Arama sonuçları: *

• Users: UmutG06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. UmutG06

Ekran kartı görüntü vermiyor

Arkadaşlar kasayı biraz temizleyeyim dedim ve ekran kartının güç kablosunu söküp slottan çıkarttım. İşim bitince geri yerine taktım kabloyu bağladım. Fakat ne alakaysa kasanın fanları ve rgbler çalışıyor ama görüntü yok üstüne fare ve mouse da çalışmıyor. Ramleri söktüm temizledim geri taktım...
  2. UmutG06

Klavye tepki süresi hakkında

Arkadaşlar klavyeme ilk defa internet üzerinden tepki süresi testi yaptım fakat bu sonuçlar normal mi? Klavyem xpg summoner fakat cherry mx switch kullanan bir klavyede bu kadar fazla tepki süresi bana normal gelmiyor. Yoksa bu gibi siteler yanıltıcı mıdır?
  3. UmutG06

Taşpınar dolabımı getirmedi ne yapmam gerek

Arkadaşlar 2 hafta önce taşpınardan dolap aldık 1 hafta sonra eve getirdiler kurulum sırasında parça eksik çıktı dediler en fazla 3 gün içerisinde tekrar geleceklerini söylediler. 1 hafta geçti hala gelen giden yok aldığımız şubeye gittik biz sizi arayacağız diyip yolladılar. Çıkarken müşteri...
  4. UmutG06

50K OLED Laptop önerisi

Arkadaşlar oyun için kullanmayacağım hali hazırda oyun oynayabileceğim bir bilgisayarım var. OLED ekrana sahip güçlü işlemcili ve tasarımı şık bir laptop arıyorum. Ekran kartı çok önemli değil benim için yani gidip sırf ekran kartı daha iyi diye konu dışı laptoplar önermeyin. Asus vivobooklar...
  5. UmutG06

Cyberpunk 2077 DLC ücretsiz nasıl oynarım

Gidipte bir DLC ye bu kadar abartı para vermek istemiyorum. Oyunun kendisi orijinal zaten Epic Gamesten almıştım 100 saat civarı oynadım yapacak bişey kalmadı oyunda. DLC yi oyunun dosyasına crack bir şekilde kurabilir miyiz?
  6. UmutG06

Fazla RGB efekt kullanmak klavyenin ömrünü kısaltır mı?

Arkadaşlar soru başlıkta ben mesela 2 tane farklı efekti aynı anda kullanıyorum.
  7. UmutG06

Oyun inerken oyun oynasam sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar steamden oyun indiriyorum epic gamesten oyun oynasam sorun çıkar mı? Oynayacağım oyun farklı diskte
  8. UmutG06

Steam sepetim nasıl?

CS 2 de skinimi ve ajanlarımı sattım ve bu oyunları alacağım sizce değmiş mi? Oyunlar nasıl alınır mı bu fiyata?
  9. UmutG06

Termal Macunu düzgün süremedim sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar dün MSI MAG CORELIQUID M240 aldım bugün elime ulaştı montajını yaptım fakat montaj sırasında termal macunu işlemciye yayacak bir şey yoktu bende gümüş madalyamla dağıtmaya çalıştım fakat madalyaya termal macun yapıştı biraz bide macun işlemci üzerinde kırık kırık böyle parça parça...
  10. UmutG06

MSI MAG CORELIQUID M240 nasıldır?

Arkadaşlar az önce bu ürünü satın aldım yarına geliyor kullanan veya bilgisi olan var mı? Soğutması vs iyi midir işlemcim i5 11400F. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C4WJ8C9X/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  11. UmutG06

Çözüldü✓ XPG Summoner tuş basmıyor

Arkadaşlar klavyeyi neredeyse 1 buçuk yıldır kullanıyorum. Şu zamana kadar hiçbir sorunu yoktu fakat bugün tuşlar sıklıkla bastığımda algılamamaya başladı mesela bu konuyu yazarken bile baya zorlandım sertçe basmadan yazamıyorum ayrıca klavyenin efektleri aşırı yavaşladı hem yazılımdan hem de...
  12. UmutG06

COD Warzone 2.0 kapatıldı mı?

Warzone 3 geldiğinden beri oynanamıştım aranızda oynayan varsa oyuna girdiğimizde 2 ve 3 arasında geçiş yapabiliyor muyuz yoksa 2 tamamen kalktı mı? Ya da Modern Warfare 2 mi almamız gerekiyor? Warzone 3 mobil oyun gibi olmuş 2 çok daha iyiydi bence.
  13. UmutG06

1 TB HDD vs 500 GB SATA SSD

Hali hazırda 500 gb m2 nvme ssd ve 120 gb sata ssd var ama yetmiyor. Elimde 2 seçenek ya Seagate 1 tb hdd alacağım yada patriot 512 gb ssd alacağım. Oyun depolama için kullanmayı düşünüyorum hangisini almalıyım sizce?
  14. UmutG06

Kaspersky Fps sorunu

Kaspersky Premium aldım ama oyunlarda ciddi fps düşüşü yaşıyorum. Uygulamanın oyun modu vs açık herhangi bir ayarı da değiştirmedim. Nasıl düzeltilir?
  15. UmutG06

Öneri Display Port kablosu öneri

Arkadaşlar 200 TL bütçem var önerileriniz?
  16. UmutG06

Ekran kartım çok ısınıyor

Arkadaşlar ekran kartım gigabyte eagle rtx 3050 boşta 45-50 derecei arasında dolanıyor hangi oyuna girdiğim farketmeksizin 80 derecenin altına inmemeye başladı fan ayarı otomatikte. Arkadaşlar fan sesinden rahatsız olmam kasa benden uzakta ve kulaklık takıyorum ona göre bir şeyler önerirseniz...
  17. UmutG06

Çözüldü✓ Geforce Experience sıcaklık hedefi kaçta olmalı?

Arkadaşlar dün ekran kartım ilk defa 83 dereceyi gördü yaşadığım ortamda çok sıcak bir yer geforce experience üzerinden sıcaklık hedefini 83ten 70 e kadar düşürdüm fazla mi olmuş?
  18. UmutG06

LOL hesabım ne kadar eder?

Arkadaşlar Lolden artık zevk almadığım ve oynamadığım için belki satarım düşüncesine girdim. Bu hesabı nerede satabilirim ve sizce ne kadar eder? 1 tane ebedi 1 tane çerçeveli KDA Ahri prestij 9 tane efsanevi 50 tane destansı 12 tane hatıra diğerleri normal ve 9 tane renk. 232 level 2023 ay...
  19. UmutG06

Çözüldü✓ Sata kablosunu cikartamiyorum

Beyler bilgisayarıma eski bilgisayarımdaki SSDyi ekstra depolama olarak takmak istedim ama fotoda olduğu gibi kabloların ortasında kalıyor bu sata kablosunu nasıl hareket ettireceğim
  20. UmutG06

Çözüldü✓ Xpg Precog S garanti

Xpg precog s kulaklığım var nisan ayında satın almıştım. Kulaklığın uzatma kablosu sıkıntı çıkartmaya başladı kasamın jak girişine taktığım zaman bilgisayarım algılamıyor ama jaka hafif baskı uyguladığım zaman algılıyor elimi çektiğimde bağlantı yine kopuyor. Uzatma kablosunu çıkartıp taktığımda...
Geri