilirim telefonumda ki fotoğraf ve videoları bu hard diske yedeklemek istiyorum
  15. Carl Johnson CJ

Yardım EKRAN DALGALANMA SORUNU

Phılıps 170s marka monitörü 2. monitör olarak kullanmak istiyorum ama ekranda aşırı rahatsız edici derecede dalgalanma sorunu var. Bu sorun tam olarak neyden kaynaklı bu sorunu nasıl çözerim. Ekran kartım rtx 3060 monitör de hdmı veya dp giriş yok sadece vga giriş var vga=hdmı dönüştürücü ile...
  16. Carl Johnson CJ

Öneri 5.000 TL Ofis Koltuğu Tavsiyesi

Konforlu, malzeme kalitesi iyi olan gıcırdamayan evde kullanabileceğim kaliteli sandalye önerir misiniz? Bu ürünü beğendim fakat yorumlar da kalitesinin iyi olmadığı kafalığının 3 ayda kırıldığı yaslanma yerinin yerinden çıktığını falan yazmışlar bu ürünü kullanan varsa aranızda alınır mı...
  17. Carl Johnson CJ

Bilinmedik Numaralardan Gelen Mesajlar ve Aramalar

Sürekli yabancı numarlar sms ve whatsapp üzerinden mesaj gönderip duruyor. Bazen doğrulama kodları falan geliyor, yanlışlıkla gelen linklerden birine tıklayıp hacklenmekden korkuyorum. Bunları engellemenin bir yolu yok mu? Silmekten bıktım artık
  18. Carl Johnson CJ

İnternetten ram indircem bu site güvenli mi?

https://downloadmoreram.com/ Bu siteden daha önce ram indirdiniz mi? Performans da artış oluyor mu?
  19. Carl Johnson CJ

Bu Sistem Kaç Para Eder?

ANAKART GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart İŞLEMCİ Intel Core i3 12100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci EKRAN KARTI GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı RAM CORSAIR 8*2 16GB Vengeance LPX Siyah...
  20. Carl Johnson CJ

Abdullah Abi'nin Sesinden Şarkılar

Tamamen eğlence amaçlıdır @Abdullah Hacıgül
Geri